Fodbold live resultater
Lyngby…

Skrevet af Michael3003, 30. april 2021

Hvis Lyngby ender med at rykke ned, så burde der ligge nogen billige og gode spillere og vente.

hvis det skulle ende med et salg af enten Uhre, Hedlund evt Lindstrøm, så måske vi skulle kigge på ham Warming en gang til. 
synes han er blevet mere modne efter han har fået nogen superligabold.

og så er der tchimba ( el hvordan det nu staves.), han er for god til 1 div og Hermanson har kontrakt udløb, han vil måske også være værd at kigge efter.

hvad er jeres mening?
Deltag i diskussionen
 • Mærsk
 • Mærsk
  Betalende bruger
    30. april 2021   

 • Synes altid at det er værd at kigge på nedrykkere... Synes Tshiembe ser god ud (det meste af tiden), men jeg er nu mere til Hebo &/eller Kornvig... Begge er klassiske 8'ere som er gode box til box og som jeg tror kunne gøre sig på vores hold. Det forudsætter dog at Vigen ikke forlænger samt Rado/jobbe bliver solgt... Ellers er der ikke plads med henblik på at Cappis også ankommer...
  Men personligt håber jeg bare på de overlever i suppen, så vi kan få udebaneture til Lyngby ;-)

 • Syntes Magnus Warming er blevet virkelig dygtig, men har læst at der er belgiske og hollandske klubber der kigger på ham.

  Kevin tsheimbe bliver solgt til udlandet. Han er god nok til Brøndby men tror at han jagter udlandet er klar til ham.

  Jeg havde måske tænkt at man skulle hente en Filip Panjeskovic. Han er 18 år og midterforsvar, han ser spændende ud og hvis vi kan give ham et år på u19 ( Christian Sørensen kender ham også i forvejen), samtidig med han kan være lidt med i superliga truppen.

 • Den smule jeg har set Warming, har han set yderst spændende ud, men tænker også at vi har Fallenius og Bjur der minder om ham!

  Tschiembe ligner en stærk forsvar der er god på hovedet, kunne også være en mulighed, da jeg ikke længere tror meget på Skipper og Kabongo desværre..

 • Uche
 • Uche   1. maj 2021   

 • Lyngby vil tage sig godt betalt for f.eks. Hebo, Warming, Kornvig, Tschimbe, fordi ifølge. tranfermarkt har disse spillere kontrakt udløb i 2023/24.
   
  • @Uche
   Så meget vil lyngby ikke tage for dem.

   Hørte Birger Jørgensen i købmændenes klub, fortælle at de er nød til at sælge spillere for at kunne betale de andre løn.

   Så derfor for de ikke så mange penge for spillere som de burde.

---

 • Philip
 • Philip
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1. maj 2021   

 • Jeg synes kun det er Kornvig, Thsiembe og Filip Panjeskovic som på nuværende tidspunkt eller i fremtiden kunne blive gode nok til, at spille i Brøndby.

  Hebo er for gammel og for ustabil. Han er en ok superliga spiller, men heller ikke mere end det. Warming er allerede en gang blevet vurderet ikke god nok. Han har performet ok i år, men det er også noget nemmere for en spiller som ham, at spille godt for Lyngby ift. Brøndby. Der er bare noget mere plads og det er godt for en type som Warming, den plads er der ikke når Brøndby spiller.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Philip lad os antage at han var lejet ud, havde performet, så ville vi elske at få ham retur. Vi taler altid om at få spillere ud på leje, denne gang var det et salg.

   Hvis vi sælger en, som bliver en stjerne, så indrømmer jeg hellere at vi tog fejl og tager personen retur, end at hænge sig i fortiden. Vi bør være pragmatiske.

  Se 3 flere kommentarer

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner