Mads Hermansen var Brøndbys bedste mod Basel

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 7. august 2022

Brøndby IF vandt torsdag med 1-0 over schweiziske FC Basel. I har valgt Brøndby-keeper Mads Hermansen som kampens bedste spiller for de blå/gule.

Hermansen endte med et snit på 8.1 og snuppede dermed titlen for næsen af Kevin Tshiembe (7.8) og Josip Radosevic (7.4). 

Du kan se hele resultatet af afstemningen her:

Nanna Møller Karlsen © All rights reserved
Deltag i diskussionen
  • Mads er nok den spiller i truppen med det aller mest stabile niveau. Jeg mindes næsten ikke en decideret kampafgørende fejl, siden vi spillede hjemme mod Salzburg for et år siden. Synd at tiderne i fodbold er anderledes.. Ville elske, at Mads blev vores nye Mogens Krogh. Men det er han desværre for god til.
    1 enig

  • Var folk stive da de stemte :) sorry men at give Slimane en højere karakter end Hedlund, fatter jeg intet af. Udover Hedlunds assist til Divkovic og konstante løb med eller uden bold, skabte han masser af uro med sit konstante pres på boldholder fra Basel og defensivt lavede han også godt arbejde hans karakter er ikke fortjent her. Det samme vil jeg sige om Rado der for mig var bedste mand, Mads står fejlfrit og laver to fantastiske redninger så han kan godt få den, men synes Rados arbejde i den kamp var outstanding. Han løb og vandt mange bolde da de andre gik flade, det var imponerende at se ham løbe og vinde de dueller. Hedlunds karakter burde være klart højere end Blas og Slimane i min verden, men jeg respektere stemmerne har talt, er bare meget uenig i særlig karakteren til Hedlund og Rado her, da Rado burde minimum ligge på højde med Mads. Synes Kevins karakter er fortjent, han har længe haft et godt bundniveau.
    1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER