Fodbold live resultater
Noah Nartey: Det her er det rigtige for mig

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 3. november 2022

17-årige Noah Nartey forlængede onsdag sin kontrakt med Brøndby IF, så den nu løber til sommeren 2025 i stedet for 2023. Det er en kontrakt, som gør Nartey fuldtidsprofessionel fra januar 2023.

For ham var det naturligt at forlænge med Brøndby, som han kom til fra FC Københavns akademi i sommeren 2021. Der har været både dansk og udenlandsk interesse for Nartey, som dog endte med at vælge Brøndby IF.

- Jeg har været pisseglad for at være her i klubben, og den måde der er blevet taget hånd om mig, siden jeg kom til klubben, har været en ren fornøjelse. Det har rigtig fedt at være her i klubben hver dag sammen de andre spillere og trænerne, så selvfølgelig vil jeg gerne forlænge. Det er en fed klub med pissefede fans, som jeg også har oplevet en enkelt gang. Kampen var ikke så god, men det var alligevel fedt, siger Nartey og tænker på U/17-pokalfinalen på Tingbjerg Ground.

- Der var interesse fra andre steder i Danmark og der var også et par stykker fra udlandet. Men jeg føler, at det her er det rigtige for mig. Det er blevet sat godt op, så jeg føler, at det er det bedste her.

Kontrakten bliver som bekendt fuldtid fra begyndelsen af 2023, hvor Nartey håber at nærme sig Superliga-holdet endnu mere.

- Fra 1. januar 2023 bliver kontrakten fuldtid og professionel. Hvis klubben så føler at jeg har gjort det godt nok og at jeg er klar til at blive rykket op i truppen, så bliver jeg nok rykket op til sommer. Måske før. Men i hvert fald kan jeg komme ind og træne mere med og spille reserveholdskampe.

- De har committet sig til at det skal være en professionel kontrakt her fra januar, og det er et kæmpe skulderklap til mig og min familie. De tror på mig.

Senest har 16-årige Schwartau brudt igennem på førsteholdet og Nartey fortæller at det betyder meget at man som ung spiller kan se, at der er en lige vej fra akademi til førstehold.

- Det er et godt eksempel med Schwartau, det er jo gået stærkt for ham. Han har grebet den chance, som er kommet til ham. Så det har også haft en stor betydning for det hele.

Det har ikke kørt som smurt for U/19-holdet i denne sæson, men midtbanespilleren føler alligevel at han er inde i en god udvikling.

- Jeg føler, at jeg er inde i en god udvikling lige nu. Selvom jeg ikke har spillet så meget på det seneste, føler jeg, at jeg har været inde i en god stime. Det er noget andet med holdet, men min udvikling har været god, og jeg skal bare fortsætte.

 
Deltag i diskussionen
  • Det var da bare en pissefed nyhed! Spændende hvor langt han driver det. Talentet er der ihvertfald :-)
    1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER