Fodbold live resultater
Niels Frederiksen: Det var dårligt i dag

Skrevet af Thomas Kramer Nielsen, 13. november 2022

Brøndby præsterede dårligt i dag, mens Viborg samtidig var rigtig gode, hvorfor det er fuld fortjent, at Viborg fik 3 point og aktuelt ligger nummer 2 i Superligaen.

- Vi har haft en lang periode, hvor præstationerne har været opadgående, men i dag var dårligt. Vi rammer ikke det niveau vi skal, siger Niels Frederiksen til den skrevne presse i mixed zone efter kampen.

- Hatten af for Viborg. Det er et godt hold, og ikke tilfældigt, at de ligger, hvor de ligger. Det er et af de bedste hold vi har mødt, siger Niels Frederiksen.

- Vi er nødt til at kigge indad og se på vores egen præstation, og den var simpelthen ikke god nok. Specielt vores første halvleg. Anden halvleg blev lidt bedre, men aldrig rigtig godt. Jeg synes ikke, at vi spiller med det udtryk og den overbevisning, jeg synes vi skal på hjemmebane, siger Niels Frederiksen.

Brøndby ligger i skrivende stund nummer 10, men selvom resultaterne er bedre nu, end de var i starten af sæsonen, så har præstationerne været for svingende.

- Der har været rigtig gode momenter i mange kampe, men også alt for mange dårlige momenter. Det er skuffende. I de sidste ti kampe har det været bedre end i de første syv, men selvfølglig er det totale billede skuffende og ikke tilfredsstillende, siger Niels Frederiksen.

- I dag var et set-back, og samlet set har vi vundet for få kampe i de sidste ti runder.

- Det var en rigtig dårlig afslutning. Det var en for dårlig præstation. Vi kunne have rykket sindssygt meget i tabellen med 3 point. Det kunne havde set fuldstændig anderledes ud. Den kommer til at stå malet i ansigterne på os, de næste 3-4 måneder, indtil den næste kamp skal spille, slutter Niels Frederiksen.
Deltag i diskussionen
 • Ingen grund til at tale Viborg op, de vil intet og vinder kun fordi vi giver dem nogle omstillinger( se Gammelby og manglende returløb…) og fordi Hermansen ikke har fået taget et kursus i at stille en mur op.
   
  • @danishram fodbold handler også om at kunne forsvare sit mål. Det gør Viborg sublimt.
   Jeg er enig med Niels i at Viborg er et af de bedste hold vi har mødt.
   Men vi var satme også pisse ringe
   3 enige

 • Joblar
 • Joblar   13. november 2022   

 • Niels for fanden, det har været dårligt i snart 2 år…. Truppen og Brøndby er bare til så meget mere end en 10 plads og 1,23 point i snit, ikke flere chancer og en ny kaptajn på broen når vi stater op igen tak.
  2 enige
   
  • @Joblar
   Hvis du mener at truppen ikke er til mere hjælper det vel ikke at skifte NF?

  Se 2 flere kommentarer

 • Spillerne og træneren befinder sig tilsyneladende på en anden planet end os kællingefans. Det virker ikke helt som om at de helt forstår hvor elendigt det står til. Ja, der er ikke langt til top 3, men kan det undskylde at man performer SÅ dårligt igennem SÅ lang tid? De er smaskhamrende forkælede og spiller på udsolgt stadion næsten hver søndag. Det burde kunne inspirere til topperformance. Det gør det bare så langt fra. Jeg kan som fan ikke identificere mig med de udtalelser som NF og Maxsø leverer. Men hey, jeg er også bare en kælling.
  2 enige

 • Vi har i hele 2022 ikke vundet en kamp vi ikke var favoritter til at vinde (bortset fra ude mod Sif og pokal mod Muh) - vi har til gengæld tabt et ocean af kampe, hvor vi var favoritter. 2022 har godt nok været et tungt år at være BIF fan.
  Det virker udefra som om truppen ikke tror på sig selv og vores koncept - og lige i dag virkede vi også overmatchet på indstillingen
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Benjamino hvilket koncept er det? Har virkelig svært ved at se det
   1 enig

---

 • Det var ganske enkelt elendigt i dag af både de fleste af spillerne og ikke mindst Frederiksen der bare sidder uden at diregere eller rette spillerne. Der skal nyt blod på trænerbænken og der er spillere der skal væk.,og nye skal ind , og ikke flere uerfarne tak ., så efter en lang periode med svingende spil og kampe hvor Bif ikke har kunne køre en sejr hjem efter at ha været foran, farvel og tak niller.
  1 enig

 • Optakten til Viborgs 1. mål siger det hele om Brøndby i 2022.
  Ikke for at hænge nogen ud, men se hvad Gammelby foretager sig - på vej i angreb, kommer i tvivl og skyder så bolden ud over sidelinjen, råber og skriger på at indkastet er til ham, hvorefter Viborg render ned og scorer til 0-1.
  Dét mål siger bare alt om indstilling, teknisk kunnen, og elendigt forsvarsspil som har kendetegnet BIF i 2022.
  1 enig

 • Det sker for de fleste hold i løbet af en sæson, at man møder op uden de sidste 5% energi og har en off day. De rigtig gode hold har meget få af den type udfald i løbet af en sæson.
  Vores problem er, at vi ikke har præsteret på et anstændigt niveau i snart et år. Så giver det anledning til frustrationer med en kamp som i går.

  Det er bemærkelsesværdigt, at vi som hold ikke bliver bedre, desto længere tid Niels og teamet har med spillerne.
  Vi blev bedre da CV åbnede for mølposen og vi hentede kvalitet ind - MEN vi har slet ikke løftet os nok.

  Niels og teamet er fortid. Hvis ikke CV kan se det, så må Jan for min skyld gerne skifte CV ud også.
  1 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner