Mwamba har været ude i to måneder: Er så småt begyndt at træne med holdet igen

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 23 dage siden

Joseph Mwamba har slet ikke været med i U/19-truppen i 2021 efter genstarten af ungdomsfodbolden. Det er der en ærgerlig forklaring på, for Mwamba er nemlig skadet.

- De sidste to måneder har jeg døjet med en fiber i baglåret. Jeg er så småt begyndt at træne med holdet igen, så jeg håber, at jeg snart kan komme til at spille kamp igen, fortæller han til 3point.dk.

Mwamba, som er årgang 2003, holder fokus på sin genoptræning, selvom det er svært at være skadet så længe.

- Det er virkelig frustrerende at være ude, især når det er så længe. Man går glip af virkelig mange kampe, men det prøver jeg ikke at tænke over. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, men jeg prøver at være så fokuseret som muligt på genoptræningen, så jeg hurtigt kan komme til at spille kamp igen.

Joseph Mwamba spiller primært højre back og midtstopper.
Deltag i diskussionen
 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    23 dage siden   

 • Tak for opfølgningen. Det er trist for han har utvivlsomt et kæmpe potentiale. Hans case minder virkelig meget om Singh og jeg håber man formår at løse begge cases. Så får vi to superliga profiler.
  5 enige · 2 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    23 dage siden   

 • Dejlig opfølgning selvom at det er en trist historie - og god bedring til Joseph!

  En anden opfølgning der vil være interessant fra MasterClass er den korsbåndsskadet Mohamed Salah, der har været ude siden medio 2020. Hvad er udsigterne for ham og går genoptræningen godt - og når han at blive klar inden kontraktudløbet 30 Juni?