Fodbold live resultater
Midtbane spiller rygtes tæt på Brøndby IF

Skrevet af GARFIELD, 23 dage siden

I følge BT podcasten 'Transfervinduet', har Brøndby udpeget den midtbaneprofil, der skal forstærke holdet i januars transfervindue.

Der skulle være tale om en spiller, der tidligere har været i kikkerten hos Brøndby, men skiftet, som man skulle have nået til enighed om, ventes først at blive offentliggjort, når transfervinduet åbner

Tidligere i Brøndby lyd har CV talt om i sommers de var meget tæt på at hente en klassemidtbane spiller, der ville hæve vores niveau væsentligt

Gætværk er det, men et godt bud tror jeg kunne være Erik Ahlstrand, som BIF før har talt varmt om, er 22 år og 1 år tilbage af sin kontrakt

Den svenske liga er lige afsluttet, så faktisk ser jeg det som et meget sandsynligt bud på at Halmstad er interesseret i at sælge nu til vinter. 

Det vil give god mening for mig at det er ham, der har ikke været nogen navne fremme. 

 

Men jeg tør godt sætte hans navn på, som jeg hørte man i sommers var tæt på:

 

.Erik Ahlstrand, fra Halmstad 22 år og kun 1 år tilbage der. En liga som lige har sluttet deres sæson af, det ville give god mening og en god alder. 

En spiller som udover central midtbane mand OGSÅ kan spille begge wings i følge transfermarket. Han er meget hurtig på fødderne, kan sparke begge ben.

 

Der er lagt video fra 2023 op med ham og han ligner meget om jobbe i sine kvaliteter 
Deltag i diskussionen
 • Hvem er jeres bud?, mit er Erik Ahlstrand, selv om ingen navne er nævnt i deres poadcast, så er der flere ting der taler for ham, efter min mening

  Vi skal hente en der har offensive kvaliteter, det har han. Hans alder er god og så har han kun 1 år tilbage af sin kontrakt, og kommer fra en liga som lige er afsluttet. Ser også vi meget gerne at vi styrker vores angreb, da vi har for lidt kvalitet i bredden. Et vildt bud som jeg gerne så tilbage igen, er Uhre.
   
  • Tvang
  • Tvang   23 dage siden   

  • @GARFIELD der bliver jo netop nævnt 4 spillere? Og Erik er ikke en af dem, men til gengæld Pierre Kunde Malong, 28 år og en landsholdspiller fra Cameroun, han ser stærk ud, så ja tak
   2 enige

  Se 3 flere kommentarer

 • Ikke flere rugbrøds- /leverpostejspillere. 22 år og 2 U20 landskampe på 2 år. Nej tak.
  1 enig
   
  • @Brøndby85 jeg skriver ham, for ved intern kilde, at vi var meget tæt på at lande ham i sommers. Men ved ikke om det er ham, og kun mit gæt.

   Det er en artikel der lige er kommet og derfor kunne være rart med dit bud så?

   I følge CVs udtagelse dengang om ham, var han meget positiv, FCK skulle også have haft udkig på ham. Men Halmstad ville ikke sælge ham.

   Sæsonen er lige afsluttet og måske er der i sommers lavet en aftale på man lander den her til vinter. Det er rent gætværk fra mig, da jeg intet hørt andet prøver tænke på det der kunne give mening, samt kun 1 år tilbage af sin kontrakt, og komme i lære hos Wass, samt kan spille wings, synes faktisk det ville give god mening..

   Når du skriver leverpostej, er det en spiller du kender, eller basere du om en spiller har spillet på landsholdet, som du skriver. For jeg ved ikke nok til skrive plus eller minus ud fra om en spiller har været udtaget på landsholdet, der kan være flere grunde til kun 2 landskampe, han kan også have udviklet sig meget som en profil i ligaen og have gået voldsomt frem. Det samme vi så med Jobbe fx
   
  • @Brøndby85

   Har du set ham og hans udvikling.

   Se video der er lagt op fra denne sæson, han er virkelig hurtig på fødderne og kan sparke med begge ben.

   God til finde huller og generelt har han på det jeg har set virkelig mange kvaliteter og kan spille begge wings også samt midt

 • Garfield, det håber jeg så sandelig ikke du får ret i.
  Kender intet til ham, men helt principielt så ser jeg ikke vi har brug for endnu et ungt uprøvet talent. Vi har brug for en mere færdig spiller på 24-26 år fra en bedre liga end den Svenske, der kan løfte kvaliteten på vores midtbane og som spiller på et niveauet over Greve, Evjen, en som kan bringe os tættere på titler,Europa og cementerer vores position i top 3, ikke et salgsprojekt. På transfermarkt kan man se han koster ca. 5 mio. har ingen senior landskampen, spillet 29 kampe i sæsonen 3 mål 5 assist, men det er leveret i en Svensk liga. I alt har han 47 kampe for Halmstad i Allsvenskan stadig 3 mål og 5 assist. 5 gulekort, 0 røde. 1 mål og en assist er lavet fra en Centre-forward position,så netto fra hans primære position på midten, 2 mål 4 assist i 47 kampe.Til sammenligning har Håkon Evjen i 11 kampe/247 min. 1 mål og 2 assist. Ud fra de få klip man kan se på youtube er han en spiller der søger de større siderum offensivt i banen,uden speciel speed / teknik. Han ligner en ok habil Svensk midtbanespiller fra et hold som normalt henholder livet i den sidste 4 del af Allsvenskan. Der er meget langt fra en anonym tilværelse i en anonym svensk klub til Brøndby. Det hedder sig at CV tidligere har haft i kikkerten men var det før han købte Evjen eller tidligere !!!!

  STOP STOP STOP.......!!!! DET ER IKKE DENNE HYLDE VI SKAL HANDLE PÅ CV.

  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @Rasmus Stephansen

   Faktisk enig med dig, skrev også ham som mit bud

   Da hans kontrakt udløber der 1/2 år og sæsonen er lige sluttet af i Sverige

   Men fordi han kan spille på begge Wings oveni midten

   Så derfor tænkte måske er han buddet, men ærligt ved det ikke

   Kun at ham jeg nævner var tæt på BIF i sommers , det er eneste ved

  Se 4 flere kommentarer

 • 0 U21 landskampe - 0 A-landskampe. Hvis CV går efter ham, er ambitionsniveauet faldet (for meget). Stilen fra de sidste 3 transfervinduer må fastholdes. Og vi har bare ikke nylige gode erfaringer med det svenske marked. Hvis ikke vi finder den helt rigtige centrale midtbanespiller nu, må vi gå med Nartey og Cappis til foråret.

---

 • Kepgar
 • Kepgar
  Betalende bruger
    23 dage siden   

 • Der var i sommers rygter om en midtbanespiller fra den ender del af Bundesligaen som Brøndby gik stærkt efter at hente. Men det blev aldrig til noget da spiller afventet situationen i håb om noget bedre. Der kom desværre aldrig et navn på spiller, såvidt jeg husker.  1 god kommentar

 • LJS
 • LJS   23 dage siden   

 • Kunne nu godt tænke mig Mark Brink til klubben.
  En lidt undervurderet spiller, efter min mening, som umiddelbart ville passe rigtig godt ind.
  1 enig · 2 god kommentar

 • Vi mangler jo forhelvede ikke flere offensive midtbanespillere. Vi har allerede Vallys, Evjen, Schwartau og Bischoff. Ligeledes har både Greve og Wass også deres primære styrke i det offensive aspekt af spillet.

  Vi mangler en defensiv midtbane/8'er, som har sine forcer i det defensive aspekt, men som samtidig er bedre på bolden i det offensive end Radosevic er.

  Jeg tror stadig enormt meget på Kowalczyk, og jeg håber, at han får flere chancer efter nytår.
  4 enige
   
  • @RommeTilPhiriOgSå
   jeg er ikke enig her.
   Jeg syntes vi har et KÆMPE problem på midtbanen.
   Kig på FCK's opstilling og indstiftere, de har INGEN der ikke score mål, lige pt. har vi KUN Vallys som score fra midtbanen.
   Så den spiller vi skal have ind SKAL være en målscore type, vedkommende skal have teknik, spilforståelse og en god motor.
   Det er meget og forlange, men det er det vi skal bruge. Det kunne være en a la: Filip Bundgaard.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer

 • Solz
 • Solz   23 dage siden   

 • Jeg har intet kendskab til den nævnte spiller, men håber vi er gået efter en etableret spiller, der har bevist sig, især da CV's evne til at finde yngre spillere, hidtil ikke har været overbevisende. Det er klart at en spiller som Tochi Chukwuani er et godt bud, hvis der skulle være tale om en yngre spiller. Synes dog det er vanskeligt at komme med et kvalificeret bud, da mulighederne selvsagt er mange.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • @Solz Han har udløb til sommer og havde jo et konkret kontrakttilbud i sommers.

  Se 1 flere kommentarer

---

 • retrograde
 • retrograde
  Betalende bruger
    23 dage siden   

 • Tror det er Pierre Kunde Malong.
  I forhold til de rygter der var fremme i sommerens transfervindue, er det relevant at hæfte sig ved:
  - Olympiacos udlejede ham første halvår af 2023 til Bochum, som blev nr. 14 (ud af 18) i Bundesligaen.
  - Han er landsholdspiller uden tysk eller dansk pas og er ikke målmand eller angriber.

  Hvorfor det så ikke skete i sommerens vindue er svært at sige, men han var linket til Championship igennem hele vinduet, særligt til Leeds hvis de havde fået Carlos Corberan som deres nye træner fra West Bromwich Albion. Kunde har spillet under ham før.
  Så han har nok trukket beslutningen for at se om Championship var en mulighed.

  Jeg kan ikke få link funktion til at virke, men lidt yderligere info: https://www.leedsunited.news/news/five-facts-on-pierre-kunde-as-player-jets-off-to-england-ahead-of-possible-leeds-move/
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • @retrograde PKM ser spændende ud.Hans kontrak udløber til sommer så hvis Olumpiacos skal have et salg skal det være i vintervinduet. Han er 28 år fysisk stærk,atletisk og hurtig,god med begge ben, han ligner en Rado på steroider dog teknisk niveauer over Rado. På transfermarkt står han til 1,5mio.euro. Det ligner vores hylde, da han var 24 år var prisen 10 mio.euro. Han har ca. 250 kampe i stængerne, havde en knæskade i 2021 hvor han kun var ude i 2 mdr. Der er 4-5 gode år i ham endnu.

   CV ja tak....!
   5 enige · 1 god kommentar
   
  • @retrograde også spændende bud
   
  • @retrograde
   fin opdatering, med indsigt, tak.
   Jeg tænker blot, nu Stryger også er i spil, og du nævner en på 28år her.. at vi skal passe på med, at holdet ikke bliver for gammelt, vi skal stadigvæk have salgsmuligheder for transfers, vi begyndt og sælge til nogle bedre priser, men jeg hørte i Mediano at 60% af FCM indkomst ligger på transfers 60%!!!
   Det kan man altså kun, hvis man henter talenter og unge spillere på et højt niveau, det er sindssygt vigtigt for vores økonomi, men det må de også vide i den sportslige ledelse, så med vores nuværende trups alder, tror jeg de næste spillere vi ser, vil være nogen med videre salgs potentiale.

 • Hvem? Aldrig hørt om ham. Han kan være den næste Zlatan, og så vil det da være meget fint, men ham der Erlund (eller whatever) lyder sku som endnu en ligegyldig svensker som vi skal væk fra.

  Hvis vi skal hente unge spillere, så skal de være KÆMPE talenter og derfor kunne spille hurtigt da de udvikler sig så hurtigt (tænk Lindstrøm).
  Hvis der skal hentes spillere i start 20'erne så skal de hurtigt kunne gå ind og spille som vi ser med Suziku, og gerne have andre ting der taler dem op. Suzuki er et salgsobjekt, er højst sandsynligvis der til at tage over for Kvisten når han sælges og hans nationalitet åbner et asiatisk marked.
  Sidst men bestemt ikke mindst, hvis vi skal hente spillere i midt/slut 20'erne så skal de være færdigudviklet spillere, de skal komme ind med kvalitet og tage en starts position med det samme. De skal dominere. Og hvis de er ældre, men så skal du bare lægge på mht. forventningerne. Tænk her Klaiber.

  Han der Erling du snakker om, hvem er han? Hvorfor skulle vi bruge ham?? Vores midtbane består af Wass/Vallys med enten Greve som midtbane akse hvilket fungere fint. Eller Rado som defensivt anker. Hvis Erandlius bliver hentet så skal han altså være så god at han kan dække begge arbejdsopgaver, han skal i realiteten kunne det som Christian Nørgaard kunne for os!

  Han lyder altså som en våd prut ham Elundis, så vi ender sikkert med at købe ham og skriver en 9 årig kontrakt med ham.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @thorrium Ved ikke kun mit gæt, ved man var interesseret i ham tidligere og var tæt på.

   Det er jo vildt gæt, og derfor er jeg selv ?? for intet hørt andet end den artikel og synes de var meget stålfaste med der næsten lå en mundtlig aftale klar.

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @thorrium

   Tænk hvis Nørregaard savnede at komme hjem :))) ved det aldrig vil ske

   Men for pokker han er en god og sympatisk spiller

   Vi må se om de ved noget vi andre ikke gør, hvis de har ret og lyder som om de er ret sikre på ske ud fra det der stod i artiklen fik læst
   1 enig

 • Jeg tror det er Emil Bohinen. På bænken hver uge i Salernitana, hbor han får minutter, men ikke nok til at han kan være tilfreds.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     22 dage siden   

  • @Mortensputnik
   Man kunne håbe - men hans kontrakt udløber i 26 - de talte om spillerens kontrakt udløb til sommer
   
  • Hans
  • Hans   21 dage siden   

  • @Mortensputnik du kom mig i forkøbet også min tanke han var tidligere i København med sin kæreste og blev spottet i byen
   1 god kommentar

 • Jeg gad dælme godt, at det var Marcondes.. En spiller med flair, som både kan spille 8/10’er + angriber. Han vil være et godt supplement, selvom han er skadet lige nu. Også er han bare dejlig provokerende ;-)

  Ellers kunne jeg håbe på en spiller som Casper Nielsen i Brugge, som er røget lidt ud i kulden efter flere gode sæsoner i den belgiske liga.
  1 god kommentar
   
  • @Gullefar Godt bud, men jeg synes han har sagt for mange gange han vil andre klubber, så har faktisk lidt hmm med ham.
   1 enig

---


 • Før nogen kalder ham leverpostej og andet, så har jeg fundet videoer med Erik A, han ser bestemt interessant ud.

  Han ligner lige sådan en type offensivt vi har brug for, synes I skal se hans video her, så også i 2022 video med ham. Han er super hurtig på benene, faktisk minder han lidt om en Jobbe type, en spiller der kan det meste også skyde med begge ben, afdrible mand af og lave flotte afleveringer, se selv videoen og se den fra 2022, det her er bestemt IKKE leverpostej, og tror det er ham. Sommer 2024 udløber hans kontrakt, lige spillet sæson færdigt med Halmstad, vi har ved jeg været meget tæt på i sommers, derfor var mit bud ham det var uden set noget med ham. Det har jeg nu gjort og gør ikke jeg tror mindre på det ikke kan være ham, men igen ikke hørt det. Kun mit gæt grundet det fra i sommers ved og de andre 2 faktorer med udløb kontrakt sommer 2024 samt sæsonen lige færdig i Sverige, synes det giver god mening:

  https://www.youtube.com/watch?v=_JeiTSfjBd0

 • I Transfervinduet nævnes der 4 spillere, Pierre Kunde, Enis Bardhi, Mathijs Tielemans, Alex Robertson.

  Af de 4 er det kun Kunde der passer ind i præmisserne, Bardhi og Tielemans har længerevarende kontrakter og jeg kan ikke se Robertson som spiller i League 1 kan gå direkte ind og forstærke holdet.

  Skal jeg så selv lige komme med et bud så smider jeg Carl Gustafsson ind, 23 årig fra Kalmar FF, med omkring landsholdet og har udløb nu til vinter (31. december), han ligner en Radosevic som rent faktisk kan ligge en aflevering og drible. Problemet er at han har været ude med i hjernerystelse i længere tid og ja med hjernerystelser ved man bare ikke hvornår de er klar igen.


---

 • Før nogen kalder spillere for leverpostejs spillere, alle har deres mening.

  Men er endnu mere sikker på det er ham vi går efter, da ved det var tæt på i sommers .
  Men halmstad ville ikke sælge, men spilleren har ikke ville forlænge sin aftale og nu er der flere andre der int i ham.

  Denne artikel siger måske lidt mere, han ligner en jobbe type og netop sådan en type mangler vi på holdet

  Dertil kan han skyde begge ben, spille midt og begge wings. Jeg forstår ikke man kan kalde ham leverpostej hvis man ser ene udvikling han har haft og hans video her.

  Landskampe eller ej så er det ikke samme som en spiller er god eller ej, der kan være mange grunde til man ikke har været på landsholdet så meget, og en spiller kan udvikle sig voldsomt. Se bare på jobbe:

  https://ksdh.dk/nyheder/halmstad-angriber-rygtes-til-agf/

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner