Niels Frederiksen efter 0-0 i Herning: Stærkt at holde nullet - men vi skal stadig bygge mere på offensivt

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 18. juni 2020

Brøndby spillede torsdag 0-0 for anden kamp i træk, da holdet var på besøg i Herning hos Superligaens førerhold, FC Midtjylland.

Selvom de blå-gule gerne havde taget tre point, så var der alligevel knyttede næver på Brøndby-bænken, da slutfløjtet lød. Det var der, fordi holdet formåede at stå imod et tungt pres i slutminutterne.

- Vi ville da gerne have vundet i dag, vi går ind til kampene for at vinde. Men jeg kan også godt fornemme, at da vi går ind i det sidste kvarter, der bliver vi lidt ekstra pressede. Der tænkte vi sådan set, at hvis ikke vi kunne vinde den, så måtte vi tage det ene point. Jeg synes, det er stærkt af drengene at gå herover og holde nullet og dem fra de kæmpestore chancer i åbent spil. De får lidt på nogle standarder, men vi holder dem fra det helt store i åbent spil. Igen må vi så også sige, at vi selvfølgelig skal bygge mere på offensivt. Vi skaber heller ikke nok i dag, men dog med pil op fra sidste kamp. Der er klart forbedringer. Jeg tror faktisk ikke, denne her klub har spillet 0-0 i tre år. Det er ikke fordi, det er fantastisk at spille 0-0, men det er meget sjovt, at vi nu har gjort det to gange i træk. Det vidner også om en struktur defensivt på holdet, som fungerer rigtig godt, og det er vi selvfølgelig tilfredse med, lød det fra Niels Frederiksen efter slutfløjtet.

Selvom Brøndbys defensiv tog overskrifterne, så var det faktisk ikke det, der var det store taktiske oplæg forud for dagens kamp, afslører Brøndby-træneren.

- Vi havde faktisk talt om inden kampen i dag, at vi gerne ville lægge lidt på offensivt. Tage nogle chancer, bringe flere folk med frem. Det var faktisk det, der var vores fokus inden kampen. Det synes jeg også, vi lykkedes med.

- Men vi kan også se, hvor mange mål, Midtjylland har lukket ind i sæsonen. Det er ikke mange. De er svære at skabe chancer imod.

Med det ene point har Brøndby IF nu et stykke op til den tredjeplads, som er klubbens erklærede mål, men det får ikke Niels Frederiksen til at ryste i bukserne eller slække på ambitionerne.

- Vi erkender da, at det bliver svært, for AGF har syv point mere end os. Men så længe vi har muligheden for det, vil vi da gå efter det. Vi tror stadig på, at det kan lade sig gøre, vi har dem stadig i en indbyrdes kamp. Så vi vil da gå efter det. Jeg synes faktisk, det vil være uambitiøst ikke at gå efter tredjepladsen, når vi ligger nummer fire.

Brøndby skal allerede i aktion igen om tre dage, når FC København gæster Brøndby Stadion.
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   18. juni 2020   

 • Fin defensivt, men offensivt helt skidt. NF lovede offensivt angrebs fodbold, men det er der intet af. Nu har man spillet 2 kampe med 1 afslutning på mål i hver. Der er absolut ikke bestået
  1 enig
   
  • del Piero
  • del Piero
   Betalende bruger
     19. juni 2020   

  • @mp80 Man har fået point mod et hold, som har præsteret markant bedre og ligger til guld. Med et hold fyldt med egne det er åbenbart ikke nok..
   5 enige

 • God gejst og mange gode præstationer. Men jeg mindes ikke i mine 30 år som Brøndby fan, en så ringe spiller som Gammelby...helst basale afleveringer, og han mangler total spilforståelse og evnen til at placere sig. jeg korser mig uge efter uge.
  1 enig
   
  • del Piero
  • del Piero
   Betalende bruger
     19. juni 2020   

  • @Fuld fart frem Jeg tror godt jeg kan komme på et par spillere over de sidste 30 år, som er noget værre end Gammelby. Synes du er hård ved ham.
   4 enige · 1 god kommentar
   
  • Chuck
  • Chuck   19. juni 2020   

  • @Fuld fart frem .....ahhhh der var vist en der hed Rector
   1 enig
   
  • @Chuck Jeg tænker på Asbjørn Sennels. Også en spiller med komplet mangel på spilforståelse. Og en angriber kan ødelægge spillet på sammen måde som Gammelby gør. Efter i går sidder jeg med indtrykket af vi ville gøre det bedre med 10 mand på banen.

 • Det er selvfølgelig tungt at holdet ikke scorer eller kreerer målchancer. Men jeg vil appellere til, at vi lige husker tilbage på hvor usikker en defensiv klubben har haft de sidste mange mange år. Hvis vi lige pludselig bliver et hold som er svære at score imod, så bliver det omvendt nemmere ikke at tabe. Så jeg er helt på linje med NF: Hold fast defensivt, men byg langsomt på offensivt. Det kommer måske til at tage et halvt år før vi står på en sikker defensiv base samtidig med at vi har en god offensiv. Men til den tid vil det være så rart. Mesterskaber bliver vundet på en solid defensiv. Det sker ikke lige foreløbig, I know, men man skal jo starte et sted.
  6 enige
   
  • @Broder Salsa Ja, måske. Men jeg er meget bekymret for, om NF overhovedet har en offensiv plan. Og dernæst om den offensive plan flugter med det BIF til vedr. presspil. Jeg synes dog han skal have kontrakten ud til at modbevise det.
   1 enig
   
  • Betalende bruger
     19. juni 2020   

  • @Marc Johnson Jeg er sikker på NF har en offensiv plan. Men det er jo også svært at lave kaffe uden kaffebønner.
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Dansplast Hehe enig. Det er den sædvanlige hønen eller ægget problematik i BIF i de her mellemsæsoner. Er det træneren eller truppen der er for ringe. Jeg håber du får ret!

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021