Fodbold live resultater
Ledøje-Smørum - Brøndby, optaktstråd

Skrevet af Broder Salsa, 4. november 2020

Der bør jo ikke være så meget at diskutere i forhold til torsdagens kamp. Den skal bare vindes. End of story.

Men startopstillingen er dog ret interessant. Der er i hvert fald mange muligheder. Der er ingen reserveholdskamp i denne uge, hvorfor denne pokalkamp velsagtens kan fungere som en sådan. Jeg bliver edderrasende hvis NF giver genvalg til Radosevic. Mod Smørum skal der naturligvis være plads til både reserver og U19 uden at gå på kompromis med det forventede avancement. 

Der er muligheder for at prøve 3-4-3 af. Eller 4-3-3 som reserverne+U19 kender. Men jeg tror vi kører med 3-5-2, selvom jeg da vil være positivt overrasket, hvis NF ryster posen. 

 

Hermansen

Skipper - Maxsø - Jung

Bruus - Corlu - Børke - Pyndt - Riveros

Kvistgaarden - Pavlovic

 

Det kunne i virkeligheden være mange andre. Singh, Marinus, Jobbe, Frendrup og Slimane kunne sagtens glide ind i startopstillingen uden jeg ville brokke mig. Særligt Jobbe+Corlu som 8'ere kunne være spænende. Men det satser jeg umiddelbart på mod OB. 

 

Jeg vil have Hermansen på mål for at give ham erfaring og se ham nærmere an. Han skal have hjælp og erfaring foran sig, hvorfor jeg har taget Maxsø og Jung med. Skipper får chancen. Kabongo kender jeg ikke status på. HH havde en mindre skavank i Aalborg og bør nok spares, så han er helt klar søndag.

Riveros får chancen. Så galt kan det heller ikke gå mod et DS-hold. Bjur er også en mulighed, men han kan få OB-kampen hvis Riveros fejler mod Smørum.

Pyndt gjorde det godt (ifølge Nannas opdateringer) i den seneste U19-kamp, så jeg tænker, at han kan prøves af. 

Singh i stedet for Kvistgaarden er også en mulighed. Dog ikke dem begge samtidig. Så vil de blive spist af Smørum. Pavlovic kan de få at lege med fysisk i stedet. Hedlund er pt i dårlig form, men jeg frygter, at NF vælger ham. Uhres dybdeløb er næppe nødvendige imod et hold som i forvejen står dybt. 

 

Ledøje-Smørum

Indrømmet, det er ikke Ledøje-Smørum jeg ser flest kampe af. Men jeg ser dog Danmarksserie af og til - og Smørum så jeg senest spille i september. I pokalturneringen gik de videre efter en 2-1 sejr over FC Roskilde. En klub som ligger i ruiner efter nedrykningen til 2. division.

Traditionelt er Smørum kendt for at være nogle bisser. De spiller hårdt og har nogle store gutter især på den bagerste del af banen. Deres nummer 2 er et omvandrende rødt kort. Han er velsagtens den spiller i Smørums historie der har fået flest røde kort. Og han er (surprise-surprise) selvfølgelig ikke med mod Brøndby pga. et rødt kort. Men de andre gutter dernede er også nogle hårde bananer. I hvert fald i Danmarksserien. Personligt kan jeg ikke fordrage deres keeper. Han er meget aktiv verbalt (kæk) i kampene. Bliver spændende hvordan han agerer på Brøndby Stadion. Jeg husker ham som værende af ret lav højde og en anelse chubby. Så bare skyd ude i siden - så når han den ikke. 

Smørum spiller ikke specielt teknisk eller flot fodbold, i min optik. Den står mere på fysisk. Dermed ikke sagt, at de ikke ved hvordan man spiller fodbold. Men det bør ikke være en udfordring for BIF selvom vi stiller med en del reserver. 

 

Brøndby

Hvis Brøndby spiller fodbold - altså spiller bolden langs græsset med hurtige pasninger - så bør der være gode muligheder for BIF. Kombinationsspillet bliver, i min optik, nøglen til at åbne deres defensiv. Smørum kommer nok til at stå lavt, så dybe løb m.m. bliver der næppe særlig meget plads til. Afslutninger fra distancen vil også være velkomne. Ram kassen, så er der god chance for at kuglen ryger ind. 

Kampen skal tages alvorligt, og Jobbe, Frendrup - og de andre faste startere generelt - skal være klar til at komme ind, såfremt kampen ikke udvikler sig som ønsket. Vi skal videre. Forhåbentlig med god spilletid og selvtillid til reserver, U19 og U20 spillere.

Kampens helt store vinder(e) kan få en startplads mod OB som gulerod. Der bør være nogle pladser, der er billigt til salg, ovenpå tre smertelige nederlag i træk. 

 

Det var mine tanker. Hvad siger I til kampen?
Deltag i diskussionen
 • DanielMads
 • DanielMads
  Administrator
    4. november 2020   

 • Spændende bud, uden tvivl.
  Jeg ville også selv starte med Mads Hermansen i kassen. Vil give Rosted styringen i det centrale forsvar, nu hvor han har karantæne mod OB, og så med Skipper og Kabongo på siderne. På højreback har vi ikke andre muligheder end at satse på at Bruus kan klare 3 x 90 min på en uge, og på venstre VIL jeg se Riveros i aktion.
  På midten skal Børkeeiet, Corlu og Slimane spille, efter min bedste overbevisning. Det er tre der har været reserver, og som vil have godt af spilletiden.
  Helt i front har jeg det største spørgsmålstegn. Skal vi have gang i Pavlovic? Hedlund? Måske Kvistgaarden? Eneste jeg er sikker på er, at jeg ville give Uhre en pause. Det ender nok med Hedlund og Pavlovic på toppen.
  Jeg tror, vi vinder 4-1.
  1 god kommentar
   
  • @DanielMads Gode pointer med Rosted. Hvis Kabongo er klar, synes jeg også han skal ind i stedet for Jung.

   Børke og Corlu med Slimane i stedet for Pyndt er bestemt også oplagt. Der er både teknik og fysik i den midtbane. Vil bare gerne se Pyndt fordele spillet på midten, hvor Corlu så kan drive bolden frem til kanterne eller angriberne.

   Fint bud på et resultat. Glemte selv at skrive mit eget bud. Tror på 3-0... Smørum skal ikke kunne score imod os, og Pavlovic skal i gang. Vil hellere se Kvistgaarden eller Singh end Hedlund.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    4. november 2020   

 • Dejlig optakt Broder Salsa.
  Jeg er helt på linje med, at vi skal have en masse reserver og unge på banen. Men jeg synes vi skal holde fast i en rutineret stamme, i hvert fald i første halvleg. Hvis vi så er meget foran, kan vi skifte flere unge ind.
  Jeg kunne godt tænke mig, at vi eksperimenterede lidt med formationen. Men vi skal også passe på med, både at skifte formation og en masse spillere. Ledøje-Smørum har trods alt intet at tabe, så det vil kæmpe med alt hvad de har. VI skal ikke risikere at de får momentum.
  Jeg kunne godt tænke mig at se 343 - Eller 3421. Men vi ender nok i den sædvanlige 352.

  Egentlig ville jeg have foreslået Maxsø i midten med Skipper og Kabongo på kanterne, men som DanielMads skriver, er det nok bedst at holde Rosted igang, nu hvor han ikke kommer med mod OB. Og han kan sagtens spille center.
  På midtbanen er jeg enig i at Bruus bør være førstevalg. Riveros bør endelig få sine første officielle minutter fra start. Børkeeiet er jeg egentlig tryk nok ved som 6'er, men hvis jeg skal holde fast i en rutineret stamme, bør den gå til Frendrup. Men igen er jeg enig med DanielMads i, at Corlu og Slimane har brug for minutter i benene.
  Pavlovic skal vi helt sikkert også have gang i, så jeg ville foretrække ham fra start. Uhre bør få en pause, så det efterlade kun Hedlund som rutineret i angrebet. Men så bør NF være klar til at hive ham ud, hvis han ikke præstere. For Kvistgaarden bør være meget tæt på at kunne tager for for ham.

  Så min opstilling vil være:
  Hermansen

  Skipper - Rosted- Kabongo

  Bruus - Corlu - Frendrup - Slimane - Riveros

  Pavlovic - Hedlund

  Men med Børkeeiet og Kvistgaarden klar til indskiftning fra 25'ende minut, hvis vi enten er langt foran eller Hedlund ikke tager det seriøst.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Jensen Smørum er uden kamptræning i nogle uger efterhånden. De må vist heller ikke træne i grupper på mere end 10. Så det er ikke optimale forhold de har. Derudover er Danmarksserien milevidt fra (periferien af) Superligaen.

   Jeg er overbevist om, at vi kan vinde denne kamp uden en så stærk line-up, som du har. Men hvis vi skal være helt sikker på at undgå svipsere, så er det i hvert fald et stærkt bud på en startopstilling du kommer med.

   Personligt foretrækker jeg en mere rutineret bænk, fremfor omvendt. Modstanderen taget i betragtning. Så kan rutinen komme ind hvis det bliver nødvendigt.

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @Jensen meget enig i din opstilling. Jeg ville dog lade Pyndt spiller HWB, hvilket han har gjort i flere træningskampe. Bruus har brug for et hvil. Derudover ville jeg starte med Jarvig i stedet for Hedlund, som jeg ser som bedre i forhold til at der ikke bliver brug for dybe løb men mere kreativitet og evner mand mod mand i angrebet, i øvrigt i mod et meget tungt forsvar.
   1 god kommentar

 • Det er altid svært at spå om startopstillingen til en pokalkamp mod et lavere rangerende hold som Smørum. Jeg glæder mig egentlig mest til at se nogen af de spillere, der normalt ikke vælter sig i spilletid få chancen. Vi burde sagtens kunne stille med udelukkende reserver og stadig vinde kampen, men jeg tror nu også at NF vælger et par mere rutineret kræfter fra start. De mest oplagte er Rosted og Pavlovic. Rosted fordi han alligevel ikke er med de næste kampe og Pavlovic fordi han skal igang. Ellers så stoler jeg på, at NF kan uddelegere spilletid til dem, der har fortjent det og glæder mig blot til at vi kan komme tilbage på rette spor med en sejr.

 • De skal kores over med 3,4,5,6 mal , der skal.bankes selvtillid ind i spillerne sa for meget b hold skal det heller ikke vere

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner