Kvistgaarden klar til salto: Man vil gøre alt for at vise Brøndby-logoet frem

Skrevet af 3point.dk, 7. august 2022

Mathias Kvistgaarden har inden FCK - Brøndby givet et interview til bold.dk, hvor han blandt andet taler om den kommende duel med Denis Vavro, samt Brøndbys betydning for ham.

- Vavro er jo en rigtig stærk spiller og stærk i duellerne. Så selv om at jeg også er stærk i duellerne, så bliver det en rigtig hård kamp. Jeg vil dog gøre alt for, at jeg kan få irriteret ham. Der er så mange forskellige tricks, så det kommer også an på kampens forløb, men jeg vil gerne udfordre ham på flere punkter, også i luftspillet. Så det er noget, som jeg skal ud og have i tankerne, når jeg går på banen. Jeg skal gøre kampen så svær som mulig for ham og FCK, udtaler Mathias Kvistgaarden til bold.dk og fortsætter om Brøndby;

- Jeg er klar. Jeg ved, hvad et derby betyder for fansene og for klubben. Jeg er jo blevet skolet ind i det system med, at det er en helt speciel kamp, som man for alt i verden vil gå ud og vinde. Man vil gøre alt for at vise Brøndby-logoet frem, så der er ingen tvivl om, at jeg vil gøre alt for, at vi får tre point.

Mathias Kvistgaarden fortæller yderligere, at han gerne laver saltoer foran FCK's fans, hvis han skulle score i den ende.
Deltag i diskussionen
  • Han har hurtigheden og mener at han nok skal blive en gevinst for holdet.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER