Fodbold live resultater




Nok om Fan Aftalen. Lad os snakke transfers og næste sæsons forventninger

Skrevet af BrianGideon, 13. juni 2023

Det er dejligt, at problematikken omkring fanaftalen er overstået og vi nu kan kigge fremad. Det håber jeg i hvert fald og jeg vil bruge det her debat indlæg til, at håbe på vi i fælleskab kan kalde det et lukket kapitel. Hvorvidt man er for eller imod alle de her ting, så må vi se fremad og komme videre. 

Transfers

Vi er sådan set alle enige om, at der skal ryddes godt og grundig op i truppen, så hvem skal videre. Den debat har kørt længe og de fleste er mere eller mindre enige om tingenes tilstand og hvem der er fremtid i og hvem der ikke er. Selvfølgelig vil der være en eller 2 vi ikke har set ordentligt, som man internt stadig har tro på, men konsensus er at vi må sige farvel til dem som ikke har slået til eller som ikke rigtig passer ind i den måde vi bestemmer os for, at spille. Hvis der skal nævnes navne på udgangssiden, så er der mok hurtigt 4-5 navne, måske flere som kan nævnes.

Transfers ind er også lidt en spændende ting på trods af alt balladen. Vi har fået nogle ganske gode spillere, men der mangler lidt nogle steder på banen og personligt mener jeg vores fokus skal være på en mere komplet venstreback/wingback og en decideret 6'er med gode afleveringsevner og overblik. Vi har savnet en Nørgaard i mange år og det lader til, at vi skal kigge mod den slags typer.

Jeg synes ikke vi bør købe flere spillere end det medmindre MH bliver solgt eller en anden fra den formodet start 11'er sælges. Vi skal derimod give plads til minimum 3 MC spillere i hver kamp på bænken.

Glæder mig egentlig meget til transferrygterne rigtig begynder selvom det plejer, at være lidt "kedeligt" i BIF regi og CV. Hvem tror i kommer og hvem vil i gerne have i Brøndby trøjen?

Forventninger 

Den lader jeg stå, for det er et svært spørgsmål. På den ene side er man fyldt med håb og tro, men pessimismen har sat sig efter den seneste tids resultater og fan ballade. Så mit håb og min forventning er mere ro for holdet og derfor også en bedre mulighed for at præstere uden unødig pres. Hvorvidt vi ender som mestrer eller ej synes jeg vi skal vurdere løbende, hvordan holdet klarer sig. Jeg er langt fra sikker på JS og hans team er det rigtige for os, men da det ikke er min beslutning vælger jeg at støtte op om tingene og vurdere det løbende. Vi har en ny start igen, så lad os se hvad der sker de første 3 måneder. Men lidt ro på, mere støtte og et par kvalitets spillere, så kan meget ændre sig.

 




Deltag i diskussionen




 • mp80
 • mp80   13. juni 2023   

 • Fans og medier er enige om der skal ryddes op, tvivler på JS og CV ser sådan på det, når man lytter til hvad der bliver meldt ud og når man høre det interview med JS. CV har snakket om 2-3 indkøb og mon ikke det er ca. det samme antal han forventer skifter?

  Tror desværre vi fans bliver meget skuffet over transfervinduet, det kommer til at ligne det man allerede har set ved det sidste vindue. Læg dertil, at JS tilsyneladende ikke hvor spillerne er bedst, men skal prøve dem af på forskellige pladser, selvom de er købt som store profiler med bestemte spidskompetencer.

  Det hele er utrolig amatøragtigt.

  Man kunne uden problemer sende 10 spillere videre, som ikke er gode nok, men det sker desværre ikke.
  4 enige

 • Tænker det der betyder mest for mig, er selve måden vi vil spille på. Tænker den skal være klart diffineret. Personligt er jeg ligeglad med om vi har bolden mest, men at vi i stedet spiller med en direkte spillestil, og når vi ikke har bolden, er vi meget mere stærke i presset.

  Men det jeg savner på transferfronten er:

  Personligt vil jeg gerne have en DM, som både er god i presset, og er gode venner med bolden.
  Der måtte også gerne komme noget ude på højre siden med en masse fart.

  Derudover ser jeg frem til at se nogle flere fra u19 få spilletid
  3 enige · 1 god kommentar

 • Jeg er generelt enig i oplægget.
  Synes spillerne absolut er gode nok til at spille top 3. Enig i at en ny venstreback/wingback i stedet for Blas måske vil løfte holdet. Venstrebenede backs med kvalitet hænger dog ikke på træerne til en billig penge.

  Mht. 6'eren synes jeg vi skal arbejde med dem vi har. Wass, Greve, Rado, Bell, Nartey og Marinus kan alle dække positionen, men selvfølgelig med varierende grad af kvalitet. Jeg har skrevet det mange gange efterhånden, men jeg synes at en defensiv sikring med en 3-backkæde plus Rado i de fleste kampe ikke vil være nødvendigt.

  At holdet ikke har de store mangler gør også, at vi skal forvente at vi er der lige fra starten i den nye sæson. Der er ingen undskyldninger, og vi har heller ikke Europa at tænke på. Hvis vi ikke er i top 3 efter 10 kampe, vil det være en kæmpe skuffelse og uacceptabelt efter min mening.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman jeg har tit tænkt på, om Greve måske kunne omskoles til 6'er og spille den position. I hvert fald i de kampe, hvor jeg/vi forventer at være spilstyrende/dominerende på bolden. Før sin skade viste Greve super gode takter på 8'eren. Der var ærgerrighed, vilje og fight i de ting han foretog sig. Og forestil jer hvor boldsikre og teknisk dygtige vores 3 centrale vil være, hvis de består af Greve/Evjen/Wass/Vallys. 4 spillere der tør vende frem i banen, som kan slå de fremadrettede afleveringer og som kan bibeholde bolden og overblikket, selv under pres.

   Normalt er jeg ikke fortaler for, at vi skal bruge spillerne for meget ude af deres foretrukne position. Men Greve er i forvejen omskolet til 8'er. Og derfra til 6'er er altså ikke det største skridt for visse spillere, Nørgaard bedst eksemplificeret.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Magter ikke at håbe eller forvente noget. Ikke at vi ikke bør, men jeg har være så slemt skuffet i så lang tid at klubben må vise noget før jeg overhovedet kan komme op og blive lidt opstemt.
  1 enig
   
  • Kenneth
  • Kenneth
   Betalende bruger
     15. juni 2023   

  • @thorrium
   Så du er skuffet over man har hentet Wass, Ohi, Vallys, Evjen og Lauritsen i de sidste vinduer ?
   1 enig · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • retrograde
 • retrograde
  Betalende bruger
    15. juni 2023   

 • I mangel på noget konkret at forholde sig til, vil jeg da gerne lige skyde med et par løse bud på transfers :)

  Hvis Hermansen sælges, så kunne et bud være Leopold Wahlstedt. Han er svensker og spiller for Odd i Norge. 23 år med kun 6 måneder tilbage af kontrakten. Fik debut på det svenske landshold i en venskabskamp tidligere i år. Det ligner da en CV signing!

  En angriber kan måske findes nede i vores nye venskabsklub Augsburg, de har i sidste sæson sendt Ricardo Pepi på leje i Groningen i Holland, men Gronningen rykker ned og Pepi har kontrakt 3 år endnu. Han har banket 12 mål og 3 assist af for rækkens dårligste hold på 29 kampe og står til massive 9 mio. euro i transfermarkt - det må siges at være højere hylde!

  Mere lige til bud på angirber er vel Benie Traore, 20 år fra Elfenbenskysten, spiller for Häcken og smadret 12 mål og 1 assist ind på 13 kampe indtil videre i denne sæson i Allsvenskan, hvilket gør ham til klar topscorer. Dog er kontrakten til udgangen af 2026, så de tager sig uden tvivl betalt og har nok en større adresse i tankerne.

  Også i Groningen har Mads Bech Sørensen været på lejeophold, han er efterhånden 24 år og kan spille centralt og til venstre i forsvaret. Han skal hjem til Brentford nu, hvor han har 1 år tilbage af sin kontrakt. Det er nok tvivlsomt om han indgår i Thomas Franks planer for den næste sæson, så måske der kan fiskes...
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @retrograde Fed kommentar. Super spændende forslag :-)
   
  • Kenneth
  • Kenneth
   Betalende bruger
     15. juni 2023   

  • @retrograde
   Målmand:
   jeg er spændt på hvor meget spillet med fødderne betyder for den målmand man kigger på som erstatning for Mads. Hvis det betyder meget udelukker det en hel del spillere.

   Peter Vindahl Jensen har været nævnt, men hvad men Jacob Rinne ? Synes dog kun det ville være relevant hvis han kan komme på en fritransfer. Jeg kan ikke helt finde ud af hvad hans kontrakt er i Saudi-Arabien. Hvis han kun skrev under på en 1 årig aftale og ham og hans familie er færdig med eventyret, så synes jeg han ville være oplagt i et par år.

   Betyder spillet med fødderne ikke så meget, så er der Leopold Wahlstedt som du nævner, ellers tænker jeg tyske Nico Mantl (Salzburg), som lige har været udlejet til AaB, måske kunne være et emne. Ellers er der hollandske Jay Gorter (Ajax) som lige har været udlejet til Aberdeen i Skotland, og som ikke virker overbevist om han har en fremtid hos Ajex.

   Et sidste bud fra min side er polske Radosław Majecki. Han blev købt dyrt af AS Monaco for 3 år siden og har været udlejet til Cercle Brugge i sidste sæson. Hvis Monaco henter ny målmand ind kan det være at Majecki skal videre

  Se 1 flere kommentarer

 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    15. juni 2023   

 • I forhold til spiller emner til Brøndby er jeg især blevet tændt på at hente Kristoffer Lund Hansen fra de svenskemester BK Häcken. Er lige blevet 21 år, og har brugt de sidste 2 år i den Allsvenskan med stort set fuld spilletid.

  Jeg ved det ikke er fra den højre hylde der bliver snakket meget om. Men det virker som en spiller der har den fysiske pakke til at kunne gå ind og tage VB pladsen i Brøndby. 184 høj med masser af speed i benene

  Det bliver måske svært at lokke ham væk fra Häcken lige nu da de selvfølgelig står overfor europæiske kampe

 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    20. juni 2023   

 • Jeg kan se at Augsburg har lejet en spiller fra Sporting's B hold der spiller i den 3 bedste række i Portugal. Han hedder Renato Veiga, og er 19 år (1,90 høj). Han blev hentet i januar ind på en 1 årig lejeaftale med købsoption, og han har allerede fået spilletid i 13 Bundesliga kampe i foråret. Selvom han stod som defensiv midtbanespiller, så har han primært spille venstre back eller som midtstopper i den venstre side.

  Jeg håber lidt at Brøndby, med deres nye netværk, også har mod til at kigge efter sådanne spiller (moneyball transfer som Pedersbæk kalder det) Unge spiller med u forløst potentielle. Og jeg tænker bare man henter måske 1 pr sæson, så der fortsat bliver plads til vores unge masterclass spiller.

  Men hvis Veiga får endnu mere spilletid som LB, så står Augsburg med 6 venstre back i deres første holdstrup pr 1.7.2023
  Brasilienske Iago (26 år) kontrakt til 300624
  Danske Mads Pedersen (26 år) kontrakt til 300624
  Kroatiske David Colina (22 år) kontrakt til 300627
  Tyske Aaron Zehnter (19 år) kontrakt til 300624
  Portugisiske Renato Vaiga (19 år) lejet til 311223 med købsoption
  Tyske Lasse Günther (20 år) kontrakt til 300625, tilbage fra udlejning,

  Så selvom mange er imod man handler internt i flerklubs ejerskab (selvom GFH kun ejer 4,3% af Augsburg) så kunne det måske være der kom en VB i overskud hos Augsburg man kunne bruge hos Brøndby
  1 god kommentar
   
  • @Kenneth

   Så kommer vi nok til at betaler åger pris, så nej tak.

   Vi betaler næsten 1 million lejefeed for Winther og fuld Bundesliga løn dækket ind.

   Det er total vanvittigt, at vi end ikke fik dækket halvdelen af Winthers løn.

   Men udover lejefeed, nul købsoption også betale fuld Bundesliga løn nok Superligaens højeste eller tæt på.

   Det håber jeg ikke sker igen, tjekker du alle GFH Klubber som spurgt om Kasper kunne lave analyse på.

   Så tjek hvor de ligger henne virker ikke som de gør en masse og vi skal låne penge betale renter tilbage.

   Godt forstå man har kæmpet en kamp fra fan afd for alt er ikke så rosenrødt som folk tror ved ejerskabet

  Se 4 flere kommentarer

 • Vi skal hente Frese i FCN. Stærk venstre back.

  Og så få ryddet op i de semi gode spillere der ikke kan komme på holdet.

  Der kan nemt sælges 5-7 mand og hentes 3 skarpe.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     20. juni 2023   

  • @Billboard - Mener du, at Frede er SÅ meget bedre end Bals, at det giver menig at betale ågerpris til FCN for ham, frem for at forsøge at finde en lidt mere ukendt spiller fra en lige vi ikke konkurrerer med?
   For jeg ser ham ikke forstærke os så meget, som jeg synes dennes sommers transfers skal gøre.
   2 enige

---





Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner