Kørte fra Jylland…….

Skrevet af Fotosyntese, 14. august 2021

Kørte fra Jylland med bilen fyldt i vores Aldrig Alene trøjer. Jeg er vildt skuffet over kampen og Brøndbys mangel på kvalitet. Var hjemme kl 04.00 og der går lang tid før jeg gør det igen - ak for en performance.

Vi kan ikke sætte mange aflevering sammen i træk, borset fra bagkæden sammen med en dygtig Mads Hermansen. Dødbolde er en ynk der er ingen der kan sparke et skarp indlæg og slet ikke på hjørne. Alle andre hold har 1-2 spillere der sparker kniv skarpt. Træner vi for lidt? Forkert? jeg ved det selvfølgelig ikke. Indkast ud for modstanders felt ender altid efter få berøringer i vores bagkæde!! Træner for lidt? Forkert? 
 

Det mest positive jeg så var at Mads Hermansen er jeg helt rolig ved og Tshiembe er en spiller vi får glæde af.

Hilsen fra en mangeårig fan også fan fremover, men mega skuffet lige nu.
Deltag i diskussionen
 • Mik
 • Mik   14. august 2021   

 • Kan jeg godt forstå :) men som en sand fan, ser vi dig snart igen
  .
  Men enig med dig og vi må/skal bare tilbage igen på sporet, der er også små positive elementer i alle kampene

  Jeg synes vi kreativt kommer med for lidt på midtbanen, og har for lidt at byde på i angrebet mangler bredde der af kvalitet. Det er svært at finde balance når folk ryger i karantæne og nye skal køres ind, synes vi har været spillet ud af banen i nogen af kampene (sker nok tirsdag desværre )

  Men forstår godt det er nedtur for dig at køre så langt en tur, stemningen var ikke forgæves jo synes den var kanon igår, jeg er sikker på du står der også næste gang.

  God lørdag
  3 enige

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021