Lindstrøm: Vi skal være bedre defensivt og lave flere mål

Skrevet af 3point.dk, 12. juni 2020

Brøndby måtte gå fra banen efter et nederlag, da de sidste weekend mødte AC Horsens. I denne uge har de blå/gule trænet i at være bedre defensivt og score flere mål, og på den baggrund føler Jesper "Jobbe" Lindstrøm sig klar til søndag, hvor AGF venter.

- Vi skal stå bedre i feltet defensivt og lave nogle flere mål i offensiven. Det handler for os i offensiven at positionere os rigtigt og sparke de bolde i kassen, der kommer. Det skal trænes, og det har vi også gjort i denne uge, så jeg føler, vi er klar til på søndag, udtaler Lindstrøm til Brondby.com

Brøndby - AGF spilles søndag klokken 20.00. 3point.dk dækker kampen.
Deltag i diskussionen
 • Skarp analyse Lindstrøm. Med andre ord, holdet er p.t ikke særligt godt. Målene sejler ind på samtlige indlæg og vores såkaldte angribere kan ikke ramme en ladeport på 2 meters afstand.
  1 enig
   
  • Tanken
  • Tanken   13. juni 2020   

  • @Kristianbs jeg synes nu faktisk ikke der er selve præcisionen i angriberens skud der mangler. Mest fordi de aldrig rigtig kommer til nogen. Så vil jeg hellere se flere løb ind i feltet af den modsatte back og midtbanen, mens angriberne hele tiden fyldte derinde begge to. Vi angriber slet ikke feltet udover når Jobbe får bolden på kanten af feltet. Men i bund og grund tror jeg en mere aktiv midtbane ville gøre underværker for vores angribere
   3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Kristianbs Hvor ved du fra de ikke kan ramme en ladeport? Jeg ser dem meget sjældent skyde på mål. Det samme med midtbanespillerne. Det ville, i mine øjne, gøre underværker hvis spillerne rent faktisk turde afslutte fra distancen så snart de nærmede sig feltet.
   
  • @Kristianbs Offensivt er vores problem vel ikke at angriberne brænder for meget - der har ikke været mange chancer at brænde. Det helt store problem lige nu er at der ikke bliver skabt chancer nok. NF udtaler at midtbanen skal mere i feltet, hvilket tror jeg er rigtigt set, men det er ikke nok. Angriberne skal være mere tilstede i feltet. Men uanset hvad vi gør, kommer vi ikke til at få mange chancer mod AGF. De står dybt med bagkæden, hvilket bliver et problem for Hedlund. Jobbe tror jeg bedre kan arbejde med det, og så skal vi have Tibbling på, synes jeg. Defensivt har du ret, målene sejler ind, men det er ikke i alle kampene, og som regel kun i en halvleg her i foråret (Aab og Horsens), hvor holdet pludselig kollapser defensivt. Kan vi undgå dette, tror jeg vi har en chance mod AGF, men jeg er ikke optimist. Desværre. Det plejer jeg ellers at være.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER