Fodbold live resultater
Live: Brøndby tester mod Helsingør

Skrevet af Kasper Pedersbæk, 29. januar 2021

91 min - Kampen er slut. Jeg siger tak herfra, og live opdateringen lukker ned for i dag.

90 min - Hjemmeholdet med en fornuftig afslutning udefra. Men Schwäbe klarer den med en fin redning. Og efter det følgende hjørnespark fløjter dommeren for sidste gang. Kampen slutter 1-1.

86 min - FCH har været sjældne gæster i Brøndbys felt, men får et hjørnespark her en håndfuld minutter før tid. Men igen sikkert afvist af Brøndby. 

82 min - Rosted får hovedet på Lumbs hjørnespark. Men bolden går en meters penge forbi mål, og det bliver ikke rigtig en wow oplevelse.

81 min - Det ligner nogle trætte stænger der sidder på de blågule spillere nu. Men med tæt på fuld spilletid i hele kampen til hele det startende hold er der heller ikke noget at sige til det her midt i en vinteropstart.

76 min - UDLIGNING! 1-1. Anis Slimane smækker bolden i kassen efter en klog tværspilning med hovedet af Lasse Vigen på Lumbs indlæg. Ganske fortjent udligning.

71 min - Præcisionen på den sidste tredjedel af banen halter nu. Det er koncentration, timing og kvalitet. Meget spil på midtbanen af banen, men lige nu står Helsingør rigtig kompakt i en 5-4-1 når de forsvarer.

67 min - Der appelleres for et straffespark til Vigen (efter et i øvrigt godt gennembrud i feltet af ham), men dommerens fløjte forbliver tavs. Også en korrekt dom som jeg umiddelbart så det.

65 min - Helsingør foretager sine første udskiftninger, så en kort pause i spillet. Status pt. er at Brøndby finder sig selv bagud med 1-0. Chancerne har været der til scoringer for de blågule, men kvaliteten i afslutningerne har ikke stået mål med opspillet til dem. Ganske symptomatisk for efteråret også, så handler det for Brøndby om at sparke de få gode chancer ind man har, ellers bliver det svært, da man sjældent er oppe og ramme mere end to scorede mål i eget favør i en kamp.

62 min - Virkelig ikke den vej vinden blæste. Helsingør stort set uden farlige muligheder. Men - som jeg skrev tidligere i updaten - skete det på en omstilling. Et gennembrud i Brøndbys venstreside blev til et indlæg, som bare blev sparket utageligt fladt i mål. Flot afslutning, stik mod spil og chancer.

62 min - SCORING TIL HELSINGØR

61 min - Lasse Vigen har været en faktor i den fart og direkthed som er kommet i angrebsspillet i anden halvleg. Brøndbys nummer 21 ender med en afrettet afslutning efter et fint angreb - igen over hørjesiden med Bruus.

57 min - sublimt omstillingsspil af Brøndby. Et hjørne til Helsingør bliver til en tackling fra Uhre, Vigen samler bolden op og finder med en smuk pasning i dybden Uhre. Friløber mod mål, men stærkt presset af en forsvarer fra hjemmeholdet får Uhre ikke vinkel nok på sin afslutning, som keeperen redder til et hjørnespark. Kæmpe stor ros til Vigen for at sætte Uhre op i dybden.

56 min - Schwäbe med vel hvad der er sin første redning i kampen. En afslutning fra kanten af feltet får tyskeren verfet til hjørnespark. Vel også mest af alt en must save aktion.

54 min - Schwäbe i aktion... Den tyske keeper griber et indlæg fra Helsingør. Ikke meget hjemmeholdet har haft. Brøndby spiller sig oftere og oftere om på bagsiden af Helsingørs førstepres. De blågule sværmer om hjemmeholdets mål.

53 min - Godt sideskift af Slimane til en Bruus i fremdrift. Indlægget finder Uhre, der dog bliver tacklet i afslutningsøjeblikket.

52 min - Anden halvleg har stået meget på blågul på bolden. Helsingør har været sjældne gæster på udeholdets banehalvdel, udover det optræk til en chance de netop har haft på et indlæg. Brøndby skal arbejde sig tålmodigt tæt på hjemmeholdets mål.

Pause - Der er skiftet ud i pausen. 27. Simon Hedlund er gået ud og erstattet af 21. Lasse Vigen.

45 min - SÅ det pause, og folk på stadion kan få varmet deres Anna og Lotte hænder (tænker finmotorikken er væk i kulden - så der er nogle lemmer der skal varmes op).

45 min - Lige før pausefløjtet gør Lindstrøm faktisk det der skal til. Han får bolden i et snævert rum, og forsøger at vende med bolden. Det lykkedes næsten. Han skal turde tro mere på det, for han er god nok til det.

44 min - BrøndbyÅnd til ham der, så man kunne høre det på streamet, råbte SLÅÅÅ DEM IHJEL BRØNDBY, SLÅ DEM IHJEL. Det er dedikation at tage til Helsingør for at stå ude foran stadion og så lige synge ind.

40 min - Vil gerne have Lindstrøm og Slimane mere på bolden. Hjemmeholdet står kompakt centralt og dybt, svært for de to 8ere på Brøndbys midtbane at finde mellemrummet. De to  skal mere ind og turde vende med bolden.

37 min - Slimane med en i bedste fald 0,01 xG afslutning... Sagt med andre ord, det var ikke det tætteste vi har været på et mål til Brøndby med den skævert Slimane fik sendt afsted. I denne periode af kampen er det Brøndby markant mere på bolden end hjemmeholdet.

35 min - Lidt afstemningsproblemer til tider oppe foran mellem Hedlund, Uhre og Lindstrøm for hvornår det første pres skal ligges. Nogle gange bliver det for nemt for hjemmeholdet er komme på bagsiden af det første pres Brøndby ligger, fordi de tre forreste ikke får det koordineret.

31 min - Status her hvor den halve time er rundet lyder på en kamp uden mål. Men Brøndby med markant overtag. Dog skal Brøndby passe på ikke at forære Helsingør en omstilling, for dårligere et hold er værterne heller ikke, og det er klart her de største farer lurer for de blågule. Men generelt disciplineret defensivt spil fra Brøndby, og offfensivt har man trods alt skabt chancerne.

27 min - DER lykkedes det. En god spilvending fra venstre over midten, hvor Slimane rigtig flot finder en fremadstormende Bruus. Wingbackens indlæg finder Uhre der scorer. Men offside. RIGTIG flot angreb, sådan åbner man et dybtforsvarende modstanderhold. Men nej. Offside.

22 min - Brøndbys midtbane halter lidt lige nu i spillet mod bolden. Der er ganske enkelt ikke balance. Radosevic skal lukke hullerne alene, Lindstrøm hænger højt i banen, Slimane kommer også på den gale side af bolden.

19 min - Et træls boldtab af Radosevic giver hjemmeholdet optakten til en omstilling, men meget disciplineret restforsvar kvæler chancen. Rosted med endnu en stærk mand mod mand duel. Nordmanden har været stærk i det defensive i de første små 20 minutter af kampen

15 min - Men det frispark endte ud i noget der mest af alt mindede om et field goal i amerikansk fodbold. Meget langt fra at give Schwäbe sved på panden.

14 min - Dumt boldtab på midtbanen centralt giver Helsingør en optimal mulighed for en hurtig omstilling. Ender ud i et frispark på kanten af feltet begået af Rosted. Lindstrøm skulle have taget bolden til sig der i første omgang.

12 min - Og så er det også værd at ligge mærke til Jung. Som tidligere nævnt i BrøndbyLyd, så driver han fra tid til anden i opspillet meget mere ind centralt i banen som en art 6er, for så at sætte opspillet derfra. Frigiver også mere plads til at resten af midtbanen kan positionere sig højere i banen.

9 min - Bemærk at specielt Bruus har et rigtig højt udgangspunkt i presset. Gør det markant nemmere for Brøndby at presse værternes opspil, når wingbackerne går med i presset og tør ligge linjen højt. Gør også at Brøndby ikke ender med at stå i en 5-3-2, hvilket ville efterlade meget rum på siderne for Helsingør at angribe.

7 min - Og kampens første chance med afslutning til følge. Hedlund bliver sendt i dybden, chipper bolden over keeperen, men også over mål. Stadig 0-0.

7 min - DEJLIG boldbehandling af Slimane. Tæmmer en høj og ellers svær bold, får den lagt død og så bliver han nedlagt med et frispark centralt i banen til følge. Fornuftig start.

4 min - Der bliver spillet meget mere bold langs jorden allerede nu end i tæt på hele sidste kamp jeg lige opdaterede fra mod Kolding. Man kan godt se det er en kunstbane der spilles på. Jobbe med en dejlig vending nede på kanten af eget felt - den var ikke gået på knoldebanen mod Kolding

2 min - Brøndby er startet aggressivt. En spilvending centralt i banen finder Hedlund i mellemrummet, som ligger bolden af til Slimane, der sender Uhre i dybden. En snæver offside på Uhre forpurrer dog chancen. Men god start.

0 min - For dem som ikke har set startopstillingen på de sociale medier, så løber jeg den lige igennem: Schwäbe - Rosted, Maxsø, Jung - Bruus, Lumb - Slimane, Radosevic, Lindstrøm - Uhre, Hedlund.

0 min - Vi afventer kickoff som ligger et lille kvarter ude i fremtiden. Følg med live her i artiklen.
Deltag i diskussionen
 • Philip
 • Philip
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    29. januar 2021   

 • Nu skal vi lige få en sejr før sæsonstart.

 • Dette kunne sagtens være en opstilling til kommende SL-kamp.

  Hvordan er vægtningen imellem de to kampe i dag og i morgen. Jeg håber på at der ikke kommer for mange udskiftninger, men at spillerne får mulighed for lidt kontinuitet og spille en del minutter med de samme omkring sig.


 • Betalende bruger
    29. januar 2021   

 • Hørte lige over Helsingørs livestream, at Anton Skipper netop er blevet lejet ud til Hobro. :)

---

 • Hedlund med 2 x 100% chancer , ;/ singh havde banket dem i mål
   
  • @BIF_Sherra den ene skulle han have scoret på, i stedet for at sparken den i sidenettet.

 • Spillet er ikke særlig flot

 • Er jeg den eneste hvor Streamingen på Helsingørs Youtubekanal er stoppet?
   
  • Betalende bruger
     29. januar 2021   

  • @Forsvarsspilleren nix, tror der er tekniske problemer.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Forsvarsspilleren har samme problem og i stedet for slå den over til FCMuuu’s træningskamp.

  Se 1 flere kommentarer

 • Der er godt nok ikke meget målsøgende spil fra vores side...

---

 • Kæft det ringe... Vi må da håbe, at det ikke er niveauet for resten af sæsonen! Jobbe tager konstant forkerte beslutninger og Slimane er en alibi spiller, der er for langsom i tanke og handling. Forsvaret kan fortsat ikke holde nogen modstandere fra at score.

 • TRON
 • TRON   29. januar 2021   


Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner