Fodbold live resultater
Leg - Dårligste hold nogensinde.

Skrevet af RommeTilPhiriOgSå, 10. juli 2023

En lille leg mens vi venter på transfers og sæsonstart. 

Vi skal sætte det dårligste Brøndby-hold som overhovedet muligt + 5 indskiftere og træner.

Reglerne er følgende:

- Vi sammensætter et fælles lorte-hold. Dvs. at man som bruger har én spiller, som man må putte på vores fælles møg-hold. 

- Man skriver spillerens navn, den position vedkommende skal være uduelig på og en kortere/længere beskrivelse af spilleren og hvorfor han er valgt.

- Brugeren der vælger spilleren/positionen har sidste ord. Hvilket betyder at hvis en bruger har valgt en spiller, så bliver det således. Er man enig/uenig kan man kommenterer det enkelte opslag og komme med forslag.. Men uanset andres mening så er det brugerens valg.

- I bestemmer selv om I vælger ud fra mangel på niveau, sammenhæng mellem pris/indsats eller hvad I vurdere på.. Men begrund gerne jeres valg.

- Vælger man en udskifter kan man skrive US1, US2 osv

- Hold selv øje med hvilke positioner der er taget af brugere, som har kommenteret før dig. 

- Holdet spiller 4-4-2 - Så 11 spillere, 5 udskiftere og en træner

Og det er selvfølgelig først til mølle princippet, så beklager til dem der ikke når at give et bud med. 

 

TRÆNER: René Meulensteen - De forventninger der var til, at vi nu havde ansat Man Utd's og Sir Alex Fegussons assistent samt dertilhørende netværk kontra, hvad det blev til, står for mig tilbage som den største skuffelse. Om det så var Per B, der ikke ville lade ham rydde op, eller hvad der er op og ned i alt det der blev sagt dengang, det ved jeg ikke. Faktum er dog at han skrev 3 år, var væk efter et halvt og efterlod os Mark Howard, Adam Eckersley, Giovanni Rector, Hannes Sigurdsson og Mikkel Bischoff. Så tak for den René, du er hermed manager for vores lorte hold.

Absolut mest talentløse hold i historien - Sæt igang. 
Deltag i diskussionen
 • Jeg forstår slet ikke kritikken af RM.

  Han er er super dygtig træner. Når selv Sir Alex har ham som sit førstevalg, så er han næppe problemet.

  Han kom i en lorteperiode i klubben, og fik jo intet at arbejde med, samtidig med at flere i den øverste ledelse lå i krig med hinanden
  2 enige
   
  • @Bastiano https://www.transfermarkt.com/rene-meulensteen/profil/trainer/3427 - en super dygtig træner, som har stået i spidsen for mægtige Anzhi i Rusland, Macabi Haifa i Israel og Kerala Blasters (Det er så i Indien, det måtte jeg Google mig til, da jeg aldrig havde hørt om dem før)

   Ja, han kom i en mindre god periode. Men hans CV efter Brøndby skriger virkelig ikke vidundertræner. Han fungerer måske bare bedre som assistent? Det er også i de jobs han bliver længst tid åbenbart.

   Han er som sagt manager, fordi forventningerne da han ankom var tårnhøje med hans cv. Og det formåede han ikke at indfri, uagtet at arbejdsbetingelserne var svære.
   1 enig
   
  • @Bastiano ,

   Han var en superdygtig assistent, men en dårlig cheftræner.

   Hans blik på niveauet i den danske liga var helt i skoven, og det bragte ham fra starten så langt bagud på point at der ikke var noget at gøre.

   At han så oven i købet manglede lederevner gjorde det bare værre.

   Han havde så fuldstændig ret i sin kritik - han er jo skarp nok.
   1 enig

 • Jeg har svært ved dette, da jeg ikke kan komme så langt tilbage, grundet min alder. Men jeg husker da Brøndby hentede en Ante Erceg, som man havde store forventninger til, skulle være Brøndbys nye bomber. Han var helt igennem elendig, og bidragende til absolut ingenting. Så blev han udlejet, og tog bare på budgettet. Ante Erceg fortjener en plads på toppen, eller kanten.
  2 enige
   
  • @brøndby han bidragede med en masse! Primært at holde linjedommeren vågne, for hold kæft hvor var han meget offside :D
   1 enig · 2 god kommentar

 • Synes nu Kent Nielsen var dårligere i sin Brøndby periode, vi mistede et næsten sikkert mesterskab og endte på en 4. plads
  1 enig
   
  • @Vainio74 Perioden under Kent var også rigtig skidt, men mine forventninger til Meulensteen var større. Han kom trods alt fra Mnanchester Utd, hvor Kent kom fra Horsens.

  Se 1 flere kommentarer

 • Adam Kwarasey GK
  Suk Young-Yun DL
  Luke Sing DR
  Den svenske Dværg DC
  Semb Berge DC
  Andre Erceg AC
  Sigurdson AC
  Rector ML
  Bruno Batata MR
  Bell MC
  Børge Kaj MC

  Bænk:
  Anders Bjerregaard
  Peter Degn
  Hans Christiaens
  Oumar Barro
  1 enig
   
  • @Sorteslyngel

   Jeg synes nu ikke man kan komme uden om Benjamin Bellot på kassen. En halv kamp, der slutter med en af de mest vanvittige aktioner jeg nogen sinde har set.

   Jeg savner også Sikosek på din liste.

   Hvem er den svenske dværg?
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Som jeg forstår præmissen skal man ikke vælge et helt hold, men blot udpege en enkelt spiller. Derfor vælger jeg ikke 11 spillere som sorte slyngel.

  Mit valg af spiller er Joe Bell. Han skal selvfølgelig sidde meget tungt (bogstaveligt talt) på den defensive midt. Han er udvalgt på grund af hans spidskompetence: en dræbende langsom acceleration og fart som ingen i Superligaen kan matche - simply the best. Han er æreketypen på en bureaukratisk midtbane, idet at hans behandlingstid på bolden er enorm lang, og hans omfordelingspolitik er eksemplarisk. Har vi haft bolden for længe skal han da nok omfordele possession. Hans såkaldte styrke som pasning og dødbolde peakede med at at Sigurd R headede en ballonbold ind til en træningskamp.

  MVP: kampens spiller i Fremad Århus. At han i mine øjne var ubetinget den bedste (til at være dårlig) på banen blandt 3. divisionsspillere i vores 4-0 nederlag står for mig som en krone på værket.
  1 enig

 • Kramer
 • Kramer   11. juli 2023   

 • Hvad er pointen med at pege fingre af gamle spillere, som alle må forventes at have gjordt deres bedste for Brøndby IF? Synes det er en tarvelig, ligegyldig leg.
  5 enige

 • Hvilket formål tjener det at udlevere dem der har kæmpet for BIF, og kalde dem lorte spillere (hold)? Forstår ikke formålet? Slet ikke når de fleste har sat en ære i at spille for BIF.

  Havde du ikke kunne lave det som bedste hold igennem tiden.
  4 enige

 • Ægte fans herinde ….flot og kun lidt dumt

---

 • Ansporet af de lidt anstrengende og meget enfoldige indlæg om hvorfor offentlige personer dog skal udsættes for satire vil jeg pege på endnu en spiller som endda også er nutidig. Vi kan simpelthen heller ikke komme udenom den her spiller, medmindre selvfølgelig vi går uden om, for så er spilleren fuldstændig sat.

  Nemlig Björk Guðmundsdóttir fra IFK Nörkoping. Hvem husker ikke Glastonbury i '92. Det gør hele Carsten Vagns elite scouting afdeling og derfor har vi selvfølgelig haft fornøjelsen af Björk, en multikunstner som ser brandgodt ud i en kjole og lidt maling på kinderne. Men Björk har én svaghed: han kan guddødemig ikke spille fodbold om det så gjaldt livet. Med Björk som angriber/kant/performancekunstner får vi nul mål, nul assists og masser af konceptplader. Og bare rolig, manden har kontrakt indtil en gang i, ... er det 2033???, hvor han derefter forlader klubben på en fri turné. Man kan måske sige hvad med Rector og Sigurdsson, men vil faktisk mene de havde et noget større impact i BIF end Björk indtil videre har haft.
  1 god kommentar

 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    13. juli 2023   

 • Jeg personligt blev altid ked af det når Martin Ørnskov spillede.......... Glemmer aldrig blikket jeg fik i shoppen da min søn skulle have sin første trøje og valgte hans nummer. Position cm og han er valgt fordi han bare ikke havde nogen pakke eller bare valgte ikke at pakke op.
   
  • @sirtrip han var en leder i lyngby og spillede sig gevaldigt op i lyngby, da han kom dertil.

   Som spiller synes jeg ikke han var så dårlig, han var mere en fighter type, end en teknisk begavelse, de typer kan også være gode, at have på holdkortet for nogen hold. Husker i hvert fald ham som en af Lyngbys bedste, da han kom dertil

  Se 4 flere kommentarer

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner