Fodbold live resultater
Niller

Skrevet af nicolai83, 23. marts 2021

Er ikke fan af spillestilen. Jeg mangler noget af den vildskab jeg plejer at identificere mig med i Brøndby. Jeg mener ikke at det er en langtidsholdbar måde for os at spille på, specielt når resultaterne ikke er med os som de er nu. Der kommer pres på fra publikum når vi igen må komme på stadion og vi spiller som mod Randers fx. 

MEN det her æder jeg i mig igen. Min forestilling om en mand der ikke havde "bid" og var for pæn. 

Facebook

Ikke bare at han beder dem holde kæft, men måden han gør det på. Kæmpe Chef! Starter med at sige " Prøv lige og hør her!" og slutter med "Så hold din kæft!".

Der må jeg indrømme jeg blev lidt glad. Også fordi dn og gf bare er nogle dumsmarte, arrogante vatnisser der altid spiller ofrer.

Jeg håber NF får en spillertrup næste år der kan løfte spillet op til, hvor jeg også kan æde den kritik i mig igen 

 

 

 
Deltag i diskussionen
 • Jamen dog - den pæææne mand?! Way 2 go!

 • Kontrastilen passer perfekt til den nuværende trup og vil også tjene os godt, hvis og forhåbentlig holdet skal spille europæisk efter sommer. Frederiksen har vist sig som en fremragende træner. Håber Brøndby også kan beholde Jesper Sørensen, der også virker som en begavet mand
  1 enig

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    23. marts 2021   

 • Jeg er nu fint tilfreds med det spil der begynder at tegne sig. Det er selvfølgelig ikke færdigudviklet og vil kræve at vi igen får råd til endnu bedre spillere.
  Men jeg kan faktisk godt lide vores omstillingsspil. Det giver nogle fede overraskelser og noget dynamik i en kamp. Nannas analogi med hajen den ligger på lur, og venter på at kunne slå til, synes jeg er fed og meget rammende.

  Nej, NF spiller ikke som AZ. Men AZ spillede heller ikke som Skovbo.
  Ja, det var da sjovt, at se et helt hold bare tinde frem. Men jeg kan (personligt) bedre lide den ro vi har nu, hvor jeg ikke er nervøs for vores forsvar.

  Men helt enig, t den vildskab vi så fra Niels i klippen, var super fedt. Og han vinder rigtig meget i min bog, ved det.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     23. marts 2021   

  • @Jensen Er det ikke mere krokodiller der ligger på lur end det er Hajer :) men ja ellers er jeg meget enig.
   3 enige · 3 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Er jeg den eneste der er bekymret for om NF kan holde os i top 3 næste sæson. Vores resultanter mod agf og Midtjylland har ikke været tilstrækkelig, samt at fck nok kommer til at stramme op til sommer
  1 enig
   
  • @Dokter Hattenik
   Du har formentlig ret i at de to fc-hold nok ikke vil tabe lige så mange point næste sæson. Hvad angår AGF, så tror jeg at de har nået deres topniveau. De er ikke bedre nu end de var for et år siden, og de har i mine øjne ikke udviklet deres spil. Deres målmand er en af deres bedste spillere, og han er lejet, ligesom Sanneh. Dem mister de næste sæson. Det samme gør sig i øvrigt gældende hos PSE med Lerager, Bundu og Zanka.

   Vi derimod udvikler stadig spillestilen, og holdet er ungt. Der hvor vi kan få problemer er selvfølgelig hvis Jung smutter og Maxsø bliver solgt. Sælger vi andre vigtige spillere end dem, får vi nok en del penge, og så vil jeg tro at CV henter noget tilsvarende kvalitet. Det har i hvert fald været udmeldingen fra ham, at vi erstatter med noget der er mindst lige så godt.

   Vi har kontinuiteten på trænersiden og også i høj grad på spillersiden. Der tror jeg de andre får problemer.
   Midtjylland skal i øvrigt nok også sælge spillere som Evander, Onyeka, osv hvis de skal lave en ordentlig profit på dem.

   Det er rigtigt at vi tabte til FCM 2 gange, men første gang var tæt på en 100-års hændelse. Det var sindssygt så meget uheld og modgang vi havde i den kamp. I udekampen vinder vi klart på XG, og kun ved en fejl fra os kunne de skabe en stor chance.

   Jeg tror også på top 3 i næste sæson.
   2 enige

  Se 12 flere kommentarer


 • Han bruger vel denne stil pga. de spillere der er til rådighed.
  bliver flere af dem solgt til sommer, så skifter han nok stil igen.
  NF er god til at skifte stil alt efter hvilken spillere der er til rådighed!
  1 enig

 • Jeg er glad for, at Niels forlængede, men det spørger fortsat i mit hoved ift., hvem skal overtage, hvis ikke Niels viser sig at være den rette til at køre det videre - måske allerede efter næste sæson. Jeg har før bragt Per Nielsen på banen, men måske Albert Capellas kunne være en mulighed...
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     26. marts 2021   

  • @Anton Dværg Jeg håber godt nok ikke det bliver Albert Capellas. Mit indtryk af ham er, at han decideret inkompetent og en af de værste assistenttræner vi har haft i klubben nogensinde. Jeg ser ham hverken som en stor taktikker, som en dygtig motivator eller som en god leder. I min verden skal en cheftræner besidde minimum to af og gerne alle tre af ovenstående kompetencer og her har Albert i min verden ingen.

   Personligt håber jeg på Per Nielsen, som du selv nævner, eller måske Retov. Et andet bud kunne være Carit Falch fra Lyngby. Hvis det viser sig, at NF ikke er den rette.
   3 enige · 3 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER