Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Right To Dream Park
 • FC Nordsjælland

  FC Nordsjælland logo
 • 0 - 0
 • Brøndby IF logo

  Brøndby IF

 
...


Maxsø: Vi havde chancer til mere, men den er tung lige nu

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 56 min. siden

Brøndby IF måtte mandag aften gå fra banen uden point på MCH Arena. For anden gang i træk vandt FC Midtjylland et af de indbyrdes opgør med Brøndby med 1-0 og overhalede således de blå/gule i tabellen. Det var en ærgerlig anfører Andreas Maxsø, som mødte pressen efter kampen.

- Det er lidt ligesom sidst. Vi havde chancerne til i hvert fald at få point, men det fik vi desværre ikke. Spillet var til mere og det er selvfølgelig positivt, men nu skal vi til at tage nogle point med herfra, sagde han.

- Lige nu når man står efter kampen, kan man ikke bruge det til så meget. Hvis vi ikke udnytter vores chancer og får point, så er Midtjylland for gode. De spiller spillet. De står godt på banen og udnytter deres standarder. Jeg synes ikke de blev så farlige ud over det lige i dag.

FCM spillede lidt mere afventende mod Brøndby end tidligere i sæsonen. Det tager Maxsø som en kadeau, men det er heller ikke noget de blå/gule kan bruge til ret meget.

- De havde nok kigget på de andre kampe, hvor vi har haft det lidt svært. Det er jo bare en kadeau til os, at Midtjylland stiller sig tilbage på hjemmebane, men de fik pointene, så det er dem, der kan være glade.

Hvordan er stemningen nede i omklædningsrummet efter sådan en kamp?

- Den er selvfølgelig lidt tung, men omvendt kan jeg også mærke at folk vil ud og revanchere det her. Der venter en rigtig fed kamp på søndag, så den glæder vi os til.

Den kamp Maxsø taler om er sæsonens tredje derby, som spilles på Brøndby Stadion på søndag.
Deltag i diskussionen
 • Joblar
 • Joblar   16 dage siden   

 • Nu er der brug for en række kampe hvor der ryger 3 point ind på kontoen hver gang, et godt sted at starte er søndag.

 • Solz
 • Solz   16 dage siden   

 • Vi står i en fantastisk situation med 9 kampe tilbage, men alligevel er jeg skuffet, ikke mindst fordi FCM endnu engang har alt heldet i vores indbyrdes opgør. Det er egentlig fantastisk igen at have fornemmelsen af at man burde have vundet, og den fornemmelse har jeg haft ved de fleste nederlag i denne sæson. Man er altså på rette vej, når man efter næsten hver eneste nederlag ligeså godt kunne have vundet. De to derbys vi har vundet i sæsonen har til gengæld været vundet med lodder og trisser. Det bliver svært nu, og presset på hele klubben bliver på en eller anden måde nu intensiveret. Det er saftsuseme et seriøst vigtigt derby der venter lige om hjørnet. Det er svært ikke at lade sig rive med, når muligheden for et mesterskab er så tæt på, men det vigtigste er jo i virkeligheden at vi kommer i et europæisk gruppespil, både pga økonomi, stærkere tranfers ud og ind, og naturligvis muligheden for igen på et tidspunkt at være seedet i de sidste afgørende europæiske kvalifikationsrunder. Det er meget vigtigere hvad man opnår over tid, end at vinde et Aab mesterskab, altså hver tiende år. Så ro på, det var bare det jeg ville sige. Sorry, for den lange smøre.
  6 enige · 5 god kommentar

 • “Der venter en rigtig fed kamp på søndag, så den glæder vi os til.”

  Det er godt spillerne synes, at Derby-kampe er fede. Jeg ved ikke noget værre.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     15 dage siden   

  • @Klipklapperen
   Helt enig. Jeg hader derbys ! Jeg er så nervøs hele dagen og jeg kan slet ikke sove dagen før og dagen derpå.
   3 enige · 3 god kommentar

 • Jeg ved godt vi nemt kunne have fået uafgjort i denne kamp. For mig var den største skuffelse i dag, at vi lignede et hold som spillede nedrykningsspil i stedet for slutspil. Spillerne manglede overskud, de var ikke på noget tidspunkt i nærheden af at ligne et førerhold i superligaen. Efter denne enormt tamme kamp, så frygter jeg lidt, at vi som hold har peaket i denne sæson. Jeg tror FCK bliver ekstremt svære at have med at gøre, især med en Paycheck som lugter blod. Men bolden er stadig rund, så alt kan stadig ske.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Kom igen boys, videre til næste kamp!
  2 enige · 2 god kommentar

 • Endnu engang er det Menza der sørger for at modstanderne kommer foran og vinder, hvornår mon vores træner indser at Menza er for dårlig til at spille i Brøndby ??? :O(
   
  • @GameBoy Den dag vi har en, der er bedre.

  Se 3 flere kommentarer
   
  • Ivan
  • Ivan   15 dage siden   

  • @GameBoy Lægger du og de mange andre kritikere, mon mærke til at langt de fleste af vores farlige angreb , af dem der startes fra bunden, kommer vi højre side. Mensah er da med afstand bedre end f.eks Bjur. Som ellers er go nok . Desværre laver Mensah også nogle fejl, og dem må han da germe minimere.
   2 enige · 1 god kommentar

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    15 dage siden   

 • Endnu et bittert nederlag til FCM. Endnu engang har vi de fleste og største chancer, men taber alligevel knebent. FCM kalder det erfaring, men jeg kalder det held. Midtjylland har ingen inflydelse på at det blev stolpe-ud, i stedet for stolpe-ind, for Uhre og Rosted. De var bare heldige, ligesom de var sidst.

  Problemet med held er at det oftest ikke er langtidsholdbart. Hvis FCM ikke kan levere bedre end det gjorde mod os, så kan jeg se dem få problemer mod de øvrige hold i slutspillet.

  Så til drengene: bare klø på, skal det nok gå. Som Mads Davidsen plejer at sige, så skal man fokusere på præstationenerne og de underliggende parametre, hvis man vil have langsigtet succes. Her ser det godt ud for BIF for tiden. Så glem mediernes og eksperternes vurderinger af hvem der er er kandidater til mesterskabet. De ændrer holdning efter hver runde i superligaen, så de vurderinger kan man ikke bruge til ret meget. Holdene i slutspillet er ret lige i niveau, så der kommer til at være sejre, uafgjorte og nederlag frem og tilbage. Intet hold har endnu vist at de kontinuerligt kan slå de andre hold og derfor vil spændingen højst sandsynligt blive bevaret indtil de sidste runder.

  AGF, Randers og FCM skal nu spille pokalkampe ind imellem deres slutspilskampe, hvilket næppe vil gøre det lettere for de hold. FCM har den bredeste trup og står derfor bedst rustet til opgaven, men det vil immervæk være en ulempe for dem alligevel. Hvis de kan vinde samtlige kampe fra nu til slut, så bliver de både mester og pokalvindere. Men med det spil de pt. lægger for dagen, så har jeg svært ved at se det ske.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @del Piero
   Super indlæg.