Fodbold live resultater
Mesterskabstrøje

Skrevet af , 4. juni 2021

Er der nogen som helst mening i at man kun kunne købe mesterskabstrøjen i så kort en periode ....det samme gælder den t shirt spillerne havde på den kan kun købes i meget begrænset oplag ......HVORFOR .....hvorfor ikke bare sælge løs af det der kan sælges ...???
Deltag i diskussionen
 • Er der nogen som helst mening i du er på denne side?? -du ytrer dig altid kun negativt om klubben, og hvad der sker omkring den...
  2 enige
   
  • @TibblingLove Undkyld, men hvorfor er det negativt at undre sig sobert over udvalg? Man er ikke kun for klubben ved at bevidstløst at synes alt de gør er godt. Implicit i NewY's spørgsmål ligger jo overvejelsen om at en udbud over længere tid KUNNE give større indtjening. Det kunne måske kompensere for det opstartsomkostningsissue mp80 anfører. Det synes jeg personligt er et reelt spørgsmål må jeg indrømme.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     7. juni 2021   

  • @TibblingLove jeg forbeholder mig retten til at ytre mig som det passer mig uden at skulle stå til ansvar overfor dig om hvorvidt jeg er en fan eller ej …..men nu skrev jeg et seriøst indlæg om noget der kunne give klubben en god indtjening men det magtede du jo så heller ikke at svare på….måske du skulle have lidt mindre travlt med at være personlig overfor for dem som ikke lige deler dit evigglade og altid positive brøndby sind …som sagt kan man godt være fan uden nødvendigvis at syntes at alt er godt
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   4. juni 2021   

 • Det er sikkert så de kan lave en samlet bestilling, hvilket er billigst og så man ikke ligger inde med et større lager tænker jeg.
  1 enig · 1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner