Fodbold live resultater
NF Frustrationer under & efter FCM kampen

Skrevet af Rasmus Stephansen, 3. september 2022

NF var under og efter FCM kampen mere ude af balance end jeg synes vi er vant til at se fra hans side.

På et tidspunkt under kampen var der et nærbilled af NF med hoved nede mellem benene, (ifm. det dømte straffespark) en type af scene jeg ikke synes at have set før og under det efterfølgende live interwiev med TV 3 smed han jo nærmest microfonen ned i bordet, 2 episoder der begge var usædvanlige - kan det tilskrives at på det tidspunkt var transfervinduet stadig åbent, men uden nødvendige indgående transfers....?. 

Jeg tror ikke frustrationerne skyldes de manglende ingående transfers - NF har i sine 2,5 år kendt til CV tilgang til håndteringen af transfervinduet og den omstændighed at marked for de mindre klubber først åbner op til sidst -  det har han også været klar over denne gang, så jeg tror ikke på det kan være årsagen til det som jeg vil kalde en ændrig i adfærden.

Men hvad kan så være årsagen - hvis der er nogen. NF plejer altid at være rationel, saglig og i balance, det var han absolut ikke denne aften.....

Jeg tror det skyldes den manglende ansættelse af en assistent efter JS - NF har, påstår jeg, bedt om en ny assistent for JS men CV har afvist ham - hvilket signalerer at NF ikke forlænges og måske ryger ud før tid  - da CV vil lade det være op til en ny cheftræner at sætte sit eget hold og derfor ikke ønsker at ansætte en ny assistent for at skulle afskedigede ham kort tid efter..!

Det ren spekulation - men hvorfor er der ikke ansat en assistent, der er gået lang tid, JS stoppede ved årsskiftet, det mærkeligt og hvorfor var NF helt fra den denne den aften......?

 

 

 

 

   

  
Deltag i diskussionen
 • Conspiracy thoughts - I love it
  1 god kommentar

 • Inden NF skrev under på en ny aftale- der var JS stadig i klubben.
  Han blev i er interview direkte spurgt, om hans valg om evt ny kontraktforlængelse, hang sammen med om hans to assistenter også vil forlænge. Det afviste han ret klart. Han kunne se sig selv i Brøndby med og uden de 2 assistenter.
  Med de ord- så tror jeg NF stoler på sine egne evner.
  2 enige · 1 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    3. september 2022   

 • NF vil bare ha' Brøndby vinder, som alle os andre!
  Han var bare dobbelt frustreret, da han længe har efterlyst forstærkninger..
  7 enige · 2 god kommentar

 • Solz
 • Solz   3. september 2022   

 • Synes det længe har været ret tydeligt, at Niller var frustreret over de manglende indkøb til offensiven. Det er først for nylig man har kunne se frustrationerne helt åbenlyst, men mon ikke det har ulmet længe, da Niller jo selv bliver presset, når vi præsterer så ringe. Det er ikke just fordi Niller er illoyal, da man vel næppe kan forlange større loyalitet fra en træner.

  Jeg håber Niller nu finder en vej ud af den håbløshed, som jeg giver dig ret i er et problem. Hvis han havde forlangt en ekstra assistent han ønskede, så er jeg ret sikker på han havde fået det. Lad os håbe vi hurtigt leverer resultater, så troen og selvtilliden bliver genoprettet. Vi har et bjerg at bestige lige nu, hvilket vel bare er prisen vi betaler, da vi før de tiltrængte forstærkninger helt åbenlyst længe havde enorme mangler i truppen.

  Vi har nu forsøgt at rette op på vores fejl, og går tydeligvis efter mere proven quality. Lad os glæde os over, at vi nu har muligheden for at stille op med et konkurrencedygtigt hold. .
  2 enige · 1 god kommentar

---

 • ClausM
 • ClausM   3. september 2022   

 • Jeg tror at NF var sur og bitter fordi han ikke havde tørrede sig ordentligt i bagdelen så det har kløet i røvhullet i hele kampen

 • Der er selvfølgelig en del frustrationer tilstede, ifm, med de på det tidspunkt manglende forstærkninger, og så kommer den dommerfadæse der giver dem straffespark, ikke noget at sige til at han tager sig opgivende til hovedet.
  I morgen vil vi opleve en helt anden Niller når vi banker Horsens.
  Kom så Brøndby
  1 enig

 • Kan godt forstå niller var frustreret i mandags . Dommeren var jo helt væk,og manglende forstærkninger, men der er nu kommet spændende ny spillere siden , så tror at det bliver en spændende kamp i morgen . Kom så drenge , 3 point med hjem.

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    4. september 2022   

 • Tja, jeg tror NF nok er blevet jævnt frustreret over den sløje pointhøst det sidste halve år og det forhold at alle har været rørende enige om at holdet skulle tilføres erfaring og kvalitet, særligt i offensiven. Men det skete ikke før Basel kampen og heller ikke før FCM kampen. Heldigvis er det så sket efterfølgende og nu har NF endelig noget at arbejde med og så kan vi vurdere til jul og sommer om han er lykkedes med projektet.

  Tænk på hvordan det føles at fans, journalister og alle andre konstant lægger pres på dig for at du skal vinde hestevæddeløb, samtidig med at alle de samme gruppper anerkender at du bare ikke har en særlig hurtig hest...og at den i øvrigt er lidt skadet (læs: Maxsø, Blas, osv.).

  Når løbet er forbi og din hest ikke har vundet skal du møde op i studiet for at svare på om ikke du gør det lidt for dårligt som Jockey når nu en anden (hurtigere) hest vandt i dag. Du kan ikke sige at hesten er langsom og et dårligt køb, for så hænger du både heste og sportschefen ud. Så i stedet siger du noget diplomatisk om at vi kæmper lidt med det i øjeblikket, osv. Men til sidst flyder gryden over og du ender med at sige tingene, som de er: at du ikke har det materiale at arbejde med, som er nødvendigt for at få succes. TV3+ journalisterne spurger jo sjovt nok ikke Kevin Magnussen, hvorfor han ikke kom i top 3 i ugens Grand Prix...for alle ved jo at Magnussen kører i en bil, som er afgørende langsommere og ringere end de 2-4 top-teams. Men man spørger altid gerne en fodboldtræner om ikke det hele er hans skyld og ansvar...også Lyngbys træner, hvis hold koster en brøkdel af hvad modstandernes hold gør.

  Da FCM får straffe er det kulminationen på en lang periode med stolpe ud for NF. Brøndby kunne lige så vel have vundet den straffesparkskonkurrence mod Basel, men det var stolte ud. Det papirstynde straffe kunne ligesåvel være gået til Brøndby, men det var stolpe ud og FCM fik det. Kampen havde allerede haft flere lige-ved-og-næsten chancer, hvor bare lidt mere kølighed, omtanke, dygtighed, osv. kunne have givet et mål til Brøndby. Det er det, som jeg tror bare blev for meget for NF til sidst. Der har været rigtig mange situationer, hvor bolden er blevet bragt i en god position på den sidste tredjedel, men hvor spillerne har truffet forkerte beslutninger, afleveret upræcist, osv. så det, som kunne være blevet en stor chance, løb ud i sandet eller endte med en ukvalificeret afslutning.

  Men, nu ser vi fremad og det gør NF også. Søndag har han 1) Maxsø tilbage 2) En angriber, som rent faktisk er inde i boksen 3) En af superligaens bedste offensive midtbanespillere det sidste år og 4) Hedlund tilbage. Mon ikke det vil være nok til at slå Horsens...det håber jeg og så er NF nok mindre frustreret.


---

 • Mogens
 • Mogens   4. september 2022   

 • Måske er det så simpelt som aftaler på banen der ikke bliver overholdt? Det er prisen man må betale med et ungt hold.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER