Manglende salg af masterclass spillere.

Skrevet af Dokter Hattenik, 7. august 2021

Er det største problem i Brøndbys transfer indtil videre, ikke at vi ikke har solgt nok af vores egne talenter.

vores gode arbejde i masterclass gør at vi får spillere klar til superliga truppen, men hvis ingen af talenterne bliver solgt kommer der ikke den rigtige rotation.

hvis man kigger på klubber som lyngby og Nordsjælland har de en helt fantastisk rotation, fra deres talent afdeling til førsteholdet.

i dette vindue har vi solgt jobbe og kabongo, de pladser skal overtages af vores egne talenter.

som jeg ser det mangler vi nogle flere salg af spillere som frendrup, Bruuns, skipper, slimane, corlu og bjur. 

på den måde kan vi få nogle flere u19 spillere op på førsteholdet.

ser i det samme som mig eller er jeg helt forkert på den?
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    7. august 2021   

 • Typisk rykkes mellem 1-4 talenter op pr. sæson. I år har vi fået Kvistgaarden, Singh og Pyndt, så du skal nok ikke forvente meget mere fra MasterClass i denne sæson.
   
  • @Saesonkort
   Nu tænker jeg lige højt.

   Men det bliver virkelig skævt når det er man sælger en offensiv midt og en forsvarsspiller, så man får en defensiv midt og 2 angribere op.

   I mit hoved ville det give bedre mening at man så fik en offensiv midt op og en forsvarsspiller.

  Se 2 flere kommentarer

 • Betalende bruger
    7. august 2021   

 • Frendrup og Slimane er relevante for salg næste sommer, Hermansen om 3-4 år, Bruus, og han er IKKE outstanding, CV, Corlu og Bjur (og Bjur er IKKE venstre wing back) skal steppe voldsomt op for at blive relevante for salg til udlandet - salg som BIF kommer til at tjene på. Singh, Kvistgaarden og Pyndt kan ikke vurderes pt., dertil har de ikke vist nok - Kvistgaarden og Pyndt tvivler jeg på overhovedet slår igennem i BIF.
  2 god kommentar

 • Der er nok mange forskellige grunde til at vi har solgt det antal MC-spillere vi har i dette vindue.
  F.eks. skal salgene vel times, så prisen peaker i forhold til potentialet. Hvis f.eks. vi solgte Frendrup nu, tror jeg man ville gå glip af nogle penge i forhold til hvis man solgte om et år.

  Det er vel egentlig også kun Jobbe og Frendrup der har en vis værdi på markedet lige nu. Spillere som Bjur, Bruus, Hermansen og egentlig også Slimane tror jeg ikke man kan få 10 mio for, som markedet er, med Corona osv. Så jeg vil tro man vurderer at det er bedre at beholde dem for nuværende og få noget spillemæssigt ud af dem.
  2 enige
   
  • @Christian Brøndbyman

   Men det store spørgsmål er om at den vente tid ville sætte en stopper for nogle af de andre spillere som er på u19.

   Man bliver nød til at kigge på hvad man har og hvad der kommer op, syntes vi har rigtig mange defensiv midt så frendrup ville nok godt kunne sælges for et pænt beløb allerede nu.

  Se 1 flere kommentarer

 • Mik
 • Mik   7. august 2021   

 • Sælger vi en ung komet om året for 52 millioner, så går det nok :). Det handler ikke om mængde, men mere om kvaliteten

  En spiller som var stor årsag til vi også blev danske mester var Jobbe så de skal også bruges før de sælges og udvikle sig

  Kigger man på årgangen under pyndt, kvistgaarden, singh, slimane, Frendruo, Hermanssen, og Bruus mm. Så ligger der flere talenter i årgangen under som kan blive spændende.

  Kvistgaareen bør udlejes i denne sæson, da han skal bygge på fysisk i superligaen eller nok en 1 divisions klub ellers tror jeg han falder igennem.

  Slimane og Frendrup af de to unge som jeg pt ser som mest salgsbare, men der dukker altid en op man ikke havde forventet eller set komme. Da talent ikke altid er nok, handler om ville det og viljen til at forbedre sig hele tiden. Jobbe er det bedste eksempel på det, udover han havde talent, men uden den vilje var han aldrig kommet hvor han var i dag
  2 enige · 1 god kommentar


 • Betalende bruger
    7. august 2021   

 • Forstod ikke helt købet af Greve til den offensive midt, på lige præcis den baggrund med talenterne.

  Kan godt se at til prisen er det et godt køb og en forstærkning.

  Vi har til den position, Greve, Corlu, Slimane, så der Bjur, som ikke har fået chancen på den plads i nu.

  Lige nu er der meget langt til spilletid, for både Pyndt og Fallenius, og Bjur på den plafs. dermed også et salg af et talent.

  Angrebet er der ikke lige så langt til spilletid for talenterne,

  VWB, og CB er der hvor der er kortest vej til en startplads, men til de 4 pladser har vi et talent med, som vi lige har købt.

  Den defensive del, kan det godt være der skal kigges på i MC, for der har ikke været produceret noget brugbart på feks backs siden Wass.

  Backs er de letteste pladser på et hold, og som bygget til unge mennesker med fart. Det forstår jeg ikke.
  1 enig
   
  • @Chefen Vilfort arh en enkelt succesfuld back er der da kommet op siden Wass, Durmisi gjorde det vist nok ret godt, ihvertfald mens han var i Brøndby, at det siden er gået mindre godt det er en helt anden historie.
   2 enige

  Se 3 flere kommentarer

 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    7. august 2021   

 • Jeg mener ikke der er meget ide i at rykke mc spillere op med mindre de er dygtige nok. I truppen lige nu har vi ret mange unge talenter der enten er ved at bryde igennem eller skal gribe chancen når de får den og hvis vi rykker flere MC’ere op nu tror jeg næsten at det er de nuværende talenter der mister spilletid og ikke de mere erfarne spillere. Til sidst vil jeg sige at det ideelle i min verden ville være hvis vi kunne holde på talenterne en sæson eller to udover gennembrudssæsonen (undtaget kæmpesalgene ala Jobbe) ville det øge vores chancer for stabile toppræstationer i suppen og Europa.
  1 enig

 • mp80
 • mp80   7. august 2021   

 • Helt enig, kigger man på flere af de andre SL klubben, har de solgt flere talenter til store beløb, en række af dem hentet på fri transfer i Brøndby fx Juel Andersen, Warming osv.

  Man har ikke fået nok ud af talenterne, hvor kun Jobbe har været en succes. Håbet er dog at spillere som Frendrup og Slimane sælges indenfor en overskuelig fremtid.


 • Jeg ved ikke om jeg ville klacifiere det som et problem lige nu. Som jeg har forstået det igennem det jeg har hørt (podcast og interviews) og læst så er den nuværende årgang og de næste der kommer de første der virkelige har fået et ordenligt MC forløb og også de første der bliver satset ordenligt på.

  Salg skal derfor promoveres af individuelle præstationer på banen, som vi så det med Jobbe samt ordenligt præstationer fra holdet over perioder, de skal vise sig frem.
  Frenne bliver solgt om et år medmindre han går i stykker eller falder helt sammen. Det samme med Silmane. Hvilket så gerne skulle gøre endnu flere talenter interesseret i at gå ind i et MC forløb, samt få flere udenlandske øjne ind på programmet.

  FCN talenter sælger nærmest sig selv da de er en talentfabrik, hvilket er det vi skal hen til. Så nej, ligesom jeg ikke var synderligt bange for at MC ville fejle (baseret på interviews) for et, to år siden. Ja ligeledes er jeg heller ikke bange for at vi ikke skal få penge for vores egne drenge.

  Sidst men ikke mindst så vil jeg runde mit indspark med at sige, at jeg tror på Skipper, Frenne og Silmane. Bruus og Bjur håber jeg på, og Corlu mener jeg man bør skippe. Tror ikke på ham, hvilket er skide synd og måske hårdt men han er 24 år gammel og jeg ser ikke ham præstere på et niveau der gør ham til en stamspiller.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @thorrium Helt enig - Masterclass var udsultet indtil NF og CV kom til. Men det tager årevis af fokus og stabilitet at høste fortjenester fra Masterclass - og jeg tror det er på vej. Vi har i flere år praktisk talt ikke haft nogen på ungdomslandsholdene. Nu har vi 5 spillere udtaget på u17-landsholdet. Det er den årgang og nyere forhåbningerne skal baseres på.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg mener ikke det er noget problem. U19 sidste sæson var ikke en stærk årgang, desværre. Det tror jeg den kommende u19 bliver. Det samme gælder u17, hvor 25% af u17 landsholdet er fra Brøndby.
  Jeg syntes derudover der er mange gode indspark ovenstående.

  Dernæst skal man have i mente, at spillere som Pyndt, Singh og Kvistgaarden har lidt under manglende u19/Reserveholdskampe grundet Covid, hvor de ikke har haft muligheden for at vise sig frem.
  En andet parameter man skal huske på er, at vi har utrolig mange kampe i løbet af den kommende sæsonen.
  Så spiller som Singh, Salech, Oscar, Skipper, Bjur(hvis han er skadesfri)og Pyndt skal nok få chancen, som indskifter eller som starter feks. i pokalen og ellers har reserveholdskampene til at vise sig frem.
  Bedre mulighed får de ikke, til at vise at vi bør satse på dem.

  Kvistgaarden bør lejes ud, da jeg har svært ved at se han skal klemme sig foran Singh, Oscar og Salech.
  Jeg håber på at Pyndt, Oscar, Skipper og Singh klare cuttet hvilket jeg tror de gør. De har i hverfald evnerne til niveauet, så det er op til dem selv at holde sig fit og klar når chancerne byder sig.
  Corlu bør sælges for at give plads, da han efter min mening slet ikke har det der skal til, for at spille top3 i SL til feks Singh og Oscar, evt Bjur.
  Bjur er en anden spiller, jeg har min tvivl om. Han er simpelhen for meget skadet. Og når han bliver skadet tager det generelt lang tid, før han er på banen igen.
  Hvis han skal klare cuttet skal hans skade frekvens ned.(Man kan måske mene, at han har klaret cuttet på venstre back).
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   7. august 2021   

  • @Sorteslyngel Jobbe og Frendrup er heller ikke NF og CVs opfindelse.

   De blev brugt pga det gik skidt og derfor valgte NF at bruge dem, og de var der får CV og NF kom til.

   Frendrup og Jobbe talte Zorniger og TB begge varmt om.

   Enig i U15-17 har meget spændende på vej, men det er ikke sådan vi har fundet unge gode MC spillere før CV og NF kom.

   Forskellen er de nu ved man satser mere på dem, og de smutter ikke så tidligt til en anden klub og slår igennem der

   Men CV gør gode ting med satse og bygge på, samt lave kontrakter på 4 år det var man ikke gode nok tidligere

  Se 4 flere kommentarer

 • Lyngby er rykket ned og fcn har ikke været i top3 i årevis, desuden har vi lige solgt Master Class spillere for,ja alene Lindstrøm vil give over 52 millioner dkr i hånden + bonusser fremadrettet. Så nej vi gør det langt om længe fremragende når det gælder rekruttering og salg af talenter.
  1 enig


 • Man kan vel heller ikke forvente at klubben er så dygtige til at hive den ene danske talent op efter den anden, som nye erstatninger.
  I så fald får vi et hold, der ligner det hold, der rendte rundt i de sidste par kampe her i starten.
  Og kigger man mod FCN, så bruger de rigtig mange millioner på deres projekt i Afrika og den vej hiver nye spillere op, så det er jo heller ikke fordi klubben har et hav af danske talenter.
  Og som sæsonkort har nævnt, så kommer der næppe mere end en lille håndfuld op for masterclass Per sæson. :-)

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021