NF udtalelse - Ved han godt det er Brøndby IF han træner?

Skrevet af Thomsen, 9. maj 2022

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/niels-f-holder-med-fcm-i-pokalfinalen/

"- I virkeligheden er det et spørgsmål om, at vi opfatter Brøndby som en klub, der gerne skulle ud at spille i Europa hver år, for det er sådan, vi ser os selv. 

- Det ville selvfølgelig være et slag, hvis vi ikke kommer det. Det ville også være pisse ærgerligt for spillerne og fansene, hvis vi ikke får mulighed for at jagte et europæisk gruppespil, fortalte Niels Frederiksen efter søndagens kamp mod FCK. 

Det ville dog ikke være jordens undergang for Brøndby, hvis de ikke kvalificerer sig til et europæisk slutspil, da det bare kan vise sig at være en udgift for klubben. 

- Der er ikke nogen der dør, hvis vi bliver nummer seks og ikke kommer i Europa. Det mest sandsynlige scenarie er, at hvis vi kommer i Europa, så får vi to eller tre kampe, som koster os en helvedes masse penge at rejse ud til, og så når vi ikke et gruppespil alligevel. Så har det været en kæmpe udgift, fortæller Niels Frederiksen. "

Jeg er sgu lidt træt af den slags udtalelser. Det er som om at mesterskabet tillader os at være lidt ligeglade med vores slutplacering i år. Altså vi skal da aldrig tænke udgifter til europæiske kampe ind, det er jo helt sort at tænke på den måde når man hedder Brøndby IF. Så er økonomien sgu da helt skidt!

Den her "small club mentality" der sniger sig ind hos både CV og NF er ulidelig. Vi er fucking Brøndby mand! Det kan godt være at ingen dør af at vi bliver nummer 6, men det er da en fiasko af rang med vores økonomiske formåen at slutte 6er. Om det er så er dårlige indkøb, taktik eller what ever. Så kan en 6. plads aldrig være noget vi bare accepterer fordi så sparer vi nok nogle kroner. Hold nu kæft altså. 
Deltag i diskussionen
 • Det har du fuldstændig ret i. Jeg tror d'herrer trænger til at få afsluttet denne sæson og få lidt luft til hjernen. Deres udtalelser på det sidste er ikke helt så velovervejede som tidligere.
  2 enige

 • NF er fantastisk god til at tale sit eget hold ned og tale alle andre hold op. Savner Zorninger's retorik. Ps. Stort tilykke med det cypriotiske mesterskab, AZ :)
  1 enig
   
  • @Uche91 et mesterskab i en sekundalige, er ikke noget at prale med


  Se 3 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   9. maj 2022   

 • NFs udtalelse høre slet ikke hjemme i en klub som Brøndby. Man skal gå efter guldet, alt andet end medaljer er fiasko. Folk var meget efter AZ, der kritiserede, men hvad så med NF? Han sagde for kort tid siden, vi er det ringeste hold i top 6, det er da i den grad at svine holdet.
  1 enig
   
  • @mp80,

   Hvad skulle han ellers sige? Holdet havde lige sat ny rekord i elendighed. Han har åbenlyst ret.
   4 enige

 • Det er såre simpelt, man har en gameplan og det er at spille europæisk hvert år

  Det har både ledelsen og CV meldt ud.

  Så selvfølgelig er målet min europæisk deltagelse.

  I øvrigt vil Europa give fokus for vores salgsemner, på en helt anden måde, end hvis vi ikke kom ud og viste os frem i Europa.

  Så planen er europæisk deltagelse hvert år. Jeg kan godt lide de andre FC udmeldinger om at man går efter guldet hver gang

  Synes Brøndby er passive og er lidt vage med vores ambitioner, eller i hvert fald hvad vi går efter, at det så ikke bliver guld er noget andet, men vi er en klub der bør have høje ambitioner. Kan godt lide at man presser barrieren, og nogen gange ryger den ned.

  Men man rejser den op igen og bliver ved, for før eller siden så kommer man over den, uden at den bliver revet ned. Lad os hæve overliggeren og så må man engang imellem acceptere ikke vinde DM :)
  4 enige · 3 god kommentar


 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    9. maj 2022   

 • Nu har virkeligheden bare vist sig at være en anden end ambitionerne!
  Så man kan drømme alt det man vil om Europa i Brøndby, realiteterne har bare været en helt anden, og vi har ikke engang være tæt på en godkendt Europa kampagne mange sæsoner!

  Så måske anerkender CV og NF bare realiteterne, jeg tror det..
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @19Magic64
   Men det er realiteter de selv har været med til at skabe.

   Hvis man bliver nummer 6 med det 3. største budget, så har man fucket op.
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    9. maj 2022   

 • Du skriver om at det er small club mentality, det NF udtaler.

  Jeg synes mere dine forventninger er ‘’Small dog mentality’’. En der gør og gør og tror den er meget større end den egentlig er.
  1 mesterskab på 16 år er desværre ikke definitionen på en storklub.
  Ja, det har vi været og det bliver vi igen. Vi har forudsætningerne og fanbasen til det.
  Men faktum er, at vi ikke er gearet til at spille acceptabelt fodbold i Europa, lige nu.

  Det er lidt som at Danmark heller ikke forsøger at indtage England med militær magt.
  Jo, engang var vi verdens største sømagt. Men realiteten er, at vi for længst er blevet overhalet.

  Giv nu klubben, medarbejderne og spillerne ro til at få bygget det hele ordentligt op.
  Alt for længe har vi prøvet at haste succesen igennem, men det har ikke rigtig virket.

  Fodbold er et lang-distance-løb, ikke en sprint.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Jensen Øhmm hvad? En ting er at vi har en langsigtet strategi, hvilket jeg støtter til fulde. Noget andet er at vi stiller os nærmest tilfredse med at være nummer 6. Jeg tror man skal passe på med at sænke ambitionsniveauet så markant uanset, når man en af de største klubber i landet. Vi har også udtalt at vi ser os selv om en top 3 klub, så skal vi satme være skuffede over en 6. plads og tale klubben op fremfor ned.

   Vi er ikke bedre, sådan er det bare, ingen dør af det er alle argumenter der ikke er en klub som Brøndby værdi. Vores historie fortjener mere, uagtet at vi alle ved at der er langt til kontinuerlige mesterskaber.

   Nogen gange er det som om man ikke på kritisere vores ansvarlige, fordi der endelig er en langsigtet stategi. Det undskylder fandme ikke de indkøb der er gjort og den placering vi har. Vi skal kunne mere end vi gør og udtaler lige nu.
   3 enige · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Jeg må give dig helt ret! Hvorfor er det blevet sådan at vi bare er glade for at være med i den sjove ende?
  Ved da godt vi har haft et par forfærdelige transfervinduer men forhelved så forkusere man sku da sin energi 100% efter en 4 plads der pt er 3 point væk..
  At gå ud og og snakke en 6 plads mere op end at en mulig 4 plads er jo helt skørt.
  Så siger man sku at man går benhårdt efter den 4 plads da bunden af toppen bare ikke er godt nok for en klub som Brøndby - få nu noget selvtillid NF, vis spillerne at det KUN er den fucking 4 plads der bliver fokuseret på.


 • Enig i at det her bliver uheldigt for NF. Selvfølgelig kan og skal vi kunne forvente en 3. plads med det så vidt jeg ved 3. største budget. Når vi så misser det - som vi gør i år - skal vi ikke gå i panik eller forsøge at sno os uden om med søforklaringer om at vi alligevel var røget ud af Europa inden gruppespillet.
  Uheldig udtalelse
  Men det kan jo ske

 • Kuffe
 • Kuffe   10. maj 2022   

 • En storm i et glas vand. Denne sæson har været alt andet end optimal, og det ved NF godt, at han kommer med en - ikke gennemtænkt kommentar kan ikke få mig op i det røde felt.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Agger65
 • Agger65
  Betalende bruger
    10. maj 2022   

 • Vi vil ud og rejse med klubben! Basta! Se så at vinde de sidste kampe ;-)
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Agger65 fed kommenter :)
   
  • @Agger65 Selvfølgelig skal vi da vinde alle de kampe vi kan, jeg tror nu heller ikke at spillerne vil slå op i banen. Jeg mener i øvrigt at kunne huske at mange gode BIF fans herinde har udtalt igen og igen at vi skal give de unge nye en chance, gør det nu sammen med de få etablerede spillere vi har, vind hvad der vindes kan, men vær nu søde, ikke at korsfæste vores ledelse hvis ikke alle ting lykkes lige nu, jeg skal da nok råbe og skrige alt jeg kan, også hjemme i sofaen. En lille sidste naiv kommentar herfra... Jeg synes faktisk at vi stille og roligt bliver bedre, jeg mener klart at der er fremgang at spore, gu kan det blive meget bedre og det kommer også til at ske inden længe. Folk må gerne synes, at vi har spillet som en pose lort de sidste par år, at mesterskabet var pisse heldigt osv, hvis man vil martre sig selv, så for min skyld ingen alarm, jeg tror stadigvæk på projektet Brøndby IF. Hilsen den naive realist :)


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER