Fodbold live resultater
Mine tanker

Skrevet af jesuslind, 29. october 2022

2005.

2020.

2 mesterskaber i min levetid.

Jeg forstår udemærket godt alle jer som er lidt ældre (uden at der er noget galt i det haha), er fans bl.a. fordi i kan huske vores store tider i 80'erne og 90'erne. Men problemet for fremtiden er at min generation og de kommende generationer, har ikke tænkt sig at have det samme tilhørsforhold til en klub som vi alle elsker. Som bliver nummer 3-6 hvert år. Det er et problem, som man er nødt til at kigge ind i, hvis man fortsat vil have DANMARKS BEDSTE FANS.

Folk er nødt til at indse at der er nødt til at ske noget i klubben, for at vi kan komme videre. Nej, det var måske ikke ønske-scenariet at det var en flerklubsejer fra USA som der tog kontakten, men hvordan i alverden kan i allerede beslutte at han er den store stygge ulv som kommer for at ødelægge klubben og tage alle pengene?

i mener i har ingenting tilfælles med en mand som ham, eller en klub som Brøndby mere for den sags skyld, og det bestemmer i heldigvis også selv. Men spiller Brøndby i gul og blåt på søndag? Ja. Er det stadig Brøndbys våbenskjold som sidder på trøje. Ja. Har vi 14 lejrskolerne i klubben fra augsburg og crystal palace på bænken? Nej.

drømmer folk ikke om mesterskaber og europæisk hvert år? Er jeg en plastikfan fordi at fællesskab og hoppestemning ikke er nok for mit fodboldhjerte de næste 20 år?

 

Helt konkret er jeg bare utroligt skuffet over at der ikke skulle mere til.

"ingen over klubben" 

Gul og blå.
Deltag i diskussionen
 • Lasse P
 • Lasse P
  Betalende bruger
    29. october 2022   

 • Jeg er årgang 1984 og var helt ung i 90’erne, hvor vi var en kæmpe fallos i ligaen. Det husker jeg godt. Jeg forstår godt din pointe, og alle har ret til at mene hvad de vil.

  Personligt er jeg stadig i gang med at sætte mig ind i situationen. Læse op på det og høre alle de gode podcast der kommer herfra, og andre steder. Først derefter tager jeg endelig bestik af situationen.

  Jeg er dog hamrende ked af at vi selv har bragt os i den situation, at vi bliver nødt til at sælge for at udvikle os. Vi kan se tilbage på at klubben ikke siden 2005 har været i vater:-( Forkerte strategiske beslutninger- og konstante ændringer af disse, har medført at FC klubberne har overtaget magten, og taget de europæiske pladser/penge, som før var en selvfølge lå til os.
  Havde vi formået at køre klubben ordentlig efter 2005 og alle årene fremefter, havde vi måske ikke sat os selv i den her situation…
  2 enige

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    29. october 2022   

 • Godt skriv unge mand :o)

  Jeg hører til den lidt ældre garde, den første kamp jeg kan huske hvor jeg holdte med Brøndby, var semifinalen i 1991 mod Roma, og har været fan lige siden.

  Det er vigtigt du som ung fan kommer på banen, det er jer der er med til at forme Brøndbys fremtid, min egen nevø er 17 og han stå på Sydsiden HVER gang, og jeg synes det er evigt fedt!

  Ny investor skal i hvert fald have chancen, tænk nu hvis de var med til at løfte os ud af det dødvande, Brøndby har været i alt for længe, bortset fra seneste Mesterskab..

  -Supra Societatem Nemo-
  8 enige · 5 god kommentar
   
  • @19Magic64 ville ønske at jeg kunne stå på stadion hver eneste weekend, men mit studie i Aarhus gør det sgu godt nok problematisk haha.
   Jeg er dog fast mand på aways i Jylland!
   1 god kommentar

 • Unge mand:) Opfatter det lidt som om du sætter lighedstegn mellem den ældre generation og modstand mod forandringen. Eller tager jeg fejl?
  Jeg tror mange i min generation gerne vil forandringen - da vi husker tilbage til dengang vi var en magtfaktor og bl.a. få minutter fra en europæisk finale. Faktisk tror jeg, at der er en del yngre der er modstandere. Nu kan jeg jo bare se på dem der først holder pause og derefter tager orlov. Gennemsnittet der har i hvert fald ikke oplevet alle mesterskaber.
  Men godt skriv og fedt at du reflekterer over hvad der skal til for dig i fremtiden. Jeg vil sgu også tilbage til at spille med om mesterskabet hvert år.
  Ps. Så dem første gang i den næstbedste række - da der var en jordvold rundt om atletikbanen (deraf navnet).
  1 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     29. october 2022   

  • @Siden jordvolden Ja du tager fejl, tænker ikke alder har noget at gøre med, hvor folk står i forhold til vores nye ejer.

   Når JBA siger der ikke rigtigt er noget alternativ, hvis Brøndby skal overleve i en økonomisk dyr sport som fodbold, så vælger jeg at tro på ham, han reddede Brøndby fra konkurs, og har lagt en del flere penge i klubben end jeg, så tror og håber også han gør det rigtige for Brøndby her..
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Siden jordvolden haha, det var absolut ikke noget med alderen at gøre.
   Men jeg vil dog smide en hypotese ud omkring klubben ikke fået særligt mange nye fans siden 2000’. Det var egentligt bare pointen.
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    30. october 2022   

 • Jeg blev også fan i 90’erne, hvor Brøndby tromlede alt og alle.
  Jeg er ikke opvokset på Vestegnen, så jeg har ikke trådt mine barnesko på stadion. Men jeg ser stadig mig selv som glødende BIF-fan.
  Jeg har fået det lokale fællesskab ind med modermælken, men kalder stadig Jobbe for ‘en af vores drenge’ og elsker at se MC-spillere få succes.
  Men for mig, handler det hovedsageligt om, at den klub jeg har dedikeret mit hjerte til, vinder! Og i moderne fodbold, vinder det hold med flest penge, i 9 ud af 10 tilfælde.
  Derfor har jeg længe set et salg af aktiemajoriteten, som et nødvendigt onde, hvis der skal mere guld i kasse.
  Jeg er samtidig sikker på, at vi med GFM også får en masse knowhow ind i klubben, der kan være med til at løfte os endnu mere.
  Jeg har forbedret mig på denne dag, siden aktieklasserne blev opløst, så jeg er helt rolig. Ja faktisk lidt lettet. Og kan ikke vente, til jeg skal råbe og skrige af AaB i aften.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Jensen jeg kunne ikke have sagt det bedre selv Jensen, det er lige præcist sådan som jeg også har det!
   1 god kommentar


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER