Fodbold live resultater
Kommer Rønnow hjem til sommer?

Skrevet af Maxis , 14. april 2021

Rønnow er igen igen blev vraget som førstemålmand i Schalke. Det kan jo ikke blive ved :) 

 

Hvad er jeres bud? 
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   14. april 2021   

 • Nej, kommer han til DK bliver det FCM eller FCK, Brøndby vil ikke bruge penge på store lønninger. De er uambitiøse og virker til at have affundet sig med at være fyld i top 6.

 • Philip
 • Philip
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    14. april 2021   

 • Nej, det tror jeg ikke han gør. Rønnow tager 3-5 år mere i Tyskland. Der er mange pengestærke 2. Bundesliga klubber, som ville være interesseret i Rønnow og måske også et par Bundesliga klubber. Herudover er der også muligheden for et stort eventyr, eksempelvis Kina.

  Hvis/når han kommer tilbage til Danmark tror jeg kun han overvejer to klubber og det er Brøndby og AC Horsens. Jeg kan godt se hvorfor han skulle vælge begge klubber. Jeg håber han kommer til Brøndby om 3 år og har et par gode sæsoner som første keeper og et par sæsoner som mentor for den næste unge målmand.
  7 enige · 3 god kommentar

 • Han har været skadet siden den dag han forlod klubben. Vi har før prøvet at hente løntunge, skadesplagede tidligere profiler, og det går sjældent særlig godt.

 • Synes det er fair Hermansen får chancen nu her når Schwäbe er væk, plus Ægidius er hentet ind.

  Rent sportsligt kunne jeg godt se det som en fordel for Rønnow, men hans skadeshistorik og løn taler imod at det sker.

  Rent personligt er Rønnow min all time yndlings keeper, så at se ham toppræstere igen, ville være en drøm, men tror ikke meget på det...
  2 enige
   
  • @TibblingLove Enig, men min all time er nu Hradecky (hvis vi ser bort fra Schmeichel - det er jo lææænge siden)
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Philip
  • Philip
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     15. april 2021   

  • @TibblingLove Jeg har klart Mr. Chilicheese tops, som min alltime favorit. Jeg håber virkelig han en dag kommer tilbage til klubben.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Personligt tror jeg ikke Rønnow kommer hjem til sommer.

  Men jeg vil da gerne stille spørgsmålstegn ved, om Brøndby IF har så stor tiltro til Hermansen, at de mener, at han er en målmand der kan være med til, at sikre os i top 3, som vel er målsætningen. Jeg har ikke set meget til Hermansen, så kan ikke vurdere om han er god nok.

  Største udfordring til sommer bliver vel netop forsvaret, hvor vi skal bygge noget nyt op og spørgsmålet er, om en så vigtig position ikke bør være med en mere rutineret spiller, der ikke både skal spilles ind med et nyt forsvar, men også skal finde sit eget niveau på et meget højere hylde end reserveligaen.

  Jeg så gerne vi hentede en rutineret keeper, der kunne tage kampen op med Hermansen og så må bedste mand vinde kampen.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     15. april 2021   

  • @TorbenM - Oliver Christensen i OB har nu gjort det ret godt, på trods af hans unge alder. Mads Hermansen har cirka samme alder, som da Oliver Christensen brød overtog på 1. holdet.

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @TorbenM
   Det er jo lidt det samme som vi hørte igen og igen, da vi solgte Kaiser, Paycheck og Mukhtar. Hvem skulle score målene osv osv. Mange mente vi ikke ville komme i top 6, enkelte at vi ville komme i nedrykningsfare.
   Knapt 1,5 år senere spiller vil med om mesterskabet.

   Hvis Hermansen er meget langt fra et niveau vi kan bruge på holdet, så er udtalelserne fra NF totalt utroværdige. Det ville ligne ham dårligt.

  Se 2 flere kommentarer

 • Hvis han er tilgængelig for Brøndby, og vores lønstruktur tillader det, så vil jeg rigtigt gerne have ham hjem. Skulle han komme, så kan man udleje Hermansen i 2 år, og følge hans udvikling den vej.

  Rønnow var så mega god for os. Hvis Zorniger havde havde Schwäbe i stedet for Rønnow, så havde han ikke fået lige så mange point i 2017/2018 sæsonen... Rønnow reddede så mange point..

  Jeg tror dog ikke han kommer. Han har et ok godt navn i Tyskland. Så tror ikke vi kan matche lønnen fra andre klubber. Og tror også, at han gerne vil slå til for alvor i Tyskland, eller i en liga af den kaliber. Og han er altså kun 28 år, han har stadig mange gode år.
  Kasper Schmeichel slog også for alvor igennem i en lidt sen alder. Siger ikke Rønnow har samme potentiale, men han kan stadig nå at slå igennem i udlandet.  1 enig · 1 god kommentar

 • Rønnow kommer hjem på en leje kontrakt. Schalke vil spare løn kroner og vi vil have god sparring til vores to unge målmænd og få en klasse keeper :-)
   
  • @Sunderland Det er Eintracht Frankfurt der ejer Rønnow, og de er på vej i CL...

 • En drøm hvis det sker. Han er en klassekeeper. Schwäbe har alle glemt 5 minutter efter han har forladt klubben til sommer. Tror ikke Hermansson er klar endnu. Derfor giver det mening. SÅ skadet har han altså heller ikke været.

---

 • Uche
 • Uche
  Betalende bruger
    17. april 2021   

 • Nu har jeg læst hele tråden igennem i denne debat. Jeg forstår ikke helt de holdninger der er, Jeg ser sådan på det, Rønnow for en god målmand for BIF men heller ikke mere, han er en målmand hvis han hentes hjem ville skulle opbygge form og selvtillid inden han ville være i bare samme forfatning som da han forlod os, så derfor er jeg ikke tilhænger af at hente ham hjem.
  I dag har vi Schwäbe, som jeg mener vi ikke skal forlænge med, for så havde han allerede forlænget, hvis BIF havde haft hans interesse, og så god, synes jeg nu heller ikke han er.

  Hermansen er en coming målmand. Han er knap så god med benene som Schwäbe, man han har så andre kvaliteter, som f.eks. hurtig igangsætning med lange udkast, og sikkert også bedre til at bruge munden, og på et eller andet tidspunkt skal han bruges ellers havde man vel ikke lavet en lang kontrakt med ham, og med en lille smule mere erfaring tror jeg han kan blive bedre end Schwäbe. Se hvordan både Vindall og Christensen har udviklet sig i hhv. fcn og ob, efter de som helt unge blev kastet lige ud i det.

  Så har vi Ægidius, et stortalent i svøb, hvis man skal tro på eksperternes omtale af ham, samtidig med at han er blevet lovet et eller andet da han signede med BIF, ellers var han blevet i lyngby eller taget til pse. Jeg tror han er blevet lovet en åben og fair konkurrence med Hermansen om at blive førstemålmand i BIF, i sæsonen 21/22.

  Spørgsmålet er så har vi den/det rigtige trænings set up til vores målmænd.
  Ved godt at man siger at man skal have 3 målmænd for en sikkerheds skyld, og der mener jeg at hvis Jesper Hansen kunne have interesse i at komme tilbage til hovedstaden kunne han blive hyret ind til at være 3'dje målmand/målmandstræner, det mener jeg ville være rigtigt godt i forhold til at have 2 unge målmænd samtidig.
  Lige til sidst så kunne jeg godt tænke mig at fans havde lidt mere tiltro til det nye set up i BIF med CV som leder. Den eneste fodfejl jeg kan se man har lavet var at signe Lumb, men den signing var heldigvis kun på 1 år.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Uche
   Rigtig godt indæg, enig i det hele, bortset fra det du skriver med Jesper Hansen. Hvis vi henter ham (og FCM vil næppe sælge til os), så skal han have spilletid, ellers skifter han nok ikke. Det vil så blokere for spilletid til Hermansen og Ægidius.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER