Fodbold live resultater
Mike Jensen udtalte få dage for ny klub?

Skrevet af , 8. januar 2021

Læste tidligere på medier at Mike Jensen, forventede kunne præsentere ny klub iindenfor få dage, jeg har valgt at opdatere denne tekst med dette, for at høre jeres mening, da intet er kommet frem derl Min frygt går lidt på, siden han udtalte sig og det var os der er snak om, at han er lovet noget fra en vis person. Det er gisninger, men det er da underligt når der intet kommet endnu og CV udtalte MEGET det samme som med Durmisi. Min tanke er nu, åhh.... nej det er vel ikke JBA der er på spil i kulissen, for Larsson var lovet noget, og ikke i tvivl han har ret, Durmisi var tosset over en der lovet ham noget.

 

Min frygt er der kan være meget få personer, det kan være og til JBA ros synes jeg faktisk der har været en dejlig ro om ham, da han det er vigtigt han lader CV bestemme hvem der skal til og kun ham, selvfølge som ejer har han også noget skulle sagt, men CV har gjort det meget klart, det er ene og alene ham, der sidder med de sportslige beslutninger. Jeg håber det bliver sådan fortsat da han jo er en mester til det. Men min frygt var med det samme at nu var den samme person der havde lovet Larsson forlængelse og Durmisi kontrakt, samme der sagt noget til Mike siden han udtakte sig som han gjorde, det er gisninger og hverken sikkert det er JBA eller BIF han hentydede til, men det var min første tanke og undre mig der endnu ikke er kommet noget fra den front, men også CV udtalte sig, om der ingen dialog var, men talte om Mike helt på samme måde som med Durmisi ville selvfølge se på det, men sådan en spiller der været så aktiv for BIF som Mike var i den tid han var der. Det er udelukkende gisninger, men hvad er jeres holdning og tanker, for CV har gjort det klart, er der noget han ikke gider, er nogen blander sig i det sportslige så er han væk.
Deltag i diskussionen
 • Jeg er dybt splittet i forhold til Mike. Selvfølgelig er det topklasse storytelling når en gammel kriger vender hjem. Min bekymring handler ikke om hverken alder eller motivation. Det handler om niveau. Anno 2021 har han så noget ekstra at give som vi ikke har i forvejen? Mike skal jo ikke være breddespiller, det giver ingen mening, dertil vil han sikkert kræve for høj en løn. Han kommer fra Cypern, som jo ikke ligefrem er et fodbold Mekka. Jeg ser en fare for at han er mere afdanket end skarp på superliga topniveau. Vi har ikke brug for en ny Elmander comeback transfer. Omvendt kunne det jo helt sikkert være superfedt, hvis han brændte den midtbane af og blev en magtfaktor. Igen, jeg er virkelig splittet.
  5 enige

 • Flange
 • Flange
  Betalende bruger
    8. januar 2021   

 • Det gør lidt ondt at sige, men jeg håber faktisk ikke på det.
  Frygter at MJ vil blokere for at andre får chancen, og derfor ikke udvikler sig.
  Vi er godt fyldt op på midtbanen - og med mindre flere midtbanespillere forlader os i dette vindue, har vi for mange af dem - både hvad angår 6'ere og 8'ere...
  4 enige

 • mp80
 • mp80   8. januar 2021   

 • Jeg synes det er for sent i karrieren desværre. Der er mange om buddet på den centrale midt, han er ellers en fighter og leder, der kunne have styrket midtbanen.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Bum, det har været nævnt tidligere men historien er god.
  Spørgsmålet er om hans niveau, jeg ved det virkeligt ikke...

  Worst case; Så er han 32 år gammel og har ikke spillet mere end 16/17 kampe for Apoel (jeg har set begge tal florere), og af dem ved jeg ikke hvor mange minutter. Derfor må han forventes at være lettere ude af form (minimum) samt være rusten.

  Best case; Han er kun 32 år gammel, og fit (form og skadesfri). Han er sulten og vil cementere sin legende i Brøndby som 2 generations arbejdsmand og midtbane helt.

  Hvis han er fit og sulten så mener jeg man bør forsøge at hente ham på en 1.5-2 år aftale til at starte med. Det vil ikke være et stort dræn på kontoen hvis han flopper, men vil kunne være en gevinst hvis han brænder det hele af.
  Han ville nok sætte Rado af, kan godt lide manden men jeg ser ham ikke værende på holdet langsigtet.
  Samtidigt mister vi jo nok Vigen som er bund rutineret og en arbejdsmand på midtbanen, så en ekstra senior spiller vil ikke gøre noget.

  Frendrup ville i så faldt kunne forsætte med at spille, Rado ville blive reserve indtil et salg bliver gjort færdigt. Mike tager positionen centralt.

  Jeg tror det kan lade sig gøre, hvis hans krop er til det... og hans lyst.
  1 enig

---

 • Jeg håber inderligt Fxxxx Mike fortsætter i Brøndby IF. Men frygter AAB lander ham..
  2 enige · 2 god kommentar

 • Lasse P
 • Lasse P
  Betalende bruger
    9. januar 2021   

 • I den nyeste Brøndby-lyd udtaler Farzam Abolhosseini, sportsjournalist hos BT, at der er nul snak imellem Brøndby og Mike Jensen-lejren... Det tror jeg også på er sandt.
  2 enige
   
  • @Lasse P Det tror jeg ikke: Mike Jensen kommer hjem til Brøndby

  Se 4 flere kommentarer

 • Bjarke
 • Bjarke   9. januar 2021   

 • Mike Jensen på en to årig kontrakt vil være en glimrende tilføjelse hvis enten Rado eller Vigen ryger, eller forbyd det, Lindstrøm. Han har vinder mentalitet og et godt blik for spillet. Hvis Wass, Stryger, Vestergaard eller andre tidligere undgomsspillere ønsker at komme hjem skal vi så vidt muligt for det til at ske. Jensen har ikke en kæmpe karriere som Wass, men han kan sagtens bidrage hos talenterne og være et aktiv på banen.
  2 enige

 • Til den centrale midtbane har vi følgende spillere:
  Frendrup
  Jobbe
  Rado
  Vigen
  Bjur
  Slimane
  Børke
  Fallenius
  Corlu

  Og talenter som
  Pyndt
  Hvem har jeg glemt?

  Mikes evner kommer vel bedst til sin ret på en af de to 8'ere. Der skal han konkurrere med Jobbe, Corlu, Fallenius, Rado, Slimane, Bjur, Vigen

  Vi går ind til en halvsæson, hvor vi kun skal spille superliga. Ingen pokal.
  Jeg kan simpelthen ikke se den transfer være i tråd med strategien. Vi har rigeligt med erfaring på den centrale midt.
  Dog kan jeg se en åbning hvis Radosevic bliver solgt og Vigen ikke bliver forlænget.
  4 enige
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     12. januar 2021   

  • @Marc Johnson - Enig. Jeg ser kun Mike Jensen som en mulighed, hvis Vigen ikke forlænger. Men det kan jo skel helt frem til sommer. Så spørgsmålet er, om MJ vil vente så længe med en afklaring.
   Ellers skal Lasse Vigen allerede nu have at vide, at han ikke forlænges. Sker det? Næppe.

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Marc Johnson Jeg tror dog ikke du skal medregne Fallenius eller Bjur som værende CM.
   Fallenius er mere end angriber/kant
   Bjur virker til, mest at vil blive brugt som værende VWB, og skal det næste år konkurrere med Lumb, indtil Blas kommer tilbage.

   Det giver dog stadig 7 spillere til 3 pladser, og her er Mike ikke medregnet - enig, det er mange!

   Men hvis vi antager at Vigen er væk (senest) til sommer ved kontraktudløb, og Rado (senest til sommer) bliver solgt, er vi nede på 5.
   Derudover kan der komme bud der er så store, at vi er nødt til at sælge Jobbe og/eller Frendrup eller sågar Anis. Så vil vi allerede være nede på et noget mere decimeret midtbaneantal.

   Det hele er antagelser, men hvis vi mister 1-3 spillere i løbet af det næste halve år, vil dét at have hentet Mike allerede nu, ikke være det største problem - i min optik.
   Så vil vi egentlig blot have aftageren klar med det samme. Og vi har fået en spiller, der ikke har kostet os en indkøbspris, har erfaring, lederrolle, Brøndby-DNA samt haft et halvt år til at lære spillestil/medspillere at kende.

   Jeg ser det egentlig som noget positivt.
   2 enige · 2 god kommentar

---

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    19. januar 2021   

 • Få dage ? hvad er det sådan ca.?
  2 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner