Målscorer Kvistgaarden udgik skadet: Klar til kamp igen i aften

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 24. juni 2020

Lørdag aften spillede Brøndby IF U/19 1-1 med førerholdet OB. Mathias Kvistgaarden scorede for Brøndby i førsteholdet, men måtte i anden halvleg lade sig udskifte med en skade.

Det er dog ikke alvorligt og angriberen er klar igen onsdag eftermiddag, når Brøndby møder FC Nordsjælland.

- Det var ikke noget slemt, bare noget der skal ro på, så er jeg klar til kamp igen på onsdag, lyder det fra Kvistgaarden.

Efter scoringen mod OB lørdag, flashede Kvistgaarden en tatovering på underarmen (se billede). 

- Det er en tatovering, som både min mor, far og bror har, hvor vi har et lille hjerte i hvert vores. Generelt handler den bare om familie, som man aldrig må glemme, forklarer Kvistgaarden om tatoveringen.

Brøndby IF møder onsdag klokken 15.00 FC Nordsjælland i U/19 Ligaens slutspil. Kampen er lukket for tilskuere, men 3point.dk dækker den med tekst og billeder.

 

 
Deltag i diskussionen
  • andrus
  • andrus   24. juni 2020   

  • Undskyld hvis jeg har overset det, men det kunne være fedt hvis artikler om U-holdene blev ledsaget af stillingen i rækken, enten som er grafisk element i artiklen eller som et link til en separat side på 3point.dk. Det er nok de færreste der har godt nok overblik til at vide om 1-1 mod førerholdet betyder at de nu er umulige at nå eller om der stadig er en chance, og det kunne være fedt at have den kontekst med
    4 enige

  • mp80
  • mp80   24. juni 2020   

  • Kvistgaarden virker som en rigtig spændende spiller, stort talent, som jeg håber snart får nogle indhop på SL holdet.
    1 enig

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021