Fodbold live resultater
Øl-indsamling til Aarhus Fremad-fans lukker tirsdag aften: 28.000 samlet ind

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 18. october 2022

Når der onsdag fløjtes op til pokalkamp på Risvangen mellem Aarhus Fremad og Brøndby IF, bliver det uden Brøndby-fans på lægterne. Men det afholder ikke de blå/gule fans fra at bidrage til festen.

Oles Venner og 3point.dk er gået sammen om at facilitere et fan-til-fan-tiltag, hvor vi i en uge har samlet ind til fadøl og sodavand til Aarhus Fremads fans til onsdagens kamp. For at sende et godt signal om at fodboldfans egentlig bare er mennesker, der elsker fodbold - og holder med forskellige hold. Vi håber, Aarhus Fremad-fansene får en fest.

Indsamlingen lukker tirsdag klokken 18.00 og der er i skrivende stund samlet hele 28.000 kroner ind til drikkevarer til de gæve folk på Risvangen.

Hvis man stadig vil nå at give et bidrag, så er kan man donere et valgfrit beløb til MobilePay-boxen: 4369EV
Deltag i diskussionen
 • Det er så god stil af både arrangører, og de mange fans som har samlet ind. Den nyhed fik mig lige til at donere et beløb, som jeg tidligere havde overvejet at gøre.

  God kamp til folk på Risvangen!

 • Det er mig en gåde hvorfor man har lavet dette tiltag
  man burde i stedet HJÆLPE Brøndbyernes IF (Amatør Klubben), De har store problemer med at kunne betale deres regninger pga. de stigende energipriser m.m,

  , hjælp dem med deres arbejde for alle deres bredde medlemmer som er grundstenen for selve BRØNDBY IF Det er ikke andet en ren PR reklame i medierne med dette øl støtte tiltag!
   
  • @BIF_Sherra havde lidt samme tanke desværre…

   Men på den anden side, har vi brug for alt det gode omtale vi kan få pt… hehe
   
  • @BIF_Sherra hvad er deres mobilpay nr. burde du ikke ligeoplyse det

  Se 1 flere kommentarer

 • Hvad endte beløbet på?
  God kamp

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER