Louis Peña Christoffersen forlænger med Brøndby

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 13. juni 2020

Louis Peña Christoffersen var en profil på U/17-holdet i seneste sæson. Denne sommer byder på nye udfordringer, når han rykker op på U/19-holdet. Samtidig har midtbanespilleren forlænget sin kontrakt med Brøndby, så den nu løber til sommeren 2021.

- Jeg er super glad for at forlænge med Brøndby. Jeg har spillet i klubben, siden jeg var U/11-spiller, da jeg startede på fjerdeholdet. Målet om at komme ind og spille på stadion har ikke ændret sig siden. Jeg glæder mig nu til nye udfordringer på U/19, hvor vi har et stærkt hold, lyder det fra Peña Christoffersen til 3point.dk.

Louis Peña Christoffersen nyder at være tilbage på banerne efter corona-pausen.

- Jeg fandt hurtigt en struktureret hverdag under corona-lockdown, hvor jeg fik trænet to-tre timer fem-seks gange om ugen. Der var mulighed for at finpudse og selvtræne små ting, der normalt ikke er tid til i holdtræningen. Prøvede at se lyst på det, selvom jeg var enormt trist over at misse hele forårssæsonen, og fik det bedste ud af det, fortæller han.

- Det var super dejligt at komme tilbage til fast træning og endda få et par træningskampe i stængerne. Jeg ser frem til hver kamp vi kan få spillet inden sommerpausen og bruger dem som motivation.

FAKTA:

Fødselsdato: 15. maj 2003
Position(er): 6'er og 8'er
Favoritben: Højre
Højde: 183,5 cm.
Vægt: 75,5 kg.
Kontraktlængde: 30. juni 2021
Tidligere klub(ber): Avarta og HIF

 
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    13. juni 2020   

 • Dejligt at se, at han er 2 mdr. yngre end registreret på transfermarkt. Hvad er der iøvrigt blevet af Lucas Lange?

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER