Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Vejle Stadion
  • Vejle Boldklub

    Vejle Boldklub logo
  • 0 - 0
  • Brøndby IF logo

    Brøndby IF

 
...


Lindstrøm: Man kan sige, jeg greb chancen

Skrevet af Marcus Linkhorst, 34 min. siden

Jesper 'Jobbe' Lindstrøm fik tirsdag en hel halvleg, da han erstattede Samuel Mraz i pausen i kampen mod SønderjyskE. Han scorede efter 61 minutters spil og blev matchvinder for Brøndby.

Lige inden han bliver skiftet ind i pausen fik han at vide, han skulle gribe chancen. Og det gjorde han, mener han selv.

- Niels (Frederiksen, red.) sætter holdet og det er sådan, det er. Men at jeg får en hel halvleg, det er selvfølgelig super lækkert. Det havde jeg ikke regnet med. Jeg tror, jeg får at vide fem minutter før pausen, at jeg skal begynde at varme op og ind fra anden halvlegs start. Der kører en masse tanker og jeg får at vide lige inden, jeg kommer ind, at det her er min chance - grib den eller lad vær. Og det kan man sige, jeg gjorde, siger Jesper 'Jobbe' Lindstrøm efter kampen til 3point.dk.

'Jobbe' har tidligere sagt, at han jagtede mere spilletid på kanten. Nu har Brøndby skiftet formation til 3-5-2 - altså ingen kanter i opstillingen. Men han føler, at han ligger fint, hvor han gør, når han nu ikke kan være på kanten. 

- Jeg synes, at vi har fået backerne mere med, som spiller en form for kant, så jeg føler, jeg ligger fint i angrebet med Hedlund, Samuel (Mraz, red.) og Uhre. Men min oprindelige position er selvfølgelig kant, men det er desværre ikke den formation, vi spiller, men sådan er det. Jeg føler, at i dag var en god kamp for mig, at kunne løbe i dybden og kunne bringe noget af det, jeg kan. 

Niels Frederiksen sætter holdet, anerkender 'Jobbe', men håber naturligvis på, at han i dag spillede sig tættere på flere minutter, når der fremover skal spilles Superliga-kampe.

- Jo, jeg synes hvert fald, jeg har gjort mit for at bevise, jeg sagtens kan spille. Igen - det er svært at sige, hvad Niels han gør. Det er ikke kun kampe, han kigger på, det er også træninger. Så selvfølgelig håber jeg på, jeg kan få en startplads eller mere spilletid, men Niels bestemmer - og sådan er det.

Fansene gør det sjovere

Brøndby Stadions sæder var i dag prydet af en tifo, da der grundet coronavirus ikke må komme tilskuere på stadion. Tilskuerne var klart noget af det, 'Jobbe' savnede i dag. At juble med de tilhængere, der støtter en.

- Det er altid sjovere, når man kan løbe ud til en masse fans, der jubler og råber og skriger, men sådan er det i hele verden. Men lad os håbe, at vi fra næste sæson kan få støtten i ryggen igen og juble som hold og med fansene. 

'Jobbe' understreger også, at det ikke er forgæves, at fansene støtter holdet, selvom de ikke kan komme på stadion. Det giver ifølge ham et ekstra boost, når man skal holde en føring 10 minutter længere. 

- Det synes jeg. 100 procent. At de gider bruge tid, selvom de ikke en gang kan komme på stadion. Der sad også nogle foran stadion og heppede på. Det giver bare et ekstra boost, når vi spiller de her kampe og jeg tror, at det hjælper til, at vi holder de sidste 10 minutter, hvor vi kun fører 1-0. Så det giver selvfølgelig et ekstra boost til sidst. 

Brøndby - måske med 'Jobbe' på holdkort - er igen i aktion 7. juni kl. 17.00 mod AC Horsens på udebane

 
Deltag i diskussionen
KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER