Fodbold live resultater
Lindstrøm: Gjorde mit for at komme tættere på, men Niels sætter holdet

Skrevet af 3point.dk, 2. juni 2020

Jesper "Jobbe" Lindstrøm startede ude, men kom ind efter pausen og afgjorde opgøret mellem Brøndby og SønderjyskE med sin scoring til 1-0. Det blev kampens resultat, og nu håber Lindstrøm, at han kom tættere på holdet.

- En hård kamp, synes jeg. Jeg føler, at SønderjyskE havde bolden rigtig meget i første halvleg. Mere end vi havde forventet, udtalte han til TV3+ og fortsatte;

- Jeg synes, at jeg gjorde mit for at komme tættere på. Men Niels sætter holdet. Hvis jeg havde scoret på nummer to, så havde der været større chance for, at jeg var med på søndag, sagde en ydmyg "Jobbe".

Se målet herunder og find alle kampens highlights her.


Medie af: Viasat

 
Deltag i diskussionen
 • Rigtig fint for NF at have en livlig og løbestærk Jobbe samt en stærk opspilsstation i Mraz at vælge imellem. Næste kamp er Horsens. Mon ikke kampbilledet bliver meget lig aftenens kamp.
  2 enige

 • mp80
 • mp80   2. juni 2020   

 • Rigtig fint indhop af Jobbe, manglede lige det sidste for at være helt perfekt. Udover det var det en solid præstation af holdet, som dog kunne have skabt flere chancer.
  2 enige

 • Jeg håber virklig vi spiller mere med ham. Jeg kan absolut ikke se hvordan Mraz skulle være bedre. Og så håber jeg snart han er klar til at forlænge, fordi på nuværende tidspunkt er det hverken hans agent med dårlige undskyldninger eller klubben som ikke vil. Forlæng og vis hvad du kan, vi skal nok kompensere dig hen af vejen
  1 enig

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner