Fodbold live resultater
Niller og fremtiden for BIF

Skrevet af KJOE, 15. december 2020

Jeg må ærligt indrømme, at da NF blev præsenteret som træner var jeg mildest talt ikke imponeret. Jeg synes ikke, at han havde den erfaring og pondus, der skulle til for at føre BIF til næste niveau. Erfaring fra U21 og Esbjerg/Lyngby talte ikke nok for mig.

Kors hvor var jeg naiv! Jeg troede at det hele handlede om at ansætte store navne som trænere og dyre spillere, der hurtigt kunne gøre BIF til Danmarks største klub igen.

Jeg synes NF har udviklet sig helt vildt i BIF. Han fremstår kompetent og selvsikker og har flyttet og udviklet truppen fremad. han har kort fortalt leveret mere end man kan forvente.

Han får tit skyld for ikke at have en fast spillestil og der mangler pres i spillet. I min optik handler det nogen gange også om en ung og lidt smal trups muligheder.

Her 1 1/2 år efter står min elskede klub i den måske bedste position siden Laudrup tiden (og måske også før det). Og hvorfor det:

Vi har en trup der er super talentfuld og som kan udvikles til at blive endnu bedre.

Vi har en Master Class som fremtidig fødekanal til 1. holdet og nu får de unge chancen. Det trækker nye unge spillere til BIF. Og de er billige.

Vi har tre trænere, der med hver deres kompetencer hele tiden gør truppen bedre.

Vi har uden tvivl Danmarks bedste fodbold direktør.

Så med mine briller synes jeg det er en No-brainer at forlænge med NF og de øvrige trænere (Tag ikke til Horsens Retov!). Dette projekt har så meget potentiale, at det vil være på månen at skifte træner og strategi nu..

Med mindre vi får tilført en masse millioner og ansætter en PL træner og køber en trup til 1 milliard sevfølgelig. Men det kommer jo ikke til at ske.

Personligt vil jeg hellere spille med i top tre med en klub i økonomisk balance end satse på guld og Europa og løbe tør for penge igen.

Hvad tænker I derude? Fasthold strategien og forlæng med NF eller?
Deltag i diskussionen
 • Zutcorp
 • Zutcorp
  Betalende bruger
    15. december 2020   

 • Tænker der kommer en forlængelse få dage efter sidste spillerunde, aller senest start januar.

  Tror simpelthen at NF har gjort det umuligt at fyre ham, ligegyldigt hvad CV I sit stille sind, måtte synes.
  4 enige

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    15. december 2020   

 • Jeg tænker “Stabilitet, stabilitet og atter stabilitet”! I min optik har nøglen været stabilitet bl.a. udslagsgivende i en Jan Bech, der ikke længere har kløe i fingerne og en fodbolddirektør, der kun har fortaget minimale trupjusteringer og ikke har spillet FM21. Endeligt er kulturen og hierakiet ved at sætte sig positivt - og det skal ikke FUCKes op!
  Mit ønske og tanker er en 2-årig forlængelse med trænerteamet, og en alvorlig indsats for at beholde Jung. Samtidig kan jeg leve med 1-2 udskiftninger i bredden i vinterens transfervindue og først 1, og kun 1, stort salg til sommer.
  Jeg er vild med Vigen, men han er godt nok ikke “stabil”. Jeg bemærker samtidig, at Phiri har kontraktudløb til sommer og at han ikke er i en position, hvor Brøndby bør være er udelukket. En forlængelse med Uhre bør ret beset også være på agendaen, hvis han ikke skal sælges til sommer.

  Personligt ønsker jeg mig et meget stille vindue og at vi går under radaren som titeludfordre.
  5 enige · 3 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    15. december 2020   

 • Du rammer spot on, hvad jeg selv tænker. Jeg havde måske også håber på en mere flamboyant træner end NF. Men det er meget imponerende, hvad han har fået ud af truppen.
  Han blev ansat til at stabilisere forsvaret. Det gjorde han. Så skulle der et mere offensivt udtryk på. Det har vi fået.
  Jeg hørte igår podcasten “Den Gamle Hytte”, hvor de snakkede om, at de savnede at se, at vi spillede en kamp, hvor vi selv styrede hvad der skete og ikke blev dikteret af fejldomme, en dårlig bane eller en modstander der overrasker os med enten ekstraordinært pres eller defensiv.
  Det tror jeg nu nok skal komme. Rom blev jo ikke bygget på én dag og vi er stadig igang med at finde vores fodfæste.
  For nuværende er jeg helt enig med din udtalelse: ‘’Personligt vil jeg hellere spille med i top tre med en klub i økonomisk balance end satse på guld og Europa og løbe tør for penge igen.’’ Selvfølgelig skal vi gå efter mesterskabet, men i min optik skal vi tage et skridt af gangen. Stabilitet og økonomisk balance er første skridt, derfra kan vi bygge langsomt på og gå efter mesterskaber om få år. Og nøgleordet her er: mesterskabER. I flertal... For hvis vi smider alt over styr nu, i jagten på et enkelt mesterskab, risikerer vi alt smadre økonomien igen. Så jeg vil hellere vente et pr eller to med et mesterskab, hvis det betyder, at vi kan bide os fast i toppen igen og være mesterskabskandidater år efter år.

  Jeg er også enig med Saesonkort i, at Stabilitet er nøglen lige i øjeblikket.

  Så for at svare på dit spørgsmål, så vil min strategi være, at forlænge med NF. Han er i min verden, det bedste kompromis mellem pris (løn) og kvalitet.
  5 enige · 3 god kommentar

 • Var jeg blevet spurgt inden AGF kampen i sidste uge, så havde jeg sagt JA TAK..
  Efter AGF kampen Hmmmmmmm måske NEJ
  Efter kampen med Sønderjyske...... Hmmmmmm Jaaaaa måske.
  NF har imponeret på mange måder, og ser man på afgange og budget, så har det været mere end godkendt.
  I søndags var det rigtig godt, for en uge siden mod AGF var det usammenhængende, kedeligt, og meget rodet.
  Med hjernen burde man forlænge, med hjertet savner jeg noget karisma og et fast udtryk i spillestilen.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     15. december 2020   

  • @Fuld fart frem - Jeg kan så meget følge din tankegang. Hjertet siger, at man vil have noget mere spræl. Men når vi kigger på tørre facts, er det en No-brainer.
   Men det er vel netop dette der gør det så svært et spørgsmål.
   1 enig

---

 • mp80
 • mp80   15. december 2020   

 • Ja, NF har fået samlet godt med point i denne sæson og klaret det ok i sidste sæson. Dog vil jeg sige, en ting er point noget andet er spil og chancer. Kigger man på beregninger har Brøndby i den grad overpræsteret og scoret langt højere end man burde .

  I sidste ende er det tabellen som taler, men spillet på banen har været meget forudsigeligt og man har siddet med fornemmelsen af man lige så godt kunne have tabt, som man kunne vinde.

  En af grundene til holdet præstere er kontinuitet, men synes ikke der er meget udvikling i spillet på banen. Det er mere eller mindre det samme kampbillede uanset om man møder FCK eller ACH. Man satser på kontra og spiller fra side til side i de bagerste rækker og så en bold tilbage til Schwäbe, som skal sparke langt.

  Kan man finde en bedre træner pt? Nok ikke mange der vil finde sig i topstyringen og intet budget.
  1 enig
   
  • Gizmo
  • Gizmo   15. december 2020   

  • @mp80 Jeg er meget enig, og jeg er bange for at vi ser os selv blinde på resultaterne her og nu, og ikke måden de er kommet på.

   Og at hente en ny træner er jo ikke det samme som at starte forfra. Så man i hvert fald en dårlig caster. Der har jeg stor tiltro til CV

   Topstyring?
   Hvis du tænker at vi har hentet spillere NF ikke ville have, så tager du fejl.
   1 enig

 • Jeg har længe været af den opfattelse, at vi skulle have overstået efteråret her, inden jeg ville bestemme mig for om jeg syntes NF skulle forlænges.

  Men jeg kan ikke rigtig se at der skulle ske noget i de sidste 2 kampe, som fundamentalt skulle ændre min holdning til, at jeg mener vi bør forlænge ham med 2 år yderligere.

  Alle parametre jeg finder væsentlige, peger i den retning, at NF selvfølgelig bør belønnes for sin flotte indsats med et tilbud om en forlængelse.

  Han har stabiliseret defensiven, og da vi blev FOR defensive, har han justeret så holdet nu igen skaber chancer, og vi er igen det mest scorende hold i ligaen. Nogle mener så vi har været heldige i mange kampe, at det har været stolpe ind. Jeg er uenig, som jeg også argumenterede for i min halvvejs-tråd, uanset at ToJ viser noget andet. Den tager f.eks. ikke højde for uretfærdige udvisninger. Vi har spillet 12 kampe. Så er held og uheld ved at være udjævnet.

  Selvfølgelig skal vi holde os til den strategi, som vi allerede ser resultater af: vi har 2-3 MC-spillere, som spiller hver gang, vi har sendt dyre spillere videre, og alligevel stiger pointsnittet.

  Folk der klager over manglende koncept, mener jeg for det første tager fejl (de er bare uenige i konceptet), og for det andet ser jeg efterhånden ikke behovet for at vi absolut skal spille hver eneste gang på en helt specifik måde. Det bliver for let at læse for modstanderen på langt sigt, uanset hvor godt man udfører sin plan. Vi så det med Zorniger hvordan historien gentog sig fra kamp til kamp i den 3.sæson, hvordan vi kunne neutraliseres af dårligere hold.

  Kæmpe respekt til Niller, Retov,
  Sørensen og vores gule hær. Bare bliv hos os, hvis I vil. Jeg støtter op.
  4 enige · 5 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner