Fodbold live resultater
Lettet Uhre efter første derby-mål: Betyder rigtig meget for mig

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 21. juni 2020

I dag er det nøjagtigt 11 måneder siden, Mikael Uhre sidst scorede for Brøndby IF.

Dengang var det også et mål i slutminutterne efter en indskiftning. Siden har han været en del uden af holdet, men søndag var han igen på pletten, og det endda mod ærkerivalerne fra FC København.

- Det var selvfølgelig rigtig rart. Det er lang tid siden, jeg sidst har scoret. Selvfølgelig betyder det noget for holdet, men det betyder også rigtig meget for mig, det her, siger Uhre til 3point.dk.

Når det endelig skulle være, så kunne det jo også lige så vel være en smuk scoring. Uhre chippede nemlig bolden over FCK-keeper Johnsson, som ellers havde stået i vejen for alt. Det giver selvfølgelig også lidt ekstra næring til angriberens smilebånd.

- Ja, det var ret dejligt. Det var lidt instinktet, der kicker ind dér. Og så ved man også godt, at når en målmand kommer ud i dig med den fart, som han havde på dér, så har de en tendens til at lægge sig ned. Så det var heldigvis ikke særlig meget, jeg skulle løfte den.

Målet kom efter en dårlig tilbagelægning fra Andreas Bjelland, men det var ikke noget, Uhre opfattede, da han begyndte at løbe. Det gik først undervejs op for ham, hvad der kunne komme ud af situationen.

- Jeg har lidt svært ved helt præcist at se det, men der er lidt ping-pong og så bliver den spillet tilbage. Jeg tænker bare, at uanset hvad, så skal jeg bare ind og lægge pres på målmanden, så han bliver tvunget til at spille en lang bold. Så bliver afleveringen for kort, og det går ret hurtigt op for mig, at jeg når den før ham, og så er det jo bare med at komme ind.

Se målet her:


Medie af: TV3+

Udover scoringen nåede Uhre også at brage bolden på trekantssammenføjningen, selvom han først blev skiftet ind med seks minutter tilbage af kampen. Han oplevede sit indhop som hektisk, men er tilfreds med, at han fik det ud af det, som han skulle.

- Slutminutterne bliver lidt hektiske, og det bliver måske lidt mere tju-bang end i starten, men det var egentlig bare lidt frem og tilbage, nogle tilfældigheder og så handler det om at være skarp, hvis chancen pludselig dumper ned, og det gjorde den så i dag.

Uhre har en god statistik mod Brøndbys næste modstander fra FC Nordsjælland, så måske belønnes han endda yderligere for sit positive indhop. Det finder vi ud af i weekenden, når Brøndby gæster Farum.
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    21. juni 2020   

 • Hvis ikke Uhres præstation berettiger ham til en plads i start-11’eren, set i lyset af de 3 andres manglende mål og assists, så findes der ingen retfærdighed til...
  4 enige

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner