Lauge Gülstorff er ny spiller hos Brøndby U/17: Skulle finde mig selv

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 8 dage siden

I maj 2021 startede Lauge Gülstorff i Brøndby IF på U/17-holdet. Han har allerede fået debut for Sune Lærkedahls mandskab. Forsvarsspilleren skiftede til Brøndby IF efter en fodboldpause, hvor han skulle finde tilbage til den motivation, rytme og balance.

- Jeg forlod FCN i starten af februar, fordi min motivation for fodbolden var dalet meget og jeg havde ikke den samme passion eller glæde ved fodbolden, som jeg plejede at have, og som jeg mener man skal have. Derfor valgte jeg at holde en pause på lidt tid, for at finde mig selv, og se, hvad der egentlig var vigtigt for mig. Der gik det op for mig, hvor meget fodbold betyder uden at jeg lagde mærke til det, mens jeg var i det, siger Lauge Gülstorff til 3point.dk.

- For mig personligt handler det nu om at finde den rigtige rytme igen og finde den form og balance, som jeg er bedst i. Men på lang sigt er det selvfølgelig mit mål at komme ind og spille på Brøndby Stadion.

16-årige Lauge Gülstorff er årgang 2005 og spiller midterforsvar og højreback. Han er bror til Andreas Gülstorff, som spiller i FC Nordsjælland, hvor han er en del af Superliga-truppen, men primært vogter målet for U/19-holdet lige nu. 

Den nye Brøndby-spiller har endnu ikke skrevet kontrakt med de blå/gule.
Deltag i diskussionen
 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    8 dage siden   

 • En meget spændende spiller. Jeg håber virkelig han kan holde motivationen oppe.
  3 enige · 3 god kommentar

 • Nogen der ved om Andreas Gülstorff blev plukket af FCN eller om han stod bag Ziegler?

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    8 dage siden   

 • @Nanna, Pt. ser det ud til, at der vil rykke væsentlig færre årgang 04 op på U19, end der vil ryge 01-02 ud. Det må betyde, at flere anden-års U17 skal med op eller at der planlægges transferaktiviteter?
   
  • @Saesonkort Går det ikke nogenlunde lige op? Så vidt jeg kan se kommer der syv 04ere op, hvoraf mange er i spil til start 11. Der ryger også syv 02ere ud, men flere af dem har ikke spillet en rolle i foråret, mens Kvistgaarden sikkert stadig vil få kampe. Af 01erne har JR og Singh alligevel været skadede.

   Når det er sagt, henter vi vel altid et par nye spillere i transfervinduet.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Saesonkort Tror ikke du vil se mange 05”ere oppe på U19 før engang i det nye år. Der er rigeligt med 03 og 04 årgange som lige skal køres igennem møllen. Måske vi ser en Bertram eller Grosso kommer op ind imellem.

  Se 4 flere kommentarer

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    7 dage siden   

 • Hvor er det stærkt, at man i så ung en alder, indser at motivationen ikke helt er til stede og tager konsekvensen.
  Jeg håber bare for ham, at det så betyder, at kan han nu aktiv har valgt fodbolden til og går 120% efter det.
  Men det viser i hvert fald en moden selvindsigt.

BRØNDBY IF DANSKE MESTRE 2020/2021