Fodbold live resultater
Mike Jensen RESPEKT

Skrevet af , 3. februar 2021

Synes dette beskriver meget om Mike Jensen, så dette på Tipsbladet og synes den burde deles herinde, for jer der ikke har læst den:

 

Den nye HB Køge-spiller Mike Jensen havde ifølge ham selv godt med interesse fra forskellige klubber, men han nægter at tale om, hvorfor det ikke blev til eksempelvis Brøndby for ham.

Da den danske midtbanespiller Mike Jensen blev løst af sin kontrakt i cypriotiske APOEL, så var det oplagt for mange, at det kunne betyde, at han skulle retur til Brøndby, som han spillede for, inden karrieren tog ham til udlandet.

I stedet blev det HB Køge, som løb med Mike Jensens underskrift, og ved pressemødet omkring sit skifte var han ikke meget for at komme ind på, hvordan forhandlingerne med Brøndby havde været - og hvorfor det ikke blev til den københavnske vestegnsklub.

- Jeg tror hellere, at jeg vil snakke om, hvorfor det blev HB Køge, haha. Nej, det ved jeg ikke. Som jeg har sagt, så har jeg været blæst lidt bagover af den interesse, der har været. Det vil jeg bare sige tak for, siger han til tipsbladet.dk og fortsætter:

 

- Hvis der er nogle, der gerne vil dele noget ud eller sige noget, så må de gerne det. Det kommer ikke fra min konto. Det har jeg ikke nogen interesse i. Jeg kigger fremad, lyder det fra Mike Jensen, som tidligt i forløbet med at finde en ny klub havde kontakt til Køge.

Samtidig understreger han dog også, at han har et livslangt kærlighedsforhold til Brøndby, og at han vil heppe på dem medmindre, det er HB Køge-mandskabet, der skal møde dem.

Endvidere tager midtbaneprofilen sit skifte ned i den næstbedste danske række, og han lader ikke til at have planer om at smutte, hvis ikke holdet kan være med i oprykningskampen i den nærmeste fremtid.

 

- Det er ikke sikkert, at alt bliver sat ind på, at vi skal rykke op næste år. Vi tager de rigtige skridt, og vi vil gerne gøre det på den måde. Når vi har taget et skridt frem, så behøver vi ikke tage et skridt tilbage. Vi skal også være klar til at tage dem. Den tankegang kan jeg godt lide. Det er den rigtige måde at gøre det på, så de små sving gør mig ikke noget, forklarer den nye Køge-spiller.

Mike Jensen har foruden Brøndby også spillet for Malmö, Rosenborg og altså senest APOEL. Nu er han på en kontrakt på 3,5 års varighed med den sjællandske 1. divisionsklub.
Deltag i diskussionen
KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER