Optakt fra modstanderens perspektiv: Skal lukke ned for Brøndby-kontra

Skrevet af Jesper Hammeken, 26. september 2021

Hvad er status for dit hold lige nu og fornemmelsen som fan?

- Den er rigtigt god. Holdet er i fremgang og Martís koncept er til at se. Det er længe siden, der har været så god grund til optimisme i Aalborg.

Hvor vigtig er kampen mod Brøndby og hvorfor? 

- Den er rigtig vigtig. Det er altid fedt at slå Brøndby også selvom de spiller sløjt for tiden, og derudover er de jo forsvarende danske mestre. Med en sejr i denne kamp vil vi hægte os på toppen og måske lave det berømte “knæk” i ligaen, hvor man ikke rigtigt skal se ned af i tabellen.

Hvem er bedst kørende hos jer lige nu? Hvem skal Brøndby have øjnene mod?

- Iver Fossum er i topform og sprudler med både mål og assists. Pallesen er også blevet utroligt farlig offensivt. Og derudover har vi en betondefensiv anført af Thelander og Rinne, som begge er i topform.

Hvordan tror du, i vil gribe kampen an, og hvad/hvem frygter du mest hos Brøndby?

- Som vi plejer. AaB skal ud og spille på egne præmisser og gøre det svært for Brøndby. Vi skal især være vakse på deres kontramaskine for Uhre og Hedlund er ikke sjove at spille overfor, når de er i hopla.

Hvad tror du, at kampen bliver, og hvad bliver udslagsgivende?

- Jeg tror, den ender 0-2. Hvorvidt AaB formår at få Brøndby ud af hulen, lukke ned for kontramuligheder og selv være kyniske, kommer til at blive nøglen.

Kampen spilles på Brøndby Stadion og sættes igang 18.00. Vi siger tak for optakten til Axel Moen, som kan følges på Twitter her.
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    26. september 2021   

 • Jeg ville tage tyren ved hornene og starte med Singh inde.
  1 enig

 • Bliver en ekstrem svær kamp. Det lugter hårdt af uafgjort og så tror jeg vi skal være tilfredse. Vi kan sagtens tabe 0-2 som der nævnes. Det bliver utroligt spændende at se hvem NF vælger. Sjældent har så mange pladser på holdet været så billigt til salg som de er nu. Det er vel kun MH, Maxsø, Rado og Uhre som kan være helt sikre på at spille fra start.

 • Mik
 • Mik   26. september 2021   

 • Jeg ville ofre Frendrup eller Rado fra start, for at få plads til en der skaber lidt mere som Cappis.

  Lumb har nok træthed efter pokal kampen, ellers havde jeg sat ham Ind fremfor fremfor Mensah fra start, som i denne sæson ikke har været god som i slutspillet.

  Ser helst Singh i front med Uhre og Hedlund midt. Når deres fans udtaler sig om de frygter vores kontra spil. Så kan vi tænke lidt over det, for er det sådan vi ønsker at være kendt for på hjemmebane? Det er hold der tænker defensivt der spiller efter det og står dybt. Måske det sande billede af os pt. Men ikke sådan et Brøndby hold skal være kendt for, det skal være offensivt tænkende og sprudlende fodbold. Meget kan folk sige og som er sagt. Men den form for fodbold formået både Laudrup og Zorniger til UG også selvom det kostet os på bundlinjen.

  Sejr er nødvendig i dag

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021