Medie: Brøndby interesseret i Celtic-stopper - dansk journalist afviser

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 16 dage siden

Både Hjörtur Hermannsson og Anthony Jung har kontraktudløb til sommer, så Brøndby kan meget vel være på jagt efter nyt blod til det centrale forsvar.

Ifølge mediet 90min.com skulle en af kandidaterne være skotske Jack Hendry, som for tiden er udlejet fra Celtic til belgiske KV Oostende.

Brøndby skulle eftersigende være i konkurrence med Premier League-klubberne Aston Villa, Wolverhampton og Brighton, ligesom også tyske klubber som Werder Bremen og Freiburg skulle have følere ude.

Men tror man den danske sportsjournalist, Søren Sorgenfri, der til dagligt bl.a. skriver om transfernyheder på NordicBet, er der ikke noget om rygtet.

På sin Twitter-konto kommenterer Sorgenfri rygtet med tre ande-emojis, for at indikere, at rygtet altså er en and. I et senere tweet uddyber Sorgenfri, at Brøndbys navn tit bruges på rygtebasis for at give rygtet mere liv.

Jack Hendrys lejeperiode i Oostende slutter efter denne sæson, mens Celtic har papir på forsvareren i yderligere en sæson.
Deltag i diskussionen
 • And. Selvom det kunne være godt for Maxsø at få en mere stabil makker end Rosted og Hermansson, som begge generelt er milevidt fra bare at nå Maxsø til sokkeholderne.

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    16 dage siden   

 • Enig tror ej heller på det sker, men så gerne Frederik Sørensen I BIF
  4 enige

 • Som fan af Brøndby så aner vi sku da at det lyder åndssvagt. Konkurrere med PL klubber ja okay...
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     16 dage siden   

  • @thorrium Ja det skrev jeg også jeg på ingen måder tror på det, og det står jo også herinde efter 7 timer er den kommet, læste det et sted før de andre medier skrev om det. Synes historien fortjente folk herinde men tror ej heller på den, men ville da være super.

   Ifølge medier vandt vi også Maxø dengang før større klubber, så intet er umuligt når CV er i gang. Men enig i det lyder lidt vildt måske en agent der skal få prisen i vejret

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    16 dage siden   

 • Sogenfri skriver, at Brøndby ofte bliver brugt, for at give rygterne vitaminer. Men det kan vel også være den anden vej rundt, at de store klubber bliver brugt, for at løfte prisen.
  Jeg kender ikke hans niveau. Men hvis han er på et niveau, hvor Brøndby kunne være med, så er det klart at prisen stiger, hvis Premier League-klubber også viser interresse.

  Men tydeligt bør det være for en hver, at vi aldrig vil kunne konkurrere med PL klubber. Nok har vi nogle af verdens bedste fans, men det slår nok ikke, at skulle spille på Old Trafford og Anfield.

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    16 dage siden   

 • Samme journalist som afkræftet Mike Jensen på nogen måde kunne komme til Brøndby, drejer nu 100 % på en tallerken og skriver det kan godt ske. Da Mike kun har en priotet og den hedder BRØNDBY IF :)

  https://acefootball.com/da/fodboldnyheder/journalist-mike-jensen-vil-hjem-til-broendby/
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     16 dage siden   

  • @BIF til jeg dør - Nej, han siger jo stadig det samme, altså at der ikke er dialog mellem Brøndby og Mike Jensen. Og han gentager, at det også var hvad han sagde i BrøndbyLyd.

   Jeg så dog gerne Mike Jensen tilbage i Brøndby. Men det står og falder nok med Lasse Vigen.
   Og nu hvor Mike ikke er på kontrakt, behøver CV ikke nødvendigvis at signe ham i selve transfervinduet. Så han venter nok, for at presse citronen mest muligt.
   Hvis Mike virkelig vil Brøndby, venter han gerne. Og hvis Mike signer med en anden klub, har vi stadig Lasse Vigen resten af sæsonen, som minimum.
   Så jeg tror at der skal en eller flere spillere ud, før der vil være plads til MJ.
   2 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    16 dage siden   

 • Jeg tror han lander i Brøndby, men intet er sikkert men hele tiden troet på det. Jeg tror han vil dø for trøjen, og det kommer man langt med i min verden. Jeg elsker de spillere der vil det så meget ekstra. Det er for mig den DNA vi skal have i Brøndby, ikke nogen der føler sig bedre end andre, eller går mere op i komme ud end æren i at spille for en klub som vores. Derfor har jeg også en meget stor kærlighed til spillere som Frendrup og Jobbe, ja og folk ved tidligere Fisker og Röckter. Dem der vil vores klub det ekstra, kan lære de unge at alt i livet ikke handler om penge, desværre er det pengene der styre alt i dag. Desværre også Brøndby den del kan vi nok ikke undgå, hvis man vil spise kirsebær med de store som ordsproget hedder. Men man skal altid passe på med at få stenene i hovedet :)
  1 enig