Medaljeslutspillet er matematisk sikret!

Skrevet af Echo46, 21. februar 2021

Vi er matematisk sikre på medaljeslutspillet nu. Det er det vigtigste resultat af i dag!

Troels Bech sagde engang, at "vi melder os jo ikke til en turnering, uden at gå efter at vinde den." Med udgangspunkt i den devise, og som følge af de adskillige bollespark vi har gennemstået, forholder jeg mig først og fremmest til det der er matematisk sikkert.

Nu er vi i medaljeslutspillet, hvilket som bekendt er en forudsætning for at slutte i top-3. Vi har stort set kun tre indbyrdes opgør mod direkte modstandere tilbage, og ingen regner os for noget, så vi kan grundlæggende spille frit. Det skal vi udnytte til at tage en kamp ad gangen, selvom det er en tyndslidt kliché, og så må vi se hvor langt det bærer. Når vi kan få tre point på en dag som i dag, kan vi tage point mod alle. Så må vi se hvor langt det rækker.

Foreløbig glæder jeg mig over ikke at skulle bide negle i sidste spillerunde af grundspillet. 

Tillykke med sejren!

 
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   21. februar 2021   

 • Det er fantastisk holdet er sikret at ende i top 6.
  1 enig · 1 god kommentar

 • “Kun 3 kampe tilbage mod direkte modstandere”.

  Vi har vel kun 3 direkte modstandere, og vi mangler at møde dem alle. Det er sgu et hårdt program, men vi er svære at slå, når Maxsø bosser den i forsvaret.

  Og ja, det er voldsomt fedt ikke at skulle tænke på den fucking top 6.
   
  • Echo46
  • Echo46
   Betalende bruger
     21. februar 2021   

  • @Klipklapperen; Ja, tre indbyrdes opgør mod hver, men indtil andet er matematisk udelukket, må vi vel regne dem alle hold i medaljeslutspillet med. Vi må se hvor langt det rækker. Fuld fokus på kampen i Herning nu!
   1 enig · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER