Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Ibrox
 • Rangers FC

  Rangers FC logo
 • 0 - 0
 • Brøndby IF logo

  Brøndby IF

 
...


Kvist og Bakhit efter landskamp: Det var en blandet indsats

Skrevet af Marcus Linkhorst, 4 min. siden

Bertram Kvist og Malek Bakhit fra Brøndby startede begge inde i går på henholdsvis midtbanen og venstreback, da Danmarks U/17-landshold på en solrig aften i Skagen mødte Østrigs U/17-landshold. 

Danmark vandt kampen 1-0, men holdpræstationen kunne godt have været bedre, siger de to Brøndby-drenge. 

- Det var en blandet indsats. Det var en svær og hård kamp. Det blev lidt en åben kamp frem og tilbage, hvor vi gerne ville have holdt mere fast i bolden, så det blev en kamp på deres præmisser, føler jeg, fortæller Bertram Kvist. 

- Vi fik ikke sat vores kompetencer op, lyder det supplerende fra Malek Bakhit. 

Selvom holdpræstationen kunne være bedre og spillet flottere ifølge Bertram Kvist og Malek Bakhit, så skal det ikke ses som utilfredshed over egne præstationer. 

- Jeg føler, jeg kommer sløvt ind i kampen, men jeg får spillet mig ind i kampen. Sådan er det nogle gange, men så er det vigtigt, man kan spille sig ind i kampen, og det føler jeg, jeg fik gjort, siger Malek Bakhit. 

Bertram Kvist siger således: 

- Jeg synes, jeg åbner godt. Får lavet nogle gode bolde i dybden. Falder lidt ud af kampen i anden halvleg, føler jeg, men jeg er okay tilfreds med min præstation. 

I Brøndby er de begge også startet godt, hvor begge hold, de spiller på, er startet med sejre i sæsonens kampe, og det kan i den grad bruges på landsholdet, mener de. 

- Du kan føre det over til de andre spillere og se, at hvis vi gør det godt, så begynder de også at gøre det godt. Når du har nogle spillere, der præsterer på et højt niveau, så løfter det bare holdet og de andre spillere, lyder det fra Malek Bakhit. 

Glæder sig over personlig udvikling

Bertram Kvist er i år rykket op på Brøndbys U/19-hold, der er årgangen over ham, hvor han har spillet med de første to kampe, og det er personen selv rigtig glad for. 

- Det giver et ekstra lag. Det er et højere tempo, så det er rigtig godt for min udvikling. Det er helt klart noget, som jeg synes er fedt. Jeg har været med dem de første to kampe, så nu må vi se. Hvis jeg gør det godt, så er jeg forhåbentligt med hele tiden. 

Også Malek Bakhit er inde i en personlig udvikling for tiden, fortæller han. 

- Jeg har arbejdet med mine defensive præstationer, da jeg havde lidt svært ved det, så det er noget, jeg skal bygge på, og det har jeg også gjort. Jeg føler i hvert fald, at jeg gør det bedre, end jeg plejer.  

På mandag kan de to spillere komme i aktion igen, når Danmark U/17 igen møder Østrig U/17 - denne gang på Frederikshavn Stadion. Kampen fløjtes i gang klokken 11. 
Deltag i diskussionen
 • 3point har øjne og ører alle steder. Tak for reportage og interview, Marcus.
  5 enige · 2 god kommentar

 • mp80
 • mp80   4. september 2021   

 • Flot udvikling de har været igennem og stor anerkendelse med spilletid på landsholdet.

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021