Fodbold live resultater
Nyt tiltag med fan støtte?

Skrevet af NRG, 8. juni 2020

Kære ligesindede,

Så fik jeg endelig taget mig sammen, og fik oprettet en bruger her på sitet. Jeg har nydt at følge debatterne de sidste år, og glæder mig til at deltage.

Min egen Brøndby historie startede i slut 80’erne, og den første kamp blev pokaltriumfen over Næstved i 1994. Da kørekortet kom i hus få år efter, begyndte turene på stadion at tiltage. De første aktier blev købt i 2007, og er da stadig mere værd end dem jeg har i Roskilde Bank

Sæsonkortet har været på budgettet siden jeg flyttede til Amager kort tid efter, og for 3 år siden gik drømmen i opfyldelse; der blev købt hus i gåafstand til stadion Men det sidste kapitel er ikke skrevet…..

Tanker og ideer om hvordan Klubben kan støttes yderligere har rumsteret i flere år, og i en af artiklerne om salget af ”Aldrig Alene” trøjen (det var en af de sidste) læste jeg at flere gik med samme tanker. Der er allerede rigtig, rigtig mange flotte initiativer i gang fra både nær og fjern, men med den dybde og bredde vores skønne fællesskab har, er der som minimum plads til at drøfte hvad der mere kan gøres.

Jeg forestiller mig et uformelt møde hvor forskellige ideer og input kan drøftes, og der måske endda kan opnås enighed om formål og rammer for det videre arbejde. Jeg er med på at man ikke har lyst til at opgive kontakt oplysninger i et åbent forum, og velvidende at GDPR sætter sine begrænsninger, håber jeg at 3point.dk måske kan hjælpe. Kan man forestille sig, at en positiv tilkendegivelse i denne tråd gør det muligt for ADMIN at videreformidle mailadresser? Gode forslag modtages med kyshånd!

Jeg håber at høre fra jer der tidligere har ytret interesse – med blågule hilsner,

NRG 
Deltag i diskussionen
 • nannasoph
 • nannasoph
  Administrator
    11. juni 2020   

 • Hej NRG. Fint indlæg og fine tanker! Jeg bumper den lige, så flere ser den. Vi hjælper naturligvis gerne i det omfang vi kan og jeg deltager også gerne i sådan et møde / snak. Mvh Nanna
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • NRG
  • NRG   11. juni 2020   

  • @nannasoph - Tak for hjælpen! Jeg tænker at alle debatter oprettede af brugere fremover måske vil have samme udfordring med at blive set - men det er I ganske givet opmærksomme på. Jeg følger op på det gode forslag herunder, og opretter fluks en mail til formålet. Jeg er sikker på at din deltagelse vil være værdifuld, med din store kontaktflade internt såvel eksternt i/ omkring klubben - og forhåbentlig kan I være første medie til at beskrive hvad, hvorfor og hvordan vi vil prøve at støtte klubben yderligere.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    11. juni 2020   

 • Rigtig godt initiativ. Man kunne evt oprette en mail-konto hos eks. Google og oplyse denne mailadresse hér. Så kan man selv skrive til den pågældende mail og oplyse de informationer der skulle være brug for. En anden mulighed er en lukket Facebook gruppe, men det udelukker folk som ikke bruger Facebook. Alt andet lige, er det de fleste som har en mail, hvorfra de kan skrive.
  1 enig

 • Fint initiativ. Der er helt sikkert mange ligesindede som er klar til at smide (endnu flere) penge i klubben. Der var en tråd på Twitter i forlængelse af Aldrig Alene hvor nogle forsøgte at organisere nogle af masserne. Jeg ved ikke hvad der er blevet af det. Men måske de kan hjælpe på vej?
  1 enig

 • NRG
 • NRG   11. juni 2020   

 • Godaften - og fedt at der nu kom opmærksomhed om indlægget - endnu engang tak, Nanna ! Helt kort, så håber jeg at kunne få stablet et møde på benene snarest(inden sommerferien), så vi kan drøfte og dele ide'er IRL. Henset tid og omfanget af gruppen der starter disse drøftelser, håber jeg at de fans der deltog aktivt i tråden her på sitet under Aldrig alene salget, melder sig under fanerne. Jeg er ikke selv på Twitter(måske et spin-off af dette?), men det ville være super om en kunne smide et link til denne debat derinde? Skriv på: Nytinitiativ@gmail.com - jeg vil holde jer opdateret om status her, og yderligere info vil tilgå pr. mail til de interesserede. Jeg glæder mig til at høre fra jer! Fortsat god aften , Mvh, NRG
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     30. juli 2020   

  • @NRG - Nu hvor Aldrig Alene træjerne er landet, kunne det være fedt at høre, om der er sket mere, i forhold til dette initiativ? Personligt havde jeg glemt det igen, så måske kan denne kommentar bumpe det op, så flere ser det (igen).

---

 • Hej NRG Jeg har et forslag til en ide. Ideen er at lave en frivillig forening/fond hvor man betalte et årligt gebyr/abonnement på f.eks 5000 kr. Foreningen/fonden kunne så give BIF pengene årligt. Der skal selvfølgeligt afstemmes om hvad penge skal gå til. Det kunne være, et stort talent til masterclass, en eller flere kontraktforlængelse, en klasseangriber m.v. Ideerne kan være mange og afhængigt af hvor mange penge der er i foreningen. Men forstil jer at være den spiller, der er købt af foreningen(fans) eller har fået sin kontrakt forlænget pga foreningen osv. Det må give et enormt boost til den eller de spillere. Hvis beløbet sættes til feks 5000 kr årligt og foreningen har 3000 medlemmer vil de give 15 mill årligt til BIF til et specifikt formål. Foreningen kunne have en foreningsdag, hvor man fik lov til at møde spillerene, lederne, trænerne m.v. Det er som sagt blot en ide. Jeg ville i hver fald hellere end gerne deltage i sådanne en fond/forening. Det skal selvfølgelig undersøges, hvilken konstruktion en sådan forening/fond skal have således der betales så meget som muligt til BIF, her tænker jeg på Skat mv.
   
  • Tanken
  • Tanken   30. juli 2020   

  • @Sorteslyngel Tror man skal ind som sponsorat på en eller anden måde der, men bestemt ikke umuligt. Jeg vil dog være stærk modstander af man brugte pengene direkte på en spiller. Der vil automatisk komme et meget større fanpres, og hvor jeg normalt mener det er noget en spiller bør kunne leve med, mener jeg ikke at det er sundt en spiller skal stå direkte til ansvar for fansne har spildt deres penge. Desuden bør det jo altid være klubben og dermed en håndfuld af de ansatte i klubben som bestemmer hvem hentes og forlænges, og der med ikke fansene. Der hvor jeg tilgengæld kan se fordelen i det er hvis det bruges til normal upkeep, som der alligevel skal betales til. Eller øl og pølser købes ind så så sælges til kampene. Derved løsner det pengene i klubben til forlængelser/transfer, uden det direkte er fansene som betaler for det
   
  • @Tanken Der er jeg helt uenig. Jeg gider ikke fandme ikke betale 5000 kr til en pølsevogn. Og jeg taler jo ikke fonden skal diktere klubben, klubben kan benytte pengene til en angriber(hvis det er det der er blevet valgt ved fondens bestyrelsesmøde) til et andet tidspunkt hvor der er behov for det iflg klubbens strategi. De behøves ikke at benytte pengene. Så står der bare penge til behovet opstår. Men hele ideen går sådan set ud på at fonden og fans’ne der spytter penge i har magt til hvad de skal bruges på. Ellers kan hvert medlem jo blot købe aktier for 5k hvert år....
   
  • Tanken
  • Tanken   31. juli 2020   

  • @Sorteslyngel så må jeg indrømme jeg er MEGET imod ideen. Nu var pølsevogn bare et eksempel, man kunne også se på forbedringer til MC f eks, som måske er mere interessant. Men pengene må aldrig nogensinde kunne ses være gået direkte til en eller flere spillere, fordi det kan kun skabe unødvendige problemer. Forslaget med pølsevognen var derfor meget mere for at maskere hvor pengene blev brugt, hvis man ønskede de skulle bruges på en spiller.
   1 god kommentar
   
  • @Tanken ja måske lægger det unødigt pres på og det er egentligt heller ikke det vigtige og budskabet i ideen. Mere vigtigt at støtte klubben til transfers, MC mv. via en årlig fanfond.

 • Kaj
 • Kaj   31. juli 2020   

 • Hej. Ser først denne tråd nu. Jeg har tænkt den tanke, at fansene donerer x gange 200 kr. til transfer 2 gange om året. Med en tæller på brondby.com og 3point.dk lige som ved Aldrig alene-trøjen. Jeg aner ikke, om der er nogle problemer i forhold til Skat med dette, men ellers er det simpelthen bare tanken at samle penge sammen til at styrke transferbudgettet. Klubben skal have fri rådighed over beløbet, og skulle klubben af en eller anden årsag ikke benytte alle pengene i transfervinduet, kan beløbet gå videre til næste transfervindue eller evt i fanpulje til forbedringer på stadion eller andet.
  2 enige
   
  • @Kaj Ja, det var egentlig min ide til at starte med. Godt input Kaj!

 • Jack
 • Jack
  Betalende bruger
    4. august 2020   

 • Hej NRG. Det er med glæde at jeg læste dit indlæg, idet som gammel BIF fan har jeg gennem årene haft samme tanker mht at de samlede fan kræfter (økonomiske) kan være et afgørende supplement til at flytte BIF op på et højere sportsligt niveau igen. Udover nævnte forskellige variationer af muligheder, så har jeg i forbindelse med aktieemissioner undret mig over, at der ikke har været samlede tiltag, så fans har kunnet bidrage. For mig ville det være en naturlig del, at en sådan forening/fond også er storaktionær i BIF. ALDRIG ALENE initiativet viste, at der er et kæmpe potentiale som var/er meget større end jeg havde forestillet mig, og det dækker åbentbart geografisk bredt i DK (77% af salg er sket uden for Vestegnen). Jeg kan tænke mig, at der er et kæmpe arbejde , der skal gøres ved etablering. Jeg vil bidrage lige meget hvilken model der vælges, bare vi sammen kan løfte vores klub, så sæt i gang: Yellow Blue Financial Army.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    18. september 2020   

 • Nu er snakken om fan støtte til klubben blusset op igen. Så jeg bumper lige denne tråd, da jeg synes et faktisk møde vil give bedst mening. Der vil aldrig kunne tages en endelig beslutning i et kommentarspor.

  Mit tidligere forslag var, at en eventuel tovholder kunne oprette en mail, fortil man sendte sin tilkendegivelse og hvorfra der så blev meldt mere info ud. Som jeg ser det, bør det ikke overtræde nogle GDPR regler.
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • NRG
 • NRG   1. october 2020   

 • Hej Alle,
  Først og fremmest - tusinde tak for alle jeres indspark, det er fedt at se der er kommet liv i tråden. Dernæst må jeg selvfølgelig undskylde at jeg ikke har været opmærksom på at tråden fik liv igen. Det bunder simpelthen i, at eftersom jeg fik 0 henvendelser på den mail jeg henviser til i mit opslag pr. 11 juni, kunne jeg ikke andet end tolke det som om at folk var optaget andetsteds - og ingen sure miner over det! :)

  Status er at vi i en lille flok har diskuteret forskellige muligheder, og vi håber at kunne dele noget indenfor de næste uger. Et fysisk møde til den tid kunne sagtens være aktuelt, med forbehold for corona restriktioner mm., men jeg lover at råbe højt :)

  Med blågule hilsner,

  NRG
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     2. october 2020   

  • @NRG - Fedt at høre, at du fortsætter arbejdet.
   Jeg har simpelthen overset, at du havde skrevet en mail adresse ind. Det er lidt mærkeligt, for jeg havde selv foreslået at lave en mail og jeg har sågar svaret på din kommentar hvori mailadressen står.

   Men du må endelige sige til, når/hvis der bliver mulighed for en møde om muligheder for at vi kan hjælpe klubben.

 • Har selv sendt flere mail til Brøndby IF angående muligheder for støtte, men der sker intet. Er sikker på, at skal der komme noget, skal det være os selv der sætter det i gang.
  Så glæder mig til at høre hvad i finder på, min støtte har i.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner