Fodbold live resultater
Matchvinder Westergren: Fedeste afslutning på en kamp jeg længe har oplevet

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 24. juni 2020

Der var stor dramatik på bane 2 onsdag eftermiddag, da Brøndby U/19 tog imod FC Nordsjælland. Det var gæsterne fra Farum, der kom bedst fra land. De kom hurtigt foran 2-0, men Brøndby fik siden reduceret.

I anden halvleg fik Brøndby udlignet efter at være kommet bedre med, men i minut 85. scorede FCN og så lignede det afgørelsen. Men Brøndby ville det anderledes. Først scorede Emil Staugaard i overtiden til 3-3 og siden gjorde indskiftede Mads Westergren det til 4-3.

- Det var en kamp, hvor vi kom uheldigt fra start og vi var allerede bagud 0-2 efter et kvarter. Vi tabte dog ikke hovedet, men hang i. Vi fik en reducering og blev ved med at tro på det. Kampen kørte lidt frem og tilbage og i det 87. minut kom jeg på banen, fortæller Mads Westergren til 3point.dk.

- Vi scorede efterfølgende på et hjørnespark i det 90. minut og jeg fik muligheden i det 92. og gjorde det til 4-3! Helt fantastisk følelse at kunne hjælpe holdet med en vigtig scoring, der sikrede tre point. Det er den fedeste afslutning på en kamp, jeg længe har oplevet.

Det var tre vigtige point for Brøndby, der nu er á point med netop FC Nordsjælland på andenpladsen i U/19 Ligaen. Begge hold har 32 point. På førstepladsen ligger OB med 36 point.

Mads Westergren debuterede for Brøndby U/19 i lørdags mod OB, og du kan høre ham fortælle om kampen og skiftet fra HB Køge her:


Medie af: 3point.dk
Deltag i diskussionen
KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER