Fodbold live resultater
Mine jule ønsker

Skrevet af , 1. december 2020

Forlæng med Niels. 
vi skal ikke komme i samme situation som i 2006 med Laudrup. Forlæng manden gør det super. 
 

sælg de her spiller

mensh - hermansson - vigen ( desværre for skadet) rado og Ante. 
 

Skriv nye kontrakter med stua - jacob rassmussen - pynt samt javir og send dem op i A truppen. Lej evt stau og jacob ud i foråret. 
 

samt den lorte corona skrider væk, så man kan komme på stadion igen :-)

God jul
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    1. december 2020   

 • I min optik vil det være hjernedødt at skifte ud i truppen! Den vigtigste styrke er fælleskab og holdånd og den bliver kun forstærket af at holde sammen på flokken.

  I min optik må der maksimalt skiftes 1 spiller i dette vindue, samt indslusning af de 2 MC-spillere.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     1. december 2020   

  • @Saesonkort ? Det er er bare ikke gode nok til bif, så videre med dem. Vi skal nok finde en ny sjov mand til omklædningsrummet

  Se 1 flere kommentarer

 • Juleønske: At JBA ikke slukker for hjernen (igen) og tilsidesætter strategien over vinterpausen ved at hente en masse lykkeriddere
  5 enige · 1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   1. december 2020   

 • De spillere i den nuværende trup, som bør komme videre er Mensah, Vigen, Hedlund, Radosevic, Hermansson. Tror dog kun det er Hedlund, som skifter ved næste vindue.

  Schwäbe kunne jeg godt forestille mig blive solgt, mens Jung nok ender med at gå gratis. Det er en skam man ikke kan lokke dem til en forlængelse, men fuldt forståligt, da det nuværende hold og ambitioner er langt fra det de skrev under på.

  Niels Frederiksen håber jeg ikke for forlænget, han bliver ved med at lave de samme fejl igen og igen og er bare lang tid om at reagere.
   
  • Betalende bruger
     1. december 2020   

  • @mp80 Men efter 10 kampe har han vores skadesramte halve ungdomshold på førstepladsen. Uden at bruge penge. Ved at spare penge men til gengæld investere i sammenhold med dertil hørende lyst til at løbe ekstra meter for kollegerne. Vores kommende mesterskab kan måske få dem på andre tanker. Så er de sikre på mindst EL gruppespil og mulighed for CL gruppespil. Mon ikke de hellere vil det end at spille 2. Buldesliga?
   1 enig

 • HD
 • HD   1. december 2020   

 • Enig - Forlæng med Niels F.

  Hermansson bliver jo nok solgt, hvis man skal tro på de skriverier der har været.

  Afvent forlængelser af MC-spillere, til de har vist lidt mere.
  3 enige · 2 god kommentar

---

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    1. december 2020   

 • En forlængelse med NF synes er vigtig og en forudsætning for de kommende transfer. Hvis denne forlængelse er på plads inden jul er super godt og vil give en god ro.

  Det virker som om der er nogle svenske spillere på vej, men vi må se hvor meget er snak og hvor meget fakta.

  Hvis den svenske målmand pr 1 januar så forventer jeg at enten Schwäbe bliver solgt eller Hermannsen bliver udlejet i foråret. Jeg tror ellers de kigger lidt på Carlgren i Randers som er transferfri til sommer.

  Hermannsson tror jeg forlader i januar vinduet, hvilket jeg ikke ser som et væsentligt problem, da jeg mener, at Skipper fint kan være 1. reserve.

  Måske en aftale med Lucas Klitten fra AAB - kontrakt fri til sommer - Venstre back på u21 landsholdet.
  1 god kommentar

 • Hvordan er det nu med TV-pengene? Er det her efter næste runde, at de bliver udbetalt? Udekampen mod AGF er selvfølglig ikke nem, men det ser nu heller ikke umuligt ud, at vi vil kunne vinde de resterende 3 kampen i 2020. Det ønsker jeg mig
   
  • @Anton Dværg Hørte at de skulle blive udbetalt efter denne runde, men ikke sikker...
   1 god kommentar

 • Betalende bruger
    1. december 2020   

 • Hvad med at Kasi Jesper vinder sin sag? Det er faktisk mit største ønske for BIF. Truppen bør forstærkes bl.a. i angrebet. Det kunne være interessant at se Singh få chancen. Har ikke set ham men kan forstå på andres udsagn at han kan nogle ting man ikke ser så tit i suppen. Så hvis vi kan få et nyt stjerneskud til at funkle er det måske slet ikke nødvendigt at forstærke angrebet udefra. Det må også forventes at Corlu og Pavlovic er klar efter vinterpausen. Vi har selvfølgelig stadig vores vwb problem. Var i øvrigt dybt, dybt skuffet over der ikke var en tifo hilsen til Blas i går. Han har brug for al den støtte han kan få.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Rado skal ikke sælges!

---

 • Zutcorp
 • Zutcorp
  Betalende bruger
    1. december 2020   

 • Jeg tror, de eneste der har en realistisk chance for at ryge, er de 4 hvis kontrakter alligevel løber ud - men kun hvis man kan erstatte dem.

  Rygterne om Oscar Jansson på mål lyder klogt. Måske ham Fallenius, som udviklingsspiller til angrebet. Tænker Skipper og Kabongo står klar til til at tage over efter Jung og Hermansson. Men måske en enkelt midtforsvarer med lidt rutine kunne ønskes, om så ikke før til sommer.

  Tvivler stærkt på udskiftninger på midten, med mindre nogen byder store penge, så er alle jo til salg.

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    2. december 2020   

 • For første gang i mange år er vi nu i den situation, at vi kun har 1 dyr nulbon tilbage i form af Ante Erceg. Han vil vi naturligvis gerne af med.

  Derudover er der Hedlund, hvor i hvert fald nogle signaler kan tolkes, som et ønske om at komme videre til en ny klub. Hvis det kan ske til en fornuftig penge, så bør vi nok efterleve det ønske, for at undgå at have en småsur spiller, som hellere vil noget andet. Samtidig er Kvistgaarden en mulig internt erstatning og ellers er der muligheden for et køb.

  Så har vi en gruppe af spillere, hvor værdien ved et salg må holdes op mod værdien for klubben. I Jung's tilfælde tvivler jeg stærkt på at nogen klub i Tyskland vil betale en transfer, som modsvarer den vitale værdi han har for Brøndby lige nu.

  Schwäbe kan sælges, hvis buddet er godt og vi kan få en anden målmand af samme eller bedre kaliber. Det kunne være svenskeren, som er nævnt i medierne eller et andet af CVs små slagtilbud.

  Hermansson må afhænge af buddets størrelse, for her behøver vi strengt taget ikke at købe en erstatning. Vi har andre internt, som kunne få chancen i Skipper, Kabongo, m. fl.

  Rado er en herlig type, men helt klart også til salg, for det rigtige bud, da vi kunne have stor fordel af at få kørt Børkeeit ind på den plads i stedet. Det er der bare langt mere perspektiv i, både mht. spillet med bolden og i forhold til at bygge en ung profil op, som kan sælges videre for et stort beløb.

  Vigen tvivler jeg på at nogen vil købe for en sum, der modsvarer værdien for Brøndby.

  Så kommer til de spillere, som jeg meget nødigt vil undvære: Maxsø, Lindstrøm, Rosted, Frendrup og Uhre. Her skal buddene være meget store, for det er dem, som sammen med Jung binder det hele sammen og leverer toppræstationerne.

  Ben Slimane er jokeren: han har ikke levet specielt stabilt og begået en del dyre fejl. Men samtidig viser han glimt af høj klasse. Hvis nogen vitterlig vil lægge 50 Millioner, så skal han skydes af. Men hvis buddet kun er f. eks. 10 millioner så giver det nok mere mening at beholde ham og satse på at han kan lave en Lindstrøm i foråret eller næste sæson.

  Venstre back bør vi oveveje at gøre noget ved i form af leje. Selvom jeg kan lide det Bjur leverer, så kunne vi med 1 enkelt kamp fra Riveros se, hvilken enorm forskel det kan gøre at have en bundsolid spiller på den position.

  Men CV, overrask du os bare igen med et par gode salg, hvor du river 20-30 millioner hjem for Hedlund, Hermansson og Schwäbe, samtidig med at du køber tre endnu bedre spillere på fri transfer :-)
  1 god kommentar
   
  • @del Piero Fint indlæg og jeg er meget enig i langt det meste du skriver.

   Jeg så dog gerne at man beholdte HH som back-up indtil sommer. Han er dygtig, og hvis vi er med helt fremme i tabellen, så har vi brug for bredden. Det er alligevel begrænset hvad vi kan få for ham her i januar med blot 6 måneder tilbage af hans kontrakt. Skipper og Kabongo tror jeg ikke vil blive sluset ind nu og her alligevel eftersom vi pt kører med 4-5 MC-spillere i forvejen.

   Derudover vil jeg for enhver pris (medmindre den er absurd) beholde Schwäbe. Han har efterhånden spillet mange kampe med vores forsvar og de kender hinanden. Det vil koste lidt point at køre en ny målmand ind, og hvem ved, måske kan det koste en rigtig sjov plads til maj. Derudover får vi næppe den helt store sum for ham med 6 måneder tilbage. Jeg ville derfor sætte Schwäbe ind under samme beskrivelse som du giver Jung.

   Og så vil jeg lige bide mærke i det du siger om Anis. Jeg har nemlig tænkt præcis det samme (at lave en Lindstrøm). Jeg tror ikke vi har set det sidste til Anis og hans kvaliteter i Brøndby-trøjen. Tværtimod.
   
  • Betalende bruger
     3. december 2020   

  • @del Piero Selv om alt hele afhænger af udfaldet af Kasi Jesper's sag er der en enkelt ting jeg vil anfægte. Det er Kvistgaarden som afløser for Hedlund. Som nævnt andetsteds har jeg ikke set Jaghvir (eller hvordan det nu staves) Singh spille. Kun læst at han kan noget ekstraordinært. Da han også scorer en del mål og har spillet seniorfodbold i HIK bør vi forlænge med ham og hive ham op i SL-truppen. Kvistgaarden har vi allerede forlænget med men han virker mere som en almindelig europæisk metervare angriber. Synes ikke han har vist noget der berettiger ham til en plads på holdet bortset fra det flyvende hovedstød mod FCN.

  Se 1 flere kommentarer

 • At vi bliver mestre, så er mange problemer på vej til at blive løst...
  1 enig · 1 god kommentar

 • Betalende bruger
    3. december 2020   

 • Hvis vi skal finde en afløser for Marvin hvilket vi vel nok skal vil det måske være en god idé at kigge på Mads Kikkenborg i Esbjerg. Han er 20 eller 21 og holder Højbjerg på bænken. Han er rigtig god. Et lille juleønske her fra.
  1 god kommentar

---

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER