Fodbold live resultater
Ny træner, muligvis på tegnebrættet i Brøndby

Skrevet af Fan_passion , 8. december 2022

Det florer rygter om at Brøndby snart har fundet deres nye træner, men spørgsmålet er om hvornår han bliver præsenteret i Brøndby. 
Men bookmakernes favoritter til jobbet i Brøndby er disse navne, er i enig eller ser i andre end dem der er nævnt forneden ? 

1. David Wagner
2. Kasper Hjulmand
3. Kjetil Knutsen
4. Kent Nielsen
5. Mike Tullberg
6. Ole Gunnar Solskjær
7. Morten Wieghorst
8. Glen Riddersholm
9. Daniel Agger
10. Jess Thorup
11. Jacob Friis
12. David Nielsen
13. Michael Laudrup
14. Per Nielsen
Deltag i diskussionen
 • Jeg synes det er nogle meget meget forudsigelige navne, samtidig med at flere af dem aldrig vil være på CVs liste. Jeg tænker Thorup, Riddersholm, David Nielsen, Michael Laudrup og Morten Wieghorst.
  Jeg håber personligt på en træner a la David Wagner - høj energi og gegenpress.
  1 enig
   
  • Sunderland
  • Sunderland
   Top debattør
     9. december 2022   

  • @Mortensputnik David Wagner er vel indbegrebet af en fiasko som træner. Ret mig gerne hvis jeg tager fejl, men rykkede han ik ned med Huddersfield og efterfølgende rykkede han ned med Schalke 04, mener de slog rekord med 16 kampe uden sejr. I Young Boys blev han så også fyret grundet dårlige resultater som cheftræner. Så er Stort NEJ TAK til David Wagner, med mindre vi/han ønsker endnu en nedrykning til hans Meritter. Ole Gunnar Solskjær er noget mere holdbart, træner for Tophold hvilket jeg mener Brøndby IF skal stile efter.......

  Se 3 flere kommentarer

 • På den liste, forekommer Kjetil Knudsen så absolut, som det mest interessante bud i min optik. Men der er formentlig større adresser i spil end vores - og fuldt forståeligt med de resultater, han har skabt.

  Uden at kende ham indgående, så synes jeg godt nok sporene skræmmer i forhold til David Wagners resultater de seneste sæsoner. Så umiddelbart pænt nej tak.

  Hjulmand er slet ikke aktuel, Tullberg har mig bekendt en højt profileret stilling i Dortmunds ungdomsafdeling, han næppe bytter ud til fordel for os.

  Så er der Kent. Hans resultater for SIF taler for sig selv, men han har omvendt heller ikke den bedste historik med Brøndby. Spørgsmålet er om det giver mening at gå tilbage til en fuser? Der er selvfølgelig gået en del år pg holdet er markant anderledes, så helt udelukke at det kunne blive en succes, kan man selvfølgelig ikke.

  Endelig kunne Solskjær være rigtig spændende. Ingen tvivl om hans erfaring, men kan han slå i bordet og sætte sig i respekt over for vores spillertrup? Det kunne jeg godt have mine tvivl om.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • LJS
  • LJS   10. december 2022   

  • @Frederik Bock-Madsen Hmmm, forstår godt din skepsis omkring David Wagner. På den anden side, så var det jo lidt det samme med Alexander Zorniger. Så gerne at vi opbyggede et fast koncept, der på sigt, også gjorde at vi kan præstere internationalt. Spørgsmålet er så hvem der vil være den bedste træner til det.
   
  • Sunderland
  • Sunderland
   Top debattør
     12. december 2022   

  • @Frederik Bock-Madsen Solskjær kunne slå i bordet og sætte sig I respekt overfor Manchester Uniteds spiller trup, så JO det kan han. Lad dig ikke nare af hans baby face, han kan virkelig sætte folk på plads og få respekt.....Ellers lyt til spillere der har spillet under ham...
   1 enig
   
  • @Frederik Bock-Madsen
   Kender du det med man skal til at skrive en kommentar og så får læst et indlæg hvor man bare ik ku være mere enig og man så slipper for at formulere det selv? Det kan noget, tak for det.

 • Alexander Blessin er lige blevet fyret er lige blevet fyret i Genoa, han er nok også en kandidat. Har været i Red Bulls ungdomsafdeling og havde pæn succes i Oostende, han kunne også være spændende.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • @Bæredygtig Brøndby
   Et meget spændende bud. Plus vi har en forbindelse til ham allerede med Frendrup.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner