Fodbold live resultater
Moderator.

Skrevet af LJS, 6. marts 2024

Hej allesammen :-)

Er lidt 50/50 omkring af få en evt. Moderator herinde.

Kan godt forstå ideen bag, da tonen herinde til tider kan blive lidt perfid, og tangere personforfølgelse.

Burde vi dog ikke alle være for gode til, at en moderator er nødvendig.

Husk på at dette er et debat-forum.

Det handler ikke nødvendigvis om at give hinanden ret eller uret, men om at debattere :-)

Respekter nu hinandens holdninger og meninger og ellers bare ignorere det.

Vi er vel alle herinde, fordi vi elsker klubben, og vil den det bedste.

Er spændt på at høre jeres holdninger, om dette, så vi(forhåbentlig) kan få en god, saglig og respektfuld debat igang omkring det.

God dag til jer allesammen.

 
Deltag i diskussionen
 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    6. marts 2024   

 • Lad nu 3point afgøre det..

  Tit og lidt for ofte, ender diskussioner i de samme personangreb igen og igen, hvilket taler for en moderator i min verden!
  3 enige · 2 god kommentar

 • Peps
 • Peps
  Betalende bruger
    6. marts 2024   

 • Jamen Du har jo så evigt ret, det ville da være det bedste, hvis det ikke var nødvendigt. Men som bruger af dette forum, hilser Jeg en Moderator mere end velkommen !
  Der er simpelthen gået internet krigeri i de fleste opslag.
  Forza BIF
  2 enige · 3 god kommentar

 • Tror også efterhånden at det er på tide, at der kommer en moderator..

  Nationen! var et prime eksempel på, hvad det skete, når folk bare fik frit slag online. Og efter det lukkede, har majoriteten jo skulle finde andre steder at udspide deres online galde.

  Jeg skal da heller ikke sige mig fri for, at jeg ikke selv er trådt over stregen én gang eller fem igennem tiden, men så er det jo også fint nok, at der lige er én med noget magt, der kan prikke én på skulderen og lige få én til at genoverveje.

  I et ideelt samfund behøvede vi hverken moderatorer, love eller politi. Men alle er godt klar over, at samfundet langt fra er ideelt. Hverken online eller i virkeligheden.

  Så jeg er stadig fortaler for moderatorer.
  3 enige · 3 god kommentar

 • Skulle man ikke hellere vende den om til noget positivt: Hvad kan forummet få ud af en moderator? Mere kvalificeret debat? Færre irrelevante indlæg? Færre lange, gentagne skænderier mellem brugere, der bare ikke kan lide hinanden? Reducere antallet af gentagelser i indlæggene?

  Der er ingen grund til at se oprettelsen af en moderator som et nederlag, som jeg fornemmer lidt i oplægget her. Der er en grund til, at det er nødvendigt i stort set alle internet forums.
  3 enige · 3 god kommentar

---

 • Nej tak til censur! De fleste er fornuftige og idioterne afslører kun sig selv. Og folk skal lære at leve med synspunkter, som afviger fra deres egne.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Michael Hansen mener du helt oprigt, at samfundet vil være bedre tjent med 0% censur overhovedet, og at alle folk bare skal lære at leve med andres synspunkter, uanset kontekst?

   Gælder dit mantra så i alle aspekter af livet?

   For i så fald ser jeg et samfund gå i anarki.
   1 enig

  Se 13 flere kommentarer

 • stryiv
 • stryiv   6. marts 2024   

 • Problemet er nærmere at der er en enkelt bruger herinde. Der uanset tråd, skal føle sig personligt angrebet gang på gang. Hvor det kun er personen selv der kan se det.

  Udover påstande om at vi er en person om flere profiler, samt gentager det konstant uanset tråd. hvilket Kun er til at grine over.

  Jeg har ikke oplevet et værre offer på de adskillige fora jeg har været deltager i. Måske skal banhammeren bare falde igen.
  4 enige · 4 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
   Top gode
     6. marts 2024   

  • @stryiv Det er ret utroligt og uforståeligt, at man er blevet smidt ud +20 gange, og slet ikke ser sig selv som en del af problemet..!!

   -denne person kan man desværre ikke nå ind til med dialog..
   4 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @stryiv

   Tror folk godt kan skelne mellem sandheden, og følge med hvornår I er meget på og ikke er for du er sjovt på med alle Rommetilphiri og mine diskussioner herinde.

   19Magic64 skrev jeg til for 1 dag siden om jeg var enig med hans indlæg, han svarede ikke ønskede dialog, det respekterede jeg. Alligevel laver han ikke andet end skrive om min person herinde igen og igen, fylder tråde op med i en tråd med Alpha på hele 38 kommentar og det er bare i en tråd, eller i den artikel der hed stop med 31 kommentar, det bliver lidt komisk, når man ønsker ikke at have dialog, ikke lave andet end debattere om min profil med alt og alle. Dertil er I jo de helt samme der er på, utroligt at I gider, for I opnår intet med det. Jeg skriver så fint med alle andre end jer få og ALTID de samme profiler med deres ekstra profiler herinde.

   Tror jeres profiler er godt i gang med udstille sig selv, særligt 19magic64 som skriver om for mange kommentar, og selv deltager i 38 og 31 i en anden tråd. Stryiv jeg er ikke i tvivl om min påstand med dig og de andre profiler samme person er bag.

   Af respekt for de andre, der gider debattere BIF så får I ikke længere et svar, I kan som Rasmus skriver tale alt negativt om mig, det udstiller jer selv langt mere. Jeg vil fremover ikke regere som her og er ikke i tvivl om du/I samme profiler nok skal komme på banen igen, med et formål at chikanere mig herinde, men jeg skal bare smile af jer. For tror godt folk med tiden kan læse, hvad der er rigtigt og forkert, og hvem af os der rent faktisk ønsker en debat om BIF, ikke jeres personfnidder.

   God onsdag til alle.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Hvis alle kørte efter reglerne, var færdselspolitiet unødvendigt.

  Hvis alle opførte sig efter reglerne var vagter på stadion ikke nødvendigt.

  Hvis alle købte billet til toget, var kontrol ikke nødvendig.

  Virkeligheden er dog, at nogle folk ganske enkelt ikke magter at agere og opføre sig efter selvsamme regler.

  Derfor er en moderator naturligvis altid velkommen. Hvis folk blot følger de skrevne regler siden har, så vil de fleste jo aldrig få en reprimande alligevel.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Bastiano Jo, enig, med det kræver at der er nogle regler og retningslinjer, hvor gemmer disse sig...........? jeg kan ikke finde dem....!

   Og selv med regler er der nogen som køre en smule for stærkt.....

 • Rent faktuelt så er der moderatorer på forummet. De er bare ikke specielt aktive, hvilket taler for hvordan vi generelt opfører os okay her inde.
  Det du (og flere andre så vidt jeg kan se i kommentarerne) beder om, er en mere aktiv moderation af debatterne, hvilket jeg ikke er fortaler for!

  Jeg beder derimod om langt klarer linjer, sådan at det kan forventes at vi alle kan og bør følge reglerne.
  Ligesom vi så også kan pege på selv samme regler når 3point selv bryder dem!

  Så grundlaget for denne tråd finder jeg fejlagtig, men hvis jeg skal være generøs og tolke, så er jeg fundamentalt imod at vi beder om mere moderation sådan som siden er sat op. Et er spørgsmålet om hvornår der går censur i den, hvilket er en spændene debat, specielt når det kommer til online publikationer, hvor nogle få har adgang til at både ændre folks skrift, men også helt at slette den.
  Nej det der virkeligt batter for mig, er at vi som jeg nævnte ikke har klare retningslinjer, hvilket gør at vi nogle gange kan batte frem og tilbage (hvilket jeg er fortaler for), og andre gange får fortalt at vi skal tie eller også kan der komme straf.

  Der mangler også mere permanente sanktionsmuligheder, da en konto som er bannet ikke gør noget. Det er gratis og enormt nemt at lave nye brugere, og de brugere der er blevet smidt ud flere gange men bliver ved, må jo anses som værende ligeglade med at følge de (u)skrevende regler.

  Derfor har jeg før sagt, at jeg mener der skal kunne uddeles IP blocks. Dette er ekstremt, men er noget jeg anser som værende nødvendigt.

  Men det er en helt anden debat, og jeg føler jeg er ved at gå ud på en masse forskellige tangenter.

  Summa summarum;
  Vi har moderatorer, så det du spørger/beder om eksistere allerede.
  1 enig · 2 god kommentar

---

 • Garfields adfærd på 3point.dk retfærdiggør i sig selv behovet for en moderator.
  1 enig
   
  • @Brøndby85 Kan du korrekt gengive ét eneste skriv, der går over grænsen? Ellers synes jeg efterhånden det er pinligt for jer. Altså, som i MEGET pinligt.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer


 • Jeg tror også det ville løfte niveauet, hvis man trækker vejret og læser hvad folk faktisk skriver i stedet for konstant at tillægge hinanden alle mulige motiver.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Nu har jeg ved flere lejligheder læst om at man skal følge retningslinjerne og kommunikationsreglerne herinde, men jeg kan ikke finde dem så jeg kan læse dem, er der en venlig sjæl der kan hjælpe mig med hvor de gemmer sig...?

  Angående flere profiler bør dette stoppes, det gøres nemt ved at man skal logge på med sin MIT-id gerne under et Alias profilnavn for os der ønsker at være anonyme.

  Ideen med en moderator har jeg ikke den store fidus til, det bliver en balanceøvelse af aller sværeste karat og jeg nære stor tvivl til man indenfor en fornuftig økonomisk ramme kan finde en kandidat der magter opgaven. Jeg læser at flere synes at en til flere profiler skriver for mange og for lange indlæg og kommenterer på for mange indlæg, undskyld jeg troede samtalen mellem mennesker i sin sjæl handlede om netop det, måske er der for mange gentagelser, men på den anden side siges det at gentagelser fremmer forståelse og indlæringen så her kommer en moderator hurtig ud på den tynde is, hvor når er nok, nok og for meget, for meget, det kræver vist en meget erfaren person formentlig med en lang journalistisk debat baggrund.

  Jeg har andet sted advokeret for at i hvilken udstrækning en kritik, nedsabling, eller tilsvining med grumme ord osv. kan påvirke/ramme en på det personlige plan så man kan føle sig ramt eller nedværdiget, mit argument er at vi vel nærmest alle sammen optræder anonymt herinde, ingen kender os eller ved hvem vi er, så det indbyrdes forhold befinder sig ikke på et personligt niveau/platform, så mit spørgsmål er er hvor hårdt kan man blive ramt af noget som ikke bygger på en personligt kendskab til ens person, det bliver i min verden og for mig som at hælde vand på en gås, det preller af.

  Så kære alle Brøndby fans tag teflon frakken på forsæt med at være anonym og omfang mangfoldighedens rigdomme og ignorer de få tosser der lejlighedsvis træder lidt over stregen.............FORZA 3 Point......!
  3 enige · 4 god kommentar

 • jeg er generelt imod moderator, da jeg tidligere har været på et forum, hvor hele ideen bag moderator koncpetet faldt til jorden. jeg ved ikke om det vil ske her også, men moderator fik lavet sin egen favorit kreds. Folk i den kunne skrive hvad som helst. Andre bliver bannede
  1 god kommentar

---

 • LJS
 • LJS
  Betalende bruger
    9. marts 2024   

 • Der er delte meninger, hvilket jo er godt for debatten :-)
  Tak for indlæggene.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @LJS - er du diplomat af profession?

  Se 1 flere kommentarer

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner