Norsk medie: Rosenborg er stadig interesserede i Børkeeiet

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 7 dage siden

22-årige Tobias Børkeeiet har stadig sit gennembrud i Brøndby IF til gode, men måske kommer det slet ikke i denne omgang. Nordmanden ser ud til at være kommet i overskud på Vestegnen og en transfer kan blive en realitet i januars transfervindue.

Norske Adressaavisen har tidligere skrevet om Rosenborg-interesse i Børkeeiet og nu har avisen udgivet endnu en artikel om emnet. Her skriver de, at Rosenborg stadig er interesserede i Brøndby-spilleren. Avisen skriver dog videre, at skulle det ikke lykkes at hente Børkeeiet, har Rosenborg også andre emner.

Tobias Børkeeiet står noteret for 46 kampe for Brøndby IF og har kontrakt til sommeren 2024.

Meldingerne fra den norske avis stemmer over ens med hvad Farzam Abolhosseini sagde i VinduesHviskeren torsdag:

 
Deltag i diskussionen
 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    7 dage siden   

 • Mon ikke vi kan få 5 millioner for ham og så har vi kun tabt 3 millioner kr på det man troede var den nye Nørgaard.
  1 enig · 3 god kommentar

 • I ringer bare! Så kører jeg ham derop i Kia'en :-)
  2 god kommentar

 • Kan se at RBK allerede starter op på træning den 20. januar selvom Eliteserien først starter til april. Havde troet vi skulle et godt stykke ind i februar før de norske klubber ville komme på banen.

 • Jeg tvivler på det den handel. Efter min mening er han ikke engang dygtig nok til at spille fast for Rosenborg. Men måske kulden og de hjemlige forhold vil gøre at han finder et højere niveau end det middelmådige 1 divisions niveau han har præsteret for os. Jeg krydser fingre for at han finder en klub som passer til ham, hvor han bliver stjernen.

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021