Lindstrøm om samspil med Brøndbys fans: Oplevelse man aldrig glemmer - helt magisk

Skrevet af 3point.dk, 25. februar 2021

Jesper Lindstrøm er i denne sæson en profil for Brøndby IF, men det er ikke længe siden, at han fik debut. Det var i sommeren 2019, at han startede inde på Brøndby Stadion for første gang, og den oplevelse glemmer han ikke.

- Vi har jo også nogen af Danmarks bedste fans. Nu er de der så ikke under corona, men de har været der indtil og de kommer også til at være der efter. Det er derfor, at det er super fedt at spille i Brøndby, og det hiver de ekstra procenter inden kampene, udtaler han i et interview til Digital Fodbold Festival og fortsætter;

- Jeg kan huske min startdebut mod OB på Brøndby stadion, hvor jeg bliver... inden kampen der har vi det her med, hvor man bliver kaldt ned til fansne, og så laver man den her Fenerbahce og jubler med dem. Det var jo en oplevelse, som man aldrig glemmer. De har lavet en helt speciel sang til mig også, som er helt magisk. 

Jobbe og 3point.dk's læsere kan gense oplevelsen her:
Deltag i diskussionen
 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    25. februar 2021   

 • Jeg håber Jobbe bliver et nyt rekord salg for klubben og at han vender tilbage i slutningen af tyverne og forsætter hvor han slap.
  2 enige · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER