Ny invester

Skrevet af Fan_passion , 5 dage siden

Hvor ser i, vi bedst muligt kan forbedre i Brøndby, med de millioner som ny invester/ investore kommer med? 
 

1) udvidelse af stadion 

2) Masterclass udviklingen 

3) bedre træner 

4) Spiller på en bedre hylle 

??? Kom med jeres bud 
Deltag i diskussionen
 • Spillere fra en højere hylde, der ikke skal bruge 1-2 år, før de begynder at præstere, er et must, hvis vi skal rykke os sportsligt.

  Selvom der er mange, der drømmer om få lukket enderne på stadion, giver det ikke nogen økonomisk mening at udvide stadion, taget et snit på under 20.000. Der er vist også noget i lokalplanen der umuliggører dette.

  Kan ikke se, hvorfor NF skal erstattes med en dyre træner - hvem siger han er bedre.

  Et højere budget i Masterclass kan sikkert være fint, så kan vi begynde at købe talenter i Skandinavien.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • Barca
  • Barca   4 dage siden   

  • @Uche91 Enig med Uche91 at vi skal have spillere der kan træde direkte ind i en start 11´r og forstærke holdet med det samme. Højere budget i Masterclass er også vigtigts (FCK løber jo pt. nærmest med alle de bedste unge i skandinavien), og så skal vi have viden ind, der gør BIF stærkere indenfor salg af merchandise, sponsorater etc.

 • Hvad er det for nogle millioner de kommer med?
  At de køber en portion af aktierne giver ingen penge i kassen. Kun hvis de kan trække nogle sponsorer med ind i foretagendet eller etablere anden form for indtjening.
  Hvad skete der iøvrigt med de fan-sponsorater der blev snakket om her på siden for et år - måske mere - siden?
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @RedRegnskovene Men en ny aktieemission vil forberede likviditeten..!

 • Gizmo
 • Gizmo   5 dage siden   

 • Udvikling af stadion må du næsten mene, for det ville give god mening. Der bliver gjort meget godt i disse år, og der kan sagtens gøres mere.

  Bedre assistenter, investering i masterclass og investeringer i kvalitets spillere der ikke kommer fra bundklubber, som rygrad.

  Niels Frederiksen har bevist sig. Han skal bare droppe kontra bolden.
  Men det kommer nok af sig selv hvis man handler rigtigt på de andre punkter.

 • mp80
 • mp80   5 dage siden   

 • Skal man rykke spillerne er det vigtigt med gode trænere, kunne godt tænke mig man styrkede special og individuel træning. Spillere til SL mandskabet fra en højere hylde, samt nogle bedre spillere ude fra til MC. Gå efter de bedste i DK.


 • Scoutingafdelingen skal igang og gerne med professionelle folk. Dem der har været ansat til jobbet har været pinligt dårlige
  Derudover håber jeg Niels går væk fra den primitive 5-3-2, selvom vi vandt mesterskabet, for i Europa var det pinligt. Mener vi havde ca 5 skud på mål i 6 kampe.
  Gerne offensiv seværdigt fodbold. Hvis vi alligevel ikke vil købe noget godt ind og istedet satse på MC spillere, så lad os se underholdende fodbold.

 • En investor giver kun penge i kassen hvis der laves en emission. Det tror jeg ikke der er planer om.
   
  • Kenneth
  • Kenneth
   Betalende bruger
     5 dage siden   

  • @Porstmand Per
   hvorfor tror du ikke det ?
   Der blev jo netop på generalforsamlingen i 2020 vedtaget de kan lave en emission med 114 millioner aktier, som de kan sælge til hvem de vil, til markeds-vilkår

  Se 2 flere kommentarer

 • Først en ny investor kan udover at købe en portion af JBA aktiepost jo også komme ind via en ny emmision eller en kombination

  Mine prioriteter:

  1) Der skal investeres massivt i MC, Vi kan se at talent udvikling giver gode transfers som med Ebbe Sand, Agger,Frende,Jobbe osv. Flere interne trænere, special trænere, se på NFL som vel er det mest kompetente elitemiljø, flere rådgivere, foredagsholderer.ernæringseksperter osv. Bygge/ stille ungdomsboliger til rådighed, skabe et 360 graders elitemiljø, Uddannelse, bolig, fritid,familierådgivning,coaching osv.

  Investeringen i MC vil generere transfers og forbedre likviditeten som åbner op for investeringer i stadion og spillere ude fra direkte til start 11´eren.

  2) spillere fra bedre hylder

  Pt. ikke behov for kapacitets udvidelse af stadion og BIF kan som altid tiltrække nye trænere hvis CV synes, pt. gør NF det godt.

  Forza Brøndby
  1 god kommentar


 • Som investor, investerer du penge i klubben oftest store beløb. Hvis du blot købte aktier uden efterfølgende at investerer økonomisk i klubben, så ville det være en rigtig rigtig dårlig forretning brøndby if pt. Investoren vil sammen med Jan Bech se på hvor mange penge skulle der investeres for at kunne udfordre fcm og fck henover de næste 10år, for at tjene dem tilbage på champions league, Europa league. Der skal rigtig rigtig mange penge til måske 500 millioner dkr eller 1 milliarder dkr I løbet af 10 år......hvordan kan den investering hentes, jo spiller salg kan fcn hive 150 millioner dkr på 1.spiller, ja så kan Brøndby også. Kan fck spille europæisk gruppespil hvert år (100-200 millioner dkr om året) ja så kan brøndby if også. Lad nu hver at have så lave forventninger om vores klub.....hvorfor tror i David Blitzer er interesseret? Fordi Brøndby IF I 2021 havde den bedste indtjening i forhold til forudsætninger........det blir godt med en Investor.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Ruddi
 • Ruddi   3 dage siden   

 • hvorfor en ny træner nf er nok en af de dygtigeste trænere vi har haft nogen sinde
  det handler udelukkene,om at få tilført kuntunerlig kapital,så vi kommer op på fc klubberne,hele opsætningen på nuværende tidspunkt er tæt på perfekt,3 til 4 stk profiler der kan løfte det nuværende hold,

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER