Niels Frederiksen forventer flere indkøb

Skrevet af Thomas Kramer Nielsen, 29. juli 2022

Der har ikke været meget aktivitet i transfervinduet for Brøndby endnu. Det er blevet til en enkelt signing i form af Sebastian Sebulonsen, men Niels Frederiksen forventer, at der kommer spillere ind, der kan forstærke truppen. Og meget gerne noget offensivt.

- Jeg forventer helt afgjort, at der kommer noget ind, som kan forstærke truppen. De spillere, vi spiller med i dag (torsdag red.), gør det også godt. Vi spiller to kampe om ugen i øjeblikket, og vi har en del spillere i vores trup, som ikke har spillet Superliga før, mange af de unge, som vi har taget op, og de gør det rigtig godt. Men vi skal sørge for, at vi har en bredde i vores trup, så vi kan være med i alle turneringer, og også skift lidt ud, siger Niels Frederiksen i mixed zone efter Pogon-kampen.

- Vi kigger efter noget offensivt. Det kan både være noget offensivt til midten og noget mere kreativt end det vi har. Det kunne også være angribere. Vi leder efter det, men generelt er vi hele tiden på udkig og opmærksomme på, hvad der sker på markedet, i forhold til de muligheder vi har. Transfervinduet er ikke lukket endnu, og det kan også være, at der lander et bud på en af vores spillere, så derfor skal vi være på tæerne.

 

I lang tid har rygterne om Daniel Wass floreret, og seneste nyt skulle være, at Brøndby og Wass er enige om en kontrakt. Brøndbytræneren vil ikke forholde sig til enkeltnavne, men indrømmer at Daniel er en dygtig spiller.

- Jeg kommenterer ikke på enkeltnavne. Vil du have mere skarpe kommentarer til det og vores transfervindue, så må du spørge "CV". Men Daniel er en rigtig dygtig spiller, ingen tvivl om det. Som træner vil man altid gerne have dygtige spillere på sit hold, og så kan jeg vist ikke sige mere om det, siger Niels Frederiksen.
Deltag i diskussionen
 • Barca
 • Barca   29. juli 2022   

 • Det kan der vist ikke være to meninger om, self. skal vi noget kreativt/ hurtige fødder oppe foran og gerne også én med mål i støvlerne....
  3 enige · 1 god kommentar

 • Wass og ham Topscoreren fra Hacken.
  1 enig

 • Patron
 • Patron   29. juli 2022   

 • Selvfølgelig kunne vi være markant dygtigere offensivt til både kreere og omsætte chancer, men det er en virkelig hårfin balance - specielt hvis vi ikke kommer i gruppespil.

  Vi har jo egentlig en tilpas stor trup offensivt. De spillere vi har, er bare ikke dygtige nok (pt). Købes der 1-3 offensive spillere, må vi forvente, at det er som faste startere og det vil betyde markant mindre spilletid til ex Schwartau og længere til spilletid for ex Marinus og BK. Vi har pt 5 angribere (Schwartau ikke medregnet), hvilket reelt jo er rigeligt til 2 pladser??

  Er det vores kommende stjerne i svøb, Kvistgaarden, der skal lade livet eller vores dygtigste pressspiller og assist konge Hedlund - som i øvrigt er en af de få tilbageværende i truppen med anciennitet. For SH, Rado og Rosted er vel nogle af kernen ift alder/erfaring(Maxsø pt skadet/solgt?) og de to sidstnævnte præsterer satme ringe for tiden. Ydermere har man to nyindkøb til en samlet indkøbspris på ca 15 mio. Giver man op på dem? Derudover naturligvis Salech.

  Jeg synes klart, man kan stille spørgsmålstegn ved offensiven, men det er altså ikke antallet af spillere, som jeg ser det. Jeg er enig i én dygtig kreatør, hvis økonomisk muligt. Noget a la Evander, Biel, Falk (lavere niveau nok..), men håber ikke, folk glemmer planen for et bæredygtigt Brøndby.
  6 enige · 3 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     29. juli 2022   

  • @Patron En spiller til 10'er position må være et must!

   Synes Schwartau gør det ok, men Pogon kampen viste også hans begrænsninger.

   Så vil være fint med en erfaren 10'er der samtidig kan lære fra sig til vores unge Master Class'er

   Tænker også en dygtig 10'er vil være bindeled mellem midtbane og angreb, og forløse vores angribere, en case som Krohn Dehli eller Mukhtar er ret meget det vi har brug for, som jeg ser det.

   Så er heller ikke så sikker på, vi behøver at hente ny angriber, hvis 10'eren er god..
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Solz
 • Solz   29. juli 2022   

 • Naturligvis forventer Niller stadig indkøb. Det havde været vanvittigt, hvis han havde ændret mening blot pga gårsdagens kamp.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Har Viking flere 22-årige?
   
  • @Bastiano Ja, de har faktisk en spændende spiller, der hedder Mai Traore! Han er center forward og har generelt nogle virkelig gode kvaliteter. Han har dsv kun scoret 2 mål i 26 kampe for Viking, men den klub Han var i før der hedder vaadslund if har han haft stor succes i. 31 mål i 63 kampe plus at han højt sandsynligt har bekendtskab med Joe Bell og sebulonsen. Ved godt det ikke er den der kvalitetsspiller som nf drømmer om, men han kan da være en god offensiv trupspiller der kan give kvistgaarden konkurrence. Ved godt det er den 2 og 3 bedste række han har haft succes I men som sagt er det en potentiel bredde spiller. Han afgjorde for resten også kampen mod Sparta Pague hvor han scorede det afgørende mål og slog sparta ud! https://youtu.be/awzbnO6MHdM

  Se 3 flere kommentarer

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER