Mads Beyer u17 - på besøg i AC Milan, Inter og Juventus

Skrevet af mp80, 22 dage siden

Mads Beyer 15 år er taget på besøg i nogle af de største klubber i Italien, han har kontrakt til 30-06-2022.

Han er et kæmpe talent, som jeg ikke håber skifter alt for tidligt uden at få debut i SL. Desærre kan det blive svært at holde på sådan en spiller, når de helt store klubber kommer på banen. Jeg håber dog han kigger på hvordan det er gået flere andre fx Patrik Olsen, som skiftede til Inter fra Brøndby da han vist var 16 mener jeg. Han har senere beskrevet, hvor dan han sad og græd hjemme hos forældrene og ikke ville tilbage til Inter. Der er mange skræk eksempler om spillere der tager for tidligt afsted. 

 

Forlæng aftalen og få ham op omkring førteholdet når han bliver 16 til august. 

Tænker i andre ikke man bør gøre som flere andre klubber og give spilletid til nogle af de helt store talenter allerede fra de er 16? Det virker til man får flest penge den vej tænker jeg. 
Deltag i diskussionen
 • Joblar
 • Joblar   22 dage siden   

 • Jeg har det sådan at alder ikke bør betyde noget for hvornår man kan spille, MEN det her er BIF og ikke FCN, vi skal og bør altid kigge på det sportslige først, men igen hvis kvaliteten er der ser jeg ikke nødvendigvis alder som en forhindring til ikke at kunne spille, tvivler dog stærkt på at han er klar til SL som 16 årig, men måske jeg tager fejl.

 • Echo46
 • Echo46
  Betalende bruger
    22 dage siden   

 • Andreas Schjelderup er jo beviset på at alder i sig selv er underordnet, hvis den spillemæssige kvalitet er på plads. Tendensen er nu engang at den største værdi, på det niveau af markedet vi befinder os på, er på de helt unge spillere med massiv upside. Det ville være meget værd at få gang i det ene ben af transferstrategien som handler om at skibe de bedste unge spillere afsted når markedet dikterer det. Sæt nu Jobbe bliver solgt for et højt beløb til sommer, således to af transferbenene er kickstartet. Den forretningsmæssige del giver i min optik mening. Hvis han er god nok til Milanoklubberne nu er det formentlig under alle omstændigheder tvivlsomt hvor længe vi har glæde af ham på førsteholdet. Så hellere kontinuitet.
  1 enig · 1 god kommentar

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    20 dage siden   

 • Der vil naturligvis en gang i mellem være spillere med så åbenlyst et talent, at det kan være svært at holde på dem. Det sket med AC, Pierre Emil og Vestergaard, som alle forlod Brøndby for store klubber i udlandet inden de fik debut og voksenkontrakter i Brøndby. Nogle gange kan man bare ikke holde på dem, men så må vi have sikret dem på kontrakter, så vi kan få de her 10-20 millioner kroner ind, som storklubberne gladeligt betaler for de bedste 15-18 årige spillere. FCK, FCM og FCN har lavet flere af den slags salg, hvor de pludselig hiver et imponerende millionbeløb for en spiller man aldrig har hørt om.

  De helt store penge ligger dog i at holde de gode spillere i Brøndby, så vi kan sælge dem når de er blevet store profiler i superligaen og på ungdomslandsholdet. Det er her FCN har brillieret i årevis med salg på 50+ millioner for spillere som Damsgaard og Kudus, og lovende profiler på hylden i form af Kamaldeen, Diomante, osv.

  Så det CV skal gå efter er at skabe motivationen for at en spiller som Beyer går efter at blive den næste Jobbe eller at vi kan tiltrække en spiller som Fallenius, fordi han drømmer om at være den næste Jobbe. Lige præcist her har jeg enorm tiltro til CV, fordi han holder hovedet koldt og tænker langsigtet. Han kommer til at sælge Jobbe her til sommer eller seneste til nytår, hvis det rigtige bud kommer. Ikke kun for at få penge i hus, men også for at få opbygget den fortælling som kan kan lokke den næste Andreas Schjelderup til at vælge Brøndby i stedet for FCN :-)

  Der er kun 1 scenarie, hvor jeg kan se os holde på profilerne her til sommer og det er hvis vi vinder mesterskabet og dermed automatisk er sikret mindst et gruppespil i Europa League. Så vil vi både have pengene til at holde på profilerne (eller sætte prisen super højt) og den lokkemad, som kan overbevise Jobbe, Maxsø, Jung, osv. om at blive et halvt eller helt år endnu. Hvis det ikke sker, så tror jeg at vi sælger de bedste spillere...og så plejer CV på magisk vis at hive nogle ukendte genistreger op af hatten. Blas Riveros er stadig for at se et absurd godt køb, ligesom Maxsø var det. Fallenius har også potentialet til at blive en kæmpe gevinst og Cappis kan også vise sig at være markant bedre end vi måske lige tror.

  Så Beyer...bliv her lidt endnu med mindre du har Christian Eriksens afsindige teknik og bliv for spillet, eller AC's uforlignelige evne til at læse modstanderne eller Schmeichels jernpsyke. Se lidt på statistikken for, hvad sandsynligheden er for at komme på banen i Juventues, Bayern, Chelsea, Roma og alle de andre fornemme klubber med mange penge. Mønsteret er jo at det stort set kun er Andreas AC Christensen som er skiftet ung til en storklub, hvor han senere faktisk er blevet fast mand på holdet. De fleste andre ender jo med at forlade den fornemme klub for at finde et niveau de kan bygge sig op fra. Jeg tror at Andreas Schjelderups skifte til FCN er en langt bedre idé end hvis han var skiftet til Milan eller Inter.