Martin Retov: Seks af vores spillere var med, da jeg var træner for U17-holdet

Skrevet af Steen Sørensen, 5. juni 2020

Martin Retov har i en del år efterhånden været assistenttræner for Superliga-holdet i Brøndby IF - afsbrudt af en periode som cheftræner i tiden mellem Alexander Zorniger og Niels Frederiksen. Inden da bestred Retov samme fundtion for U17-holdet i Brøndby Masterclass, og der er en del gengangere fra dengang i den nuværende Superliga-trup.

- Det er en fornøjelse at arbejde med de unge og udvikle dem. Seks af spillerne i vores nuværende trup var med, da jeg var træner for U17-holdet, og det er spillere med en stor fremtid. Jeg håber, vi kan holde på dem lidt endnu, men hvis de bliver solgt til udlandet, er det jo også en del af forretningen, og så gælder det bare om at have et nyt stortalent klar. Det synes jeg, vi er gode til i øjeblikket, siger Martin Retov til Horsens Folkeblad.

De seks spillere, Martin Retov hentyder til, er Andreas Bruus, Jesper 'Jobbe' Lindstrøm, Morten Frendrup, Anton Skipper og Mads Hermansen. Joel Kabongo og Peter Bjur er to øvrige spillere, der er kommet op fra Masterclass.
Deltag i diskussionen
KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021