Fodbold live resultater
NF min gode gamle ven.

Skrevet af Ingen Over Klubben, 29. august 2022

Er nød til at komme ud med det..

Hvor har jeg dog ondt af den mand, han er en klasse træner, altså som i lige en mand for Brøndby med god indsigt i ungdommen og har altså bevist hvor god han kan være når han har spillere der kan.. 

At se hans interview efter kampen var hjerteskærende, han lød meget træt - på grænsen til opgivende.. Må indrømme jeg er super ked af det ik lige virker som samarbejdet kommer til at fortsætte efter udløb, det en skam..

 

Og har du ik noget positivt at sige kan vi så ikke bare blive enige om du ikke skriver, det helt fair du ik er enig, men please bræk dig et andet sted, der er muligheder nok.. Så please..

 

 

BTW - Hvor er sydsiden dog bare fantastisk. Altså som i verdensklasse, det gir gåsehud og fugtige øjne! Kan folk ik lige huske at skrive det i hvert eneste bræk tweet, lav et #, gør et eller andet for at vise dem respekt -det fortjener de!!
Deltag i diskussionen
 • Jeg synes Brøndby spillede relativt godt, men og det er sjældent man hører mig brokke mig over dommeren.
  Han forærede fcmuh sejren.
  Stolt af at være Brøndby fan og sydsiden gjorde det godt vi fik også sammen med sydsiden og andre fans klappet holdet af banen.
  Fcmuh sportsmanship
  Brøndby kampgejst
  Fcmuh fans
  1 enig · 1 god kommentar

 • Siger at CV synes ikke godt om NF! Derfor får CV ham fyret! Og ikke omvendt. CV’s udtalelse vil være, at NF har haft spiller, endda landsholds spiller plus angriber.
  Samt nye investor syntes heller ikke godt om NF.
  I vinterpausen er NF fyret, og ny træner er fundet

 • Så lige mine emojis ikke kom med så tabte mit opslag lidt :-)

 • Jeg er SÅ enig i dit syn på det interview. Det gjorde mig for gjorde gang bekymret for Niels Frederiksens nærmeste fremtid i klubben.
  Jeg synes ikke engang rigtigt man kan være uenig, hvis en fyring er på trapperne - ikke på grund af resultaterne, men på grund af den (manglende) motivation sådan en indstilling giver videre til truppen.
  Misforstå mig ikke. Niels Frederiksen har god grund til at føle sig svigtet af klubben, men han skal spille med det hold han har og give dem tro på tingene, kampgejst og vilje. Det gjorde han ikke i går.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @5chmidt - der er ikke en finger at sætte på holdets indsats på banen (hvilket NF også siger i interviewene), tværtimod overmatcher vi FCM fysisk. NF har ikke tabt omklædningsrummet, men det er vel ok at være skuffet over at vi ikke vandt. Hvis jeg skulle anvende dine analysebriller, så skulle Maxsø også fyres som anfører, med hans udtalelser efter kampen.

---

 • ClausM
 • ClausM   30. august 2022   

 • En klasse træner har vel et spille koncept? Hvilket spille koncept har Niels Frederiksen?

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner