Palmå: Arbejdernes Landsbank vil fortsat være en af klubbens største partnere

Skrevet af 3point.dk, 25. juni 2020

Arbejdernes Landsbank vil i det nye år fortsat være en af Brøndby IF's største partnere, hvilket vækker glæde hos klubbens administrative direktør, Ole Palmå.

- Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Arbejdernes Landsbank, ligesom vi har et godt og tæt samarbejde med Peter Froulund (branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, red.) og hans team. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi allerede her et halvt år før den nuværende aftale udløber, har indgået en ny aftale, som sikrer, at vi kan fortsætte det gode partnerskab, og at Arbejdernes Landsbank fortsat vil være en af klubbens største partnere, udtaler han til brondby.com

Hos Arbejdernes Landsbank er der også tilfredshed at spore.

- Vi har været hovedpartner i Brøndby IF i snart fire år, og nu har vi så fundet en ny aftale som Business Partner, som passer vores ønsker. Vi har altid været og vil fortsat være meget engageret i Brøndby IF. Vores fokus vil fortsat være rettet mod klubbens mange fans, og det unikke fællesskab i og omkring klubben, udtaler Peter Froulund der er branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank

I det nye år får AL titel som Business Partner og vil fortsat også være Fanzone-partner.
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   25. juni 2020   

 • Kunne være fint, hvis man kunne få en status på, hvor langt i processen man er i forhold til en ny hovedsponsor.
  1 enig

 • Jeg forstår ikke at en klub som vores, den mest eksponeret i DK, kan have svært ved at skaffe penge Og nu hovedsponsor?? Forstår det ikke... og hvordan er klubbens økonomi nu?? Vi solgt spillere der løntunge, fans har skaffet 10-12 mill for støttetrøjen... og alligevel lyder det til at klubben skal spare og spare... jeg frygter vi ender ligesom OB... Jeg er kritisk for Brøndby betyder ALT for mig og ønsker i princippet kun det bedste!! Men der er noget der foruroliger mig... vi er gået fra at have et lækkert lækkert hold, spillede fantastisk og aggressivt fodbold, millimeter fra guldet, pokalfinaler og vandt 1... til nu hvor vi skal spille som vi gør nu, en økonomi som tydeligvis har sejlet, siden vi har solgt de bedste...meget bekymret!! Vil det være forkert at sige at den ledelse vi har haft de senere år har drevet klubben helt forkert?? Og hvorfor fyrer man dengang Superligaens bedste coach som var en åbenbaring, men fyret pga personlighed, ham vi har nu har ikke rykket os en meter, tværtimod, han sidder stadigvæk i sædet, 6.4 bliver rettet og rettet til og atl Madrid er åbenbart lidt forbilledet nu, jamen de spiller også vanvittigt serværdigt fodbold Jeg er virkelig bekymret... der er jo ingen der gider den form for fodbold ej heller den tidligere bankmand som styrer holdet fra sidelinien... Og imellem er Fck, ulvene, agf og tildels Nordsjælland gået forbi os... Synes aldrig der er positive historier mere... tidligere var der optimisme, masser af sponsorer, godt hold og en coach der gik amok hos fansene når han blev hyldet... Så skaf nu en hovedsponsor for pokker!! En der giver kassen!!
  1 enig
   
  • @Anders77 Vi har da lige spillet en fremragende kamp mod PSE, med 2 MC-spillere fra start. Ja økonomien sejler, eller har gjort det og er under opretning. Og det var pga tilgange af den ene dyre spiller efter den anden, som ikke kunne sælges videre med gevinst af betydning. Jeg forstår seriøst ikke hvordan man kan se negativt på, at vi nu stopper den økomiske kamikaze-taktik man havde gang i. Nu vil jeg ikke gå nærmere ind på det spillemæssige, da det er smag og behag, men har det personligt fint med at vi nu har et mere og mere stabilt forsvar. Det er vejen frem til at få succes i Europa. Nu har gennem 6-7 år haft en lidt naiv tilgang, og det har ikke givet resultater. Så skal man prøve noget andet. Kun idioter gentager den samme fejl og forventer et andet udfald.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     27. juni 2020   

  • @Anders77 - hvorfra ved du, at vi ikke kan skaffe en hovedsponsor? Vores aftale med AL Bank udløber først til nytår, så vi har stadig masser af tid til at finde en ny, hvis ikke der allerede er én på plads. Hvis man allerede har lukket en sponsoraftale, kunne det tænkes at man venter med at offentliggøre den, til senere på året, at respekt over for dem som betaler gildet lige nu.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @BIF til jeg dør Jeg har meget svært ved at forstå dit indlæg, eller rettere hvad du mener med det i forhold til det jeg har skrevet. Hvordan mener du Anders har fat i den lange ende? Igen: vi har 8 point mere end vi havde efter 30 kampe sidste år, vi har scoret flere mål og lukket færre ind. Vi har langt, langt flere af egne talenter på banen. Hvordan kan det drejes til at alt er elendighed, som jeg fornemmer lidt af Anders' indlæg. Synes det er en vildt overdrevet pessimisme der kommer til udtryk i det indlæg.
   
  • @BIF til jeg dør Ok, hvis du seriøst hellere vil sidde i den suppedas vi var i for et år siden, 8 point dårligere, masser af dyre spillere der ikke præsterede, ingen MC-spillere på banen og tabe kampe pga en kompromisløs offensiv og ikke lære noget af det, så synes jeg bare vi skal stoppe diskussionen her. Vi er for langt fra hinanden. Den sidste halvdel af det du skriver, kan jeg ikke få til at give mening.
   
  • @BIF til jeg dør OK. Det er nogle meget konkrete holdninger, men Anders' indlæg handler om at vi ikke lige nu har en hovedsponsor, og det kædes så sammen med at det generelt går dårligt og at vi spiller elendigt. Det er så bare der jeg mener at det ikke ser så sort ud, specielt ikke i forhold til for 1-2 år siden.
   
  • @BIF til jeg dør jeg har hele tiden talt om det generelle billede, så jeg er enig i at man ikke skal snakke om enkelte kampe. Nej, vi vinder ikke mesterskabet med det nuværende hold. Det ville da også være en totalt urealistisk forventning at stille op, set i lyset af den nuværende situation. Men vi vandt jo heller ikke mesterskabet for 2 år siden. Var det måske bl.a. fordi vi ikke kunne forsvare et resultat hjem? Det kunne jo godt være (eksempler FCM hjemme 0-1, AGF hjemme 2-2, Horsens ude 2-2). Der synes jeg det er rigtigt set, at det vi mangler er at kunne køre resultater hjem, og det ser ud til vi forbedrer os (også) på det punkt. Vi har rigtignok ikke scoret så mange mål som i 2018, men stadig flere end rækkens suveræne nr.1. Men vi har ikke Pukki længere, og vi har spillet næsten halvdelen af kampene i denne sæson uden Kamil. Men vi har scoret en del mål alligevel, selvom det ikke har været lige underholdene i alle kampene.

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021