Lejeaftale var på tale for Skipper: Spiller min chance i Brøndby

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 8 dage siden

Anton Skipper spillede tirsdag eftermiddag 90 minutter i reservederbyet mod FC København. Det er ikke blevet til minutter i Superligaen endnu i denne sæson for Skipper. Derfor var en lejeaftale også på tale for midtstopperen, som dog valgte at blive i Brøndby og jagte sin chance.

- Det har været lidt på tale og der har været nogle tilbud. Det var i 1. division og det var to eller tre måneder indtil januar. Så der tænkte jeg, at så kunne jeg lige så godt blive her og spille min chance her. Hvis det er samme situation til januar, må vi kigge på det igen, men lige nu er jeg her, siger Skipper til 3point.dk.

- Det er op til Niels at sætte holdet. Det eneste jeg har fokus på er at holde mig skarp og blive bedre hver dag. Jeg holder mig klar til når det er min tur til at komme ind og spille. Forhåbentlig kan jeg så bide mig fast.

Derfor nød han at få fuld spilletid i reserveholdskampen.

- Det er en mulighed for at vise sig frem anderledes end man kan i træningen, så det var fint at komme ind og spille.

20-årige Skipper står noteret for 11 officielle førsteholdskampe for Brøndby IF.
Deltag i diskussionen
 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    8 dage siden   

 • Så er det bare at gribe den, og hatten af for du kæmper, og synes faktisk du på det sidste har haft et par fine indhop, så tror valget du har gjort er ok.

  Det er mig ubegribeligt at vores anden unge talent, næsten er forsvundet væk efter skaden synes det er lidt trist, og håber han kommer på højde igen. Skipper har været meget svingende startede fantastisk, men faldt derefter voldsomt, men der er ingen tvivl om talentet er til stede, så bare fortsætte med at kæmpe for det Skipper.
   
  • Alfedalen
  • Alfedalen
   Betalende bruger
     7 dage siden   

  • @BIF til jeg dør Kabongo er vist i gang med genoptræning efter at han trådte forkert til en træning.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg tænker Skipper nok skal få nogle indhop i ny og næ. Og han har bevist, at han har potentiale. Helt det samme tænker jeg ikke om Kabongo. Nu har han jo været længe væk, men selv inden skaden syntes jeg ikke han viste os, at han fortjente prædikatet stortalent. Han indgik godt godt også i den værste BIF forsvarskæde ever (med Hermansson & Arajuuri centralt), men jeg så ikke spidskompetencer der synderligt imponerede. Jeg syntes Kabongo fortjener at få afklaret om glasbenene kan holde til at spille 2x45 hver weekend i en 1. div klub.
  1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     7 dage siden   

  • @Kristianbs Hej der er vi ikke enige, jeg synes bestemt vi så glimt af potentialet for Kabongo, men vi så også at han lavede dumme beslutninger her tænker jeg ikke mindst rødt kort, men tror det også handler om erfaring og det kan man ikke sige han har, men jeg synes bestemt han har vist sit potentiale, ligesom Skipper også har men han har også været svingende.

   Jeg tror Skipper får kampe i pokalen og lidt indhop i superligaen tænker jeg. Synes det er et fint valg han ikke lod sig udleje, hvis han føler selv han er tættere på en startopstilling.

   Dog skal hans bund niveau hæves væsentligt

  Se 2 flere kommentarer